Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Rt Tasarım

pasapasa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
61940612zn2.jpg

Arkadaslar Daha Ne yapabılırım Hangı Renklerı Kullansam Ve Font'u Goruslerınızı Almak İsterim

https://rapidshare.com/files/142829754/Untitled-1.ai.html

Ai Formatınıda Veriyorum Yardımcı Olursanız Sevinirim

Mustafa KÜÇÜK

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.mustafakucuk.org
ai formatında neden veriyorsunuz?
yanlış anlamadıysam birinin çizimi alıp düzenlemsini ve tekrar size atmasını istiyorsunuz bu hazıra konmak olmuyormu?
burdaki olumlu olumsuz yorumları dikkate alarak düzenlemeler yapsan ve bu logo çok iyi olmasada tamamen senin emeğin olsa daha iyi olmazmı

pasapasa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ai formatında neden veriyorsunuz?
yanlış anlamadıysam birinin çizimi alıp düzenlemsini ve tekrar size atmasını istiyorsunuz bu hazıra konmak olmuyormu?
burdaki olumlu olumsuz yorumları dikkate alarak düzenlemeler yapsan ve bu logo çok iyi olmasada tamamen senin emeğin olsa daha iyi olmazmı

grafıkten pek anlamadıgım ıcın yardım ıstıorum sadece 2 3 logo yaptım fakat kendımde begenmedim...bunda kotu bıse oldugunu sanmıyorum...ben web ciyim aynı sekılde bırı yardım ıstese ben yardımcı olurum

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
bence rt amblemine reflect uygulayabilirsin. r ters olacak muhtemelen ama farklı durur. bir de logoda geçişli renge sonuna kadar karşıyım. tasarım rt tasarım yazısı da düz, ince bir karakter olabilir... tabii sadece fikir :D açıkçası ben de çalışman üzerinde oynamaya karşıyım. belki bu fikir sayesinde aklına başka türlü şeyler gelir. eline sağlık...

pasapasa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence rt amblemine reflect uygulayabilirsin. r ters olacak muhtemelen ama farklı durur. bir de logoda geçişli renge sonuna kadar karşıyım. tasarım rt tasarım yazısı da düz, ince bir karakter olabilir... tabii sadece fikir :D açıkçası ben de çalışman üzerinde oynamaya karşıyım. belki bu fikir sayesinde aklına başka türlü şeyler gelir. eline sağlık...

reflect yaptım iyi durmadı r ve t ayrı oldugu ıcın bıcımsız oldu

Mustafa KÜÇÜK

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.mustafakucuk.org
grafıkten pek anlamadıgım ıcın yardım ıstıorum sadece 2 3 logo yaptım fakat kendımde begenmedim...bunda kotu bıse oldugunu sanmıyorum...ben web ciyim aynı sekılde bırı yardım ıstese ben yardımcı olurum

sitedeki yapılan logo örneklerini ve konu anlatımlarını inceleyerek daha iyisini yapabilirsin ve burda yayınlayarak fikir alabilirsin ama illaki başkası yapsın diyorsan o zaman ücretini verdikten sonra siteden birçok kişi ilgilenecektir
senin istediğin yardım değil resmen alın çizin oynayın üstünde bana gönderin bende kullanayım diyorsun peki sen webcisin senin mantığınla bende senden yardım istiyorum
bana kendi adıma bir site tasarımı yaparmısın? hayır ben web işinden pek anlamamda:)

yasemin özbek

🏆Pro Tasarımcı🏆
ya küçük mustafa nie yükleniosun ki bu çocukcağza sadeca yaptıı logo hakkında yorum yapılmasını istemiş.sende taktın yanı aaa.yanı ufak tefek deişiklikler gerekio ama yanı berbat deilki çalışma.bence gayet ii

patraclos

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
İyi bir çalışma yapmışsın bence de bırak öyle kalsın.

gommes45

🏆Pro Tasarımcı🏆
RT yi ters çevirsen yani şu şekilde

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
ben bu logoda hiç bir şekilde hayat ışığı göremiyorum. eğer profesyonel bir logo istiyorsan. yeni bir tasarım gerekecek. tasarım işinden anlamıyorsan sana tavsiyem anlayan birinden bu işi sipariş etmendir. ayrıca mustafa küçüğe katılıyorum. ekmek kazandığınız işin yardımı olmaz. bir bakkal yardım için bir paket sigara vermez. grafikerliğin bundan farkı ne. sizde yardım etmeyin web konusunda. tabi bu yardımdan kastım alıp bedava yapmak anlamındaki yardım oluyor. saygılar