Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sizin görmek istediklerinizin yanında şahsım adına verilmek istenen mesajı göremedim.Çalışmayla birlikte açıklayıcı birkaç cümle yazarsanız daha olumlu yorumlarda alacaksınızdır.Kolay gelsin.
rs yazısında font değişikliğine git fir su darbesine bu yazı bariz hata görünüyor.artı olarak sonradan eklediğin ve rs yazısını sarmasını düşündüğün şeklin tamamını incelersen oda bariz olarak ortaya çıkıyor kendini damlalardan ayıran keskin çizgi ve su üzerinde keskin bir bitiş var daha iyisi olabilir.
yaptığın çalışmada maskot baskıda sorun çıkarır gibi geliyo bana dostum.gerçi kartvizit yada dosya üzerine baskı olarak nitelendirdim,yanlışım varsa düzelt lütfen. emeklerine sağlık
qzl çalışma fakat sonradan eklediğin kuyruk tarzındaki şey çok ortada belli yani, onun dışında netlik açısından baskıda sorun yaratır qibime gelio. . transform ile oynanmış ve netlik kaybına uğramış qibi geldi. . .