Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
teşekkürler Ahmetcim... çalışmaları genelde ankarada bi firma yapıyor yanılmıyosam bazı çalışmaları gerçekten çok güzel çoğunu inceleme şansım oldu benim... bu kataloğun diğer çalışma düzeni de güzeldi sade ve şık ama görsel düzenlemelri bi sayfada dikey bi sayfada yatay olması bana itici geldi ben tek formatta gitmeyi tercih ettim birinci sayfadaki formatla diğer sayfalar bir olsun düşüncesiyle ve biraz daha sadeliği ön plana çıkarmak istedim teşekkür ederim yorumun için...
evt sade ve şık olmuş ztn işlerde resim kalitesi güzelse ve yanında beyaz kullanılıyorsa benm için şık ve sade bir çalışma oluo ornek 1/a da oldugu gibi
başlığın altında senin adını görünce karşıma güzel bi çalışmanın çıkacağını anlamıştım...ve yine şaşırmadım...eline sağlık arkadaşım...başarılı bi çalışma ve güzel bi sunum...:artipuan:
tek kelimeyle şahane dizayn olarak... yazılar görselin küçüklüğü nedeniyle okunmuyo ama arka tarafta biraz sıkıntı var diye düşünüyorum..telefon numaralarını ayrı yazman bide karelemen çoğu insanın anlamasını zorlaştırır..