toparli
🏅Acemi Tasarımcı🏅
Hazırladığım ayakkabı kutusu tasarımları sizce müşteri hangisine onay verecektir?
1? - 2? - 3? ve neden?
1
2
3
1? - 2? - 3? ve neden?

1

2

3
Moderatör tarafında düzenlendi:
öncelikle tebrikler tasarımlar güzel. Ben müşteri olsaydım erkek ayakkabısı için 1 , bayan ayakkabısı için 2 tercih ederim. Çünkü 1 daha bi hoş geliyor göze o hem bayan ayakkabısı içinde olabilir ama spor tarzı ayakkabılar için çok güzel olucaktır. 2 ise erkek ayakkabısı için pek ideal edilceğini sanmıyorum çünkü renkler biraz daha bayanlara hitap ediyor. Tekrar tebrikler . Başarılarınızın devamını dilerim . ALLAH'a Emanet olun.
Hangi müşteri? hangi tasarım? ve neden? gibi tarz bir içerik yerine çalışmalarımı şu programda yapıyorum, sunum haline şu şekilde getiriyorum diye ön brif vermeniz daha hayırlı olacaktır.
Sizin sorunuza gelince elbette fikirlerinizi sormak isterim çalışmalarımı sizin gibi sektörde tecrübeli tasarımcıların yorumlaması çalışmalarımı ilerletmemi sağlar tüm nedenler bu yüzden
Tasarımlar güzelde ayakkabı ne renk? =)
ayakabıcılık yaptım yıllarca... çok ayakkabı kutusu gördüm.. kusura bakma ama bir sıradışılık yok... bence kendini zorlamalısın.. kagıt baskısı böyle havalı CANLI durmaz o da bi ayrıntı.. KIZMAK YOK SORDUN SÖYLEDİM![]()
renkler farklı olacak sanırım. Belirli bir renk yok