Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
eğer bi şarkıyla bu şekilde çizebiliosan başka türlü dha güzl çizebilirsin bence içinde istek varsa bu işi bırakma harika olmuş.. mesela rock karikatürü yapabilrsin farklı bi hayat katar bu piyasaya bnce gerçktn zor bi çizim en azındn benm içn.. başarılarının devmını dilerim
eğer bi şarkıyla bu şekilde çizebiliosan başka türlü dha güzl çizebilirsin bence içinde istek varsa bu işi bırakma harika olmuş.. mesela rock karikatürü yapabilrsin farklı bi hayat katar bu piyasaya bnce gerçktn zor bi çizim en azındn benm içn.. başarılarının devmını dilerim
şşşş reklam yok bunu görünce eskilere gittim bende cizerdim tanımsız insanımsı sülietler cizmek.. tarzın güzel biraz daha belirgin ve korkak cizgileri ortadan kaldırırsan daha basırılı olabilirsin yeteneğini bu yönde geliştir müziği dinlerkenmi çizdin ? çizdikten sonramı emeğine sağlık.
Şu zamanlarda çizimini noterde onaylatmanı tavsiye ediyorum..Etrafta t-shirt baskısı için dolanan desenciler var..kolay gelsin.. Cannibal ın tripler belli..çizgini koru bence)