Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Robot eli çalışmam

selimbabat

🏆Pro Tasarımcı🏆
GwLTV.jpg

Kullandığım görseller:
NISUD.jpg

xLm3a.jpg

Son düzenleme:

Benzer konular

BG Gocmen TR

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Koldaki kılları da yok edeydin süper olurdu :D
Zeminle birlikte bir bütün gibi durmuyor ama el güzel

selimbabat

🏆Pro Tasarımcı🏆
Koldaki kılları da yok edeydin süper olurdu :D
Zeminle birlikte bir bütün gibi durmuyor ama el güzel

Kendi elimi çekip yaptım üstat.
Kıllarımla da barışığım neden sileyim :rofl:
Bu robot türk yapımı olduğundan insan kılını bile taklit etmişler üstat. :D
Adamlar yapıyo abi ya :rofl:

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Robot eline kıllar hakikatten hiç olmamış. Abi adamlar traş makinesi diye bir şey icat etmişler çok acayipmiş :D Sahne genel olarak özgün bir çalışma gibi değil Matrix etkisinde kalınmış gibi bir izlenim bıraktı. Eli de çok başarılı bulduğumu söyleyemeceğim, kısaca üzerinde çalışılması gerekli ...

BG Gocmen TR

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Kendi elimi çekip yaptım üstat.
Kıllarımla da barışığım neden sileyim :rofl:
Bu robot türk yapımı olduğundan insan kılını bile taklit etmişler üstat. :D
Adamlar yapıyo abi ya :rofl:

Helal olsun :p Hem onlar küçük sarı tüycükler di mi? :D

memory14

🌱Yeni Üye🌱
elin üstündeki on düğmesi olmamış gibi bence gölgelemeler kullanılarak elin bir parçasıymış gibi yapılabilirdi

metintopayli

🌱Yeni Üye🌱
Harika ben daha başlamadım ama başlama hevesim var başlamadan önce bir şey sorucam ben bu forumda herşeyi sizin kadar iyi olmasada öğrenebilir miyim?

selimbabat

🏆Pro Tasarımcı🏆
Harika ben daha başlamadım ama başlama hevesim var başlamadan önce bir şey sorucam ben bu forumda herşeyi sizin kadar iyi olmasada öğrenebilir miyim?

İnsan istedikten sonra herşeyi başarabilir.
Şahsen Photoshop merakım çok fazlaydı ve ilk işim evdeki tüm kaleleri fethedilmiş, harap ve bitap olmuş bilgisayarıma :rofl: bu programı yüklemek oldu. Lise dönemimde tipik ergen profiline sahipdim :rofl: ve rutin montajlar yapıp arkadaşlara hava atıp Facebook'da kendimi ispatlamaya çalışıyordum. :rofl: Benim için bu bir hobiydi ve bu işten para kazanacağım aklımın ucundan geçmezdi.
Velhasıl eğer merakınız ve zamanınız varsa atla deve değil, kimse grafiker doğmadı sonuçta. Yetenekte gereklidir bir kompozisyon oluşturmak için bu aşikar.
Artık bir şeyi öğrenmek istediğimizde kimseye sormuyor, bir kaç tuş uzağımızda duran bilgiye anında ulaşabiliyoruz.
Ki bu sitede yorum yapabiliyorsanız internet konusunda yeterli bilgiye sahipsiniz demektir. Bu alan dahilinde merak ettiğiniz herşeyi sistemde paylaşabilir, yeteneğiniz ve isteğiniz doğrultusunda öğrenebilirsiniz.
Biraz geç yanıt vermiş olmanın verdiği mahçubiyetle uzun bir yanıt yazdım sanırım.:rofl:
Başarılar dilerim.