Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

RGB yazıları Nasıl CMYK ya çevirebiliriz

mltsalim

🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar!!!
Benim bir sıkıntım var yardımcı olmanızı istiyorum. Genelde bize dışarıdan iş geliyo ve çoğu işler beni çıldırtıyor. Özellikler Şu RGB yazılar veya pantone yazılar bunları nasıl kolayca tek seferde CMYK yapabilirim. Selamlar Malatyadan

Benzer konular

Safari

♾️Grafik Gurusu♾️
Çalıştığınız programdaki dökümansa eğer.. Renklerini üzerinde kolayca değiştirebilirsiniz..
Resim halinde ise Photoshop'da açıp CMYK'ya siyah görünen tüm yazıları tek tek seçip CMY'deki tramlarını silmelisiniz ki bu da çok zahmetli bir iştir..

mltsalim

🌱Yeni Üye🌱
abi resimleri rahat olarak macro menüsünden cmyk oluyo benim sıkıntım corelde rgp veya pantone gibi işler geldiğinde bunlarla çok uğraşıyom zamanımı ve tüm sinir katsayımı yukarıya fırlatıyo burdaki yazıları tek bir menüyle nasıl cmyk yapabilirim daha doğrusu bunun kısayolu varmı hiç saygılarımla

mete meral

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
find and replace ile olurmu acaba orda renkleri değiştirebiliyosun çoklu olarak tam bilgim yok tabi bu işte okadar da iyi değilim bi denesen

niket81

🌱Yeni Üye🌱
salim kardeşim evet senin dediğin gibi icon altında toplayabiliyorsun ama bunlar genelde ücrtli sitelerde buna benzer hazır macrolar var. bir tıklamayla kaç sayfa dökümanında rgb bitmap varsa bunları cmyk yapıyor..

mltsalim

🌱Yeni Üye🌱
ya abi tam bi tarif etsen daha iyi olur sana zahmet

mltsalim

🌱Yeni Üye🌱
abi bana dılardan çok iş geliyo resimlerde sıkıntı olmuyo ama yazıları nasıl çevireceğimi veya bununla ilgili yama bi program varmı

Ebru ANIL

🏆Pro Tasarımcı🏆
renk ayrımı

1. adım
22494900.jpg

2. adım
40612782.jpg

3. adım
28561343.jpg

4. adım
34224338.jpg

5. adım
52857535.jpg

6. adım
90746559.jpg

bu yöntem sanıyorum sizin işinizi birazda olsa kolaylaştıracaktır

terrybogard

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Mrb Ebru arkadaşımızın resimleme yoluyla anlatımı işe yarar find and replace' den replace objects en iyi yol tabi ama sadece vektörel çalışma ise yazı, şekil vb. eğer tek bir nesne ise bunu seçerek renk paletindende yapabilirsin kendini sıkma bu kadar... resim ise photsopta açıp düzetlmen sadece image-mode cmyk sekmesini seçmen yeterli, hafif bir ton farkı olabilir buda normaldir. İyi çalışmalar....

mesh-cool

🌱Yeni Üye🌱
bitmap - edit bitmap - açılan pencerede cmyk yı seç yazı da 300 dpi daha iyi olur
çalıştığın sayfanın en altında cmyk olarak değiştiğini göreceksin aksi halde baskıda eksik renk çıkar saygılar