Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Robojop

fatihislam

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
edvirtayzingg.tumblr.com
Render edilmemiş proje dosyalarını kaybettiğim için :( , yenilerini çıkarmak için bidaha tasarlamam gerek..elimde bunlar kaldı..şu an intro animasyonları yapmakla uğraşıyorum3-5-10 saniyelik..

fatihislam

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
edvirtayzingg.tumblr.com
he he bun len ?

bunları sen mi yaratıyon ?

Tam animasyonluk...

c4d ile ilgili çok eğitim filmi ve materyeller varmı ?

Evet, her bir uzvu Jop gibi olduğu için ona robojop diyorum , silindirlerden oluşturdum onu :)...İçinde kemik yapısıda vardı , animasyona hazırdı ama 10 saniye video yapmak saatler alıyo.. :) gelde uğraş..

Tutorial oluyor ya baya..ama materyal bulmak çok zor..eğer mantığı kavrarsan materyali kendin yapıcaksın..camd , aliminyum , metal , tahta , bunlar bi nebze uğraşılınca oluyor hatta kolay uğraşmayı da geçtim..ama misal veriyim bir halı yapmak , kumaşın üzerindeki o dokuyu vermek çok zor..yani vermesi zor değil de gerçekçiliği yakalaması zor , ne yaparsan yap oturmuyor benim gibi acemi biri iiçin..

slow1

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.slowgraphicdesign.blogspot.com
sanırım bu işte yenisiniz. yinede güzel olmuş elinize sağlık.

modelleme+kaplama+ışık+ render konularında daha çok çalışmanız gerek.

birde eklemek isterimki bu tür çalışmalarda eğer yeni iseniz kaplama vs kullanmadan test yapın. hem pc nizi hem kendinizi yormamış olursunuz.

kaplama ayrı bir uzmanlık ister- render ayrı - ışık ayrı- animasyon ayrı...

Çalışmalarınızdan başarılar..

fatihislam

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
edvirtayzingg.tumblr.com
sanırım bu işte yenisiniz. yinede güzel olmuş elinize sağlık.

modelleme+kaplama+ışık+ render konularında daha çok çalışmanız gerek.

birde eklemek isterimki bu tür çalışmalarda eğer yeni iseniz kaplama vs kullanmadan test yapın. hem pc nizi hem kendinizi yormamış olursunuz.

kaplama ayrı bir uzmanlık ister- render ayrı - ışık ayrı- animasyon ayrı...

Çalışmalarınızdan başarılar..

Özel mesaj atamıyormuşuz..Bana ders verirmisiniz ?istanbuldaysanız eğer..

slow1

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.slowgraphicdesign.blogspot.com
Özel mesaj atamıyormuşuz..Bana ders verirmisiniz ?istanbuldaysanız eğer..

Kusura bakma kardeşim geç farkettim, geç cevaplıyorum.

Ders vermem konusunda kurslardan da teklifler oluyor fakat işlerimin yoğunluğu nedeniyle kabul edemiyorum. Evet istanbul da yaşıyorum ve istanbul da yaşayanlar bilirki, 24 saat bir gün için yetmiyor:)..

Cinema4d konusunda veya 3d diyelim buna. benim yeni arkadaşlarda gördüğüm hatalara binaen tavsiye etmek istediğim şey. herşeyi sırasıyla öğrenmek. yani hayatta olması gerektiği gibi Planlı çalışmak. birden animasyon yapayım ortalık coşsun dersek sadece kendimizi kandırmış olur ve herşeyi yarım yamalak öğrenmiş oluruz.

Bu iş sabır ve emek işi. Elimden geldiği kadar forumda yardımcı olmaya gayret ederim İnşaAllah..

Adaşmışız:)