Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Rumano Ayakkabı Kutu Tasarımları

toparli

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.ambalajtasarimi.gen.tr
Hazırladığım ayakkabı kutusu tasarımları sizce müşteri hangisine onay verecektir?
1? - 2? - 3? ve neden? :)

22.jpg

1

kutu_tasarimi_2.jpg

2

kutu_tasarimi_3.jpg

3

Moderatör tarafında düzenlendi:

mecityilmaz

🌟Usta Tasarımcı🌟

öncelikle tebrikler tasarımlar güzel. Ben müşteri olsaydım erkek ayakkabısı için 1 , bayan ayakkabısı için 2 tercih ederim. Çünkü 1 daha bi hoş geliyor göze o hem bayan ayakkabısı içinde olabilir ama spor tarzı ayakkabılar için çok güzel olucaktır. 2 ise erkek ayakkabısı için pek ideal edilceğini sanmıyorum çünkü renkler biraz daha bayanlara hitap ediyor. Tekrar tebrikler . Başarılarınızın devamını dilerim . ALLAH'a Emanet olun.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Hangi müşteri? hangi tasarım? ve neden? gibi tarz bir içerik yerine çalışmalarımı şu programda yapıyorum, sunum haline şu şekilde getiriyorum diye ön brif vermeniz daha hayırlı olacaktır.

toparli

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
öncelikle tebrikler tasarımlar güzel. Ben müşteri olsaydım erkek ayakkabısı için 1 , bayan ayakkabısı için 2 tercih ederim. Çünkü 1 daha bi hoş geliyor göze o hem bayan ayakkabısı içinde olabilir ama spor tarzı ayakkabılar için çok güzel olucaktır. 2 ise erkek ayakkabısı için pek ideal edilceğini sanmıyorum çünkü renkler biraz daha bayanlara hitap ediyor. Tekrar tebrikler . Başarılarınızın devamını dilerim . ALLAH'a Emanet olun.

Teşekkür ederim sizde Allah'a emanet olun.

Hangi müşteri? hangi tasarım? ve neden? gibi tarz bir içerik yerine çalışmalarımı şu programda yapıyorum, sunum haline şu şekilde getiriyorum diye ön brif vermeniz daha hayırlı olacaktır.

Hocam öncelikle elimden geldiği kadar internet üzerinden insanlara yardım etmekteyim. Örneğin bu çalışmamla ilgili olarak açtığım " Vektörel Çizimleri Doğru Kullanmak " konusu.

Sizin sorunuza gelince elbette fikirlerinizi sormak isterim çalışmalarımı sizin gibi sektörde tecrübeli tasarımcıların yorumlaması çalışmalarımı ilerletmemi sağlar tüm nedenler bu yüzden

Moderatör tarafında düzenlendi:

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Sizin sorunuza gelince elbette fikirlerinizi sormak isterim çalışmalarımı sizin gibi sektörde tecrübeli tasarımcıların yorumlaması çalışmalarımı ilerletmemi sağlar tüm nedenler bu yüzden

:)çalışmalarınızın doğru yorumlanması, sonraki çalışmalardayeni fikirler veya uygulamalar tavsiye edilmesi, ve yeni başlayan bu işi yapmaya gönüllü arkadaşlara yol göstermek amaçlı kısa bir ön yazı sizi uğraştırmaz :)

Misal

Tasarım: Ben.

Amaç: Müşteri talebi

Kullanılan Program: Photoshop Cs5

Sunum: Photoshop Action vb...

Çalışmanıza dönersek 3 numaralı çalışma daha mantıklı. Sade ve 2 renk üzerinden daha maliyetsiz. Revize istenebilir ama en fazla 2 alternatif sunmalısınız. Yoksa bu sektörde işin piri olan birçok firmaya deli arşiv kazandırmış olursunuz.

_leonidas_

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yaa bende yapmam lazım ufak bı kutu şirket için varsa psd formatlı bi çalışmanız bana gönderirseniz sevinirim kolay gelsın

issmailersin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
C4d hazırladığım logo çalışmasını yayınladım kullanmak isteyen alabilir

byhemsinli

🏆Pro Tasarımcı🏆
sanırım resimler gözükmüyor ???

zerr6666

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ayakabıcılık yaptım yıllarca... çok ayakkabı kutusu gördüm.. kusura bakma ama bir sıradışılık yok... bence kendini zorlamalısın.. kagıt baskısı böyle havalı CANLI durmaz o da bi ayrıntı.. KIZMAK YOK SORDUN SÖYLEDİM :)

toparli

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
ayakabıcılık yaptım yıllarca... çok ayakkabı kutusu gördüm.. kusura bakma ama bir sıradışılık yok... bence kendini zorlamalısın.. kagıt baskısı böyle havalı CANLI durmaz o da bi ayrıntı.. KIZMAK YOK SORDUN SÖYLEDİM :)

kızma olur mu daha iyisini yapabilmek için eleştirilere açık olmam gerekir değerli fikrin için teşekkür ederim

issmailersin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kaliteli baskıyı bulmak kolay az kesenin ağzını açmak lazım