Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Rosenne Gelinlik Broşür

GİRİTLİ

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
gelinlikcopy.jpg

firma çok beğendi sizinde yorumlarınızı bekliyorum...(bir iki ekleme yapılacak)

Benzer konular

artdevil

👑Efsanevi Grafiker👑
güzel bir çalışma olmuş fakat bana göre sağ taraf gözü yoruyor iki tarafta beyaz çok yorucu olmuş
ellerine emeğine sağlık paylaşım için teşekkürler

GİRİTLİ

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
firma begendi... sizlerinde yorumlarınızı bekliyorum

mgyknt

🏆Pro Tasarımcı🏆
dekup sorunlu geliyor biraz hızlı yapılmış gibi müşteriniz anlamayabilir belki ama meslektaşlarının dikkatinden kaçacağını sanmıyorum. ayrıca sağ köede bu brush yerine daha farklı bir motif yapsaydınız çok daha güzel tepki alacaktınız bence müşterinizden.

GİRİTLİ

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
dekup sorunlu geliyor biraz hızlı yapılmış gibi müşteriniz anlamayabilir belki ama meslektaşlarının dikkatinden kaçacağını sanmıyorum. ayrıca sağ köede bu brush yerine daha farklı bir motif yapsaydınız çok daha güzel tepki alacaktınız bence müşterinizden.

haklısın... bu sadece hızlıca yapılan birşeydi üzerinde oynayacağım.. yorumlar için teşekkür ederim arkadaşlar

disconnecting

🌱Yeni Üye🌱
Şahsen sadece yazı mizanpajını beğendim. Karakter ve yerleşim oturmuş gibi. Ancak diğer öğeler pek hoş görünmüyor,

Çalışmada ki en önemli öğe de kötü bi decupe işçiliği var, contrast ayarı sanki hiç yapılmamış gibi, arkaplanda ki graidentin tam ortaya radial yapılması çalışmayı direk amatöre sürüklüyo, sağ kenardaki desenler daha ince ve altında beyaz gölge olmadan konulsa çok daha zarif durabilirdi.

İyi Çalışmalar.

GİRİTLİ

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Şahsen sadece yazı mizanpajını beğendim. Karakter ve yerleşim oturmuş gibi. Ancak diğer öğeler pek hoş görünmüyor,

Çalışmada ki en önemli öğe de kötü bi decupe işçiliği var, contrast ayarı sanki hiç yapılmamış gibi, arkaplanda ki graidentin tam ortaya radial yapılması çalışmayı direk amatöre sürüklüyo, sağ kenardaki desenler daha ince ve altında beyaz gölge olmadan konulsa çok daha zarif durabilirdi.

İyi Çalışmalar.

dekupe de haklısın afaki bir çalışma oldugunu belirttim. merak ettim radial gradient amatörlük dediniz ya bunu profesyonele nasıl çevirebilirim?
acaba adobe yetkilileri bunu programa koyarken amatörlük olsun diyemi koydular?
sorun buluyorsunuz ok. ama gidermede yardımcı olursanız sevinirim... ve şunu da ekleyeyim eğer o gradient olmasaydı bu çalışma hiçbirşeye benzemezdi..

mgyknt

🏆Pro Tasarımcı🏆
şunu demek istiyor arkadaş sanırım sayfaya ortalı yapmanın basitleştirdiğini düşünüyor. mesela bir alternatif model ya da logoyu baz almak ve ortalama klişesinden kaçmayı anlatmış olabilir.

bana göre ise siyah ve beyaz olarak bu efektin yapılması amatör hava katabiliyor benim tercihim çok koyuya açık değil koyudan biraz daha açık renkle bu efekti vermek olurdu. siyaha gri gibi.

disconnecting

🌱Yeni Üye🌱
şunu demek istiyor arkadaş sanırım sayfaya ortalı yapmanın basitleştirdiğini düşünüyor. mesela bir alternatif model ya da logoyu baz almak ve ortalama klişesinden kaçmayı anlatmış olabilir.

bana göre ise siyah ve beyaz olarak bu efektin yapılması amatör hava katabiliyor benim tercihim çok koyuya açık değil koyudan biraz daha açık renkle bu efekti vermek olurdu. siyaha gri gibi.

Bunları söylemek istemiştim.

Graident koyma demem. Tabiki amacına göre koyulursa bir işi çok rahat kurtarabilir. Ama klasikleşen tasarımlardan uzak dur. Mesela beyazı koyu bir griye çevirsen etkisini arttırsan ve gelinin ayaklarına çeksen, etki alanı oldukça büyük olursa siyahın üzerinde daha şık ve daha güzel durabilir. Benim düşüncem budur.

Amacım ukalalık değil, eleştirilmek istemişsiniz, bende gördüğüm "bana göre" bir eksikliği yazdım.

İyi Çalışmalar.

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
bilmem farkında mısın ama gelinlikte türkçe karakter hatası var.
çalışma standardın pek dışında değil.
dekupe kesinlikle yeniden yapılmalı. acil iş bahanesi kabul edilebilir ancak daha dün bir saat içinde tam 8 sayfalık broşür ve yanında bir a4 dosya hazırladım. kısayolları kullanmıyorsan ciddi anlamda zaman kazandırıyor.