Harika ben daha başlamadım ama başlama hevesim var başlamadan önce bir şey sorucam ben bu forumda herşeyi sizin kadar iyi olmasada öğrenebilir miyim?
İnsan istedikten sonra herşeyi başarabilir.
Şahsen Photoshop merakım çok fazlaydı ve ilk işim evdeki tüm kaleleri fethedilmiş, harap ve bitap olmuş bilgisayarıma :rofl: bu programı yüklemek oldu. Lise dönemimde tipik ergen profiline sahipdim :rofl: ve rutin montajlar yapıp arkadaşlara hava atıp Facebook'da kendimi ispatlamaya çalışıyordum. :rofl: Benim için bu bir hobiydi ve bu işten para kazanacağım aklımın ucundan geçmezdi.
Velhasıl eğer merakınız ve zamanınız varsa atla deve değil, kimse grafiker doğmadı sonuçta. Yetenekte gereklidir bir kompozisyon oluşturmak için bu aşikar.
Artık bir şeyi öğrenmek istediğimizde kimseye sormuyor, bir kaç tuş uzağımızda duran bilgiye anında ulaşabiliyoruz.
Ki bu sitede yorum yapabiliyorsanız internet konusunda yeterli bilgiye sahipsiniz demektir. Bu alan dahilinde merak ettiğiniz herşeyi sistemde paylaşabilir, yeteneğiniz ve isteğiniz doğrultusunda öğrenebilirsiniz.
Biraz geç yanıt vermiş olmanın verdiği mahçubiyetle uzun bir yanıt yazdım sanırım.:rofl:
Başarılar dilerim.