Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Rötuşlarım

Asude

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kdnnw91gz9.jpg

rtsbm8.jpg

kjkhjkrs3.jpg

asit

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.hamzaerbay.com
eline sağlık güzel olmuşlar fakat ilk resim biraz değişik geldi yani eski hali yüz çizgilerini okadar yok etmeseydin keşke

Asude

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Teşekkür ederim. İlk fotoğrafta çizgileri yok etmeden çalışmayı denedim ama çözünürlüğü düşük olduğu için bu kadar yapabildim ancak.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
YÜz hatlarını yok edip dümdüz yüze sahip olan insanlar üretmişsiniz. Rotuş yaparken yüz hatları kaybolmamalı.

kEciSakaL

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.birkanbulut.com.tr
ortadaki sarışın kız... bir yerden tanıdık sanki.......... ama neyse inşallah bir gün bu şekilde rötuşlar yapabilirsin dileklerimle... ;)

Asude

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Volkan Tekin evet yüz hatları yok etmek konusunda çok ustayım maalesef :) Uğraştıkça düzelir umarım.
kecisakal ortadaki sarışın bayanı Milliyet foto galeri'den almıştım orda da rötuş yapılmıştı çalmadım ama :D Sadece rötuşsuz fotoğrafı aldım Eğer tekrar bulursam o fotoğrafı da eklerim buraya.
Teşekkürler değerlendirdiğiniz için

----
İşte buldum :)

1.jpg

Son düzenleme:

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Zannedersem rötuş yaparken filitre kullanmışsım. Eğer öyleyse opacitysini düşürürsen eğer yüz hatları kaybolmamış olur.Stempayla yaparkende yüz çigilerine ellememeniz gerekiyor.Böylece daha doğal bir rötuş elde etmiş olursunuz. Ellerine sağlık

LuNaTiC

🏆Pro Tasarımcı🏆
Rötuş güzel ama keşke orijinal haline benzeseydi. Resimle alakası kalmamış.

dilşahhh

🌱Yeni Üye🌱
orjinallerinden cok farklı olmuş rurtuş cok fazla ama yine de hoş olmuş ellerine saglık

designerplus

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Gereksiz bir konu bence... Çünkü en alttaki fotoğraf plug-in örneği.Aynı fotoğraf bende de var

Asude

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Teşekkür ederim yorumlarınız için. Rötuş'u ilk grafikerler.net'teki bir anlatımda öğrendim geliştirmeye çalışıyorum.
designerplus, neden gereksiz anlamadım. Bişeyler yapmaya çalışıyorum ve daha iyisini yapabilmek için öneri almak istiyorum çok da işime yarıyor.
Yardımlarınız için teşekkür ederim.