Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

RS E-Sport Takımı

Barış Akgün

🌟Usta Tasarımcı🌟
alienhh7.jpg

Barış Akgün

🌟Usta Tasarımcı🌟
yorumlarınızı esırgemezsenız sewınırım hatalarımı ve basarılarım gormek ısterım :)

the_one

♾️Grafik Gurusu♾️
Sizin görmek istediklerinizin yanında şahsım adına verilmek istenen mesajı göremedim.Çalışmayla birlikte açıklayıcı birkaç cümle yazarsanız daha olumlu yorumlarda alacaksınızdır.Kolay gelsin.

Barış Akgün

🌟Usta Tasarımcı🌟
takımın isminin hicbir anlamı yok kendılerınede sordum uydurulmus bir isim resimde gorulen siyah simgeyse tamamen bir maskot kafamdan ürettigim.

erdemirs

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.re-imagination.com
Şekil şemal hoş güzel, yalnız o RS yazısı kanlı falan olsaymış, Blood (zamanının oyunudur) gibi bir oyunun "Clan" ına logo olurmuş :)

Barış Akgün

🌟Usta Tasarımcı🌟
erdemirs begendin sonunda ohhhh beeee:D eyw saolsın ama mavı taglarının rengıymıs once bende blood yaptım oraları ama sonra degıstırdım

AlpaslanCelik

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.blogalp.com
rs yazısında font değişikliğine git fir su darbesine bu yazı bariz hata görünüyor.artı olarak sonradan eklediğin ve rs yazısını sarmasını düşündüğün şeklin tamamını incelersen oda bariz olarak ortaya çıkıyor kendini damlalardan ayıran keskin çizgi ve su üzerinde keskin bir bitiş var daha iyisi olabilir.

tugi

♾️Grafik Gurusu♾️
yaptığın çalışmada maskot baskıda sorun çıkarır gibi geliyo bana dostum.gerçi kartvizit yada dosya üzerine baskı olarak nitelendirdim,yanlışım varsa düzelt lütfen. emeklerine sağlık

te0man

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.3dreamaker.net
qzl çalışma fakat sonradan eklediğin kuyruk tarzındaki şey çok ortada belli yani, onun dışında netlik açısından baskıda sorun yaratır qibime gelio. . transform ile oynanmış ve netlik kaybına uğramış qibi geldi. . .