Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

S o k a k t a k i b e k ç i

grafibsn

🏅Acemi Tasarımcı🏅
i76891_DSC3401.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
köpeğin görünümü beni açıkçası ürkütmedi değil :)
Birazda renklerdeki solukluk çok yoğun geldi bana. Emeğinize sağlık

mtn2000

🏅Acemi Tasarımcı🏅
gerçek bi bekçi olucağını sanmıştım.

poseidon

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
positivedesign.webs.com
Fotografiniz kompozisyon olarak cok iyi dusunulmus fakat renk sorunu var gibi geldi, sanirim biraz kontrast ayariniz dusuk olmus..

Ayrica Kadrajlamada da biraz sorun var, catiyi tam ucundan kesmissiniz, tabi ki o anki pozisyonunuz nedir bilemiyorum ama biraz dah ageri cekilip catiyi biraz daha kadraja dahil edebilirdiniz.

Ayrica kopegin fotograftaki pozisyonu arkadaki kapinin gorselligini ve butunlugunu bozmus, kopek biraz daha solda olabilirdi.. Ama onun disinda dedigim gibi kompozisyon olarak cok iyi dusunulmus... Obur fotograsflarinizi da gormek isteriz... Tesekkurler...

grafibsn

🏅Acemi Tasarımcı🏅
köpeğin görünümü beni açıkçası ürkütmedi değil :)
Birazda renklerdeki solukluk çok yoğun geldi bana. Emeğinize sağlık

değerlendirme için teşekürederim haklısın o solukluluğu bilerek verdim belki biraz daha ışık alabilirdi daha canlı görünebilirdi ama direk SB yerine hafif bi renk kattım belki bunun etkisi:angel:

emeğinize sağlık..

beğeniye tşk.:smile:

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Kadrajda ve ışıkta biraz sorun gözüküyor..Uzun pozlama ile daha iyi bir kare çıkabilirdi...Fakat bu haliyle bile çok iyi bir kare olmuş.Konu ve kompozisyon çok başarılı, tebrik ederim.

Deklanşörünüze sağlık.
Işıgınız bol olsun...

grafibsn

🏅Acemi Tasarımcı🏅
gerçek bi bekçi olucağını sanmıştım.

Hayalinizde ne tür bi bekçi belirdi başlığı görünce bilemicem ama benim için tam bi bekçiydi. Çıkmaz bi sokakta sokağından ayrılmayan bi köpek. Aynı yeri o gün bikaç kez geçtim.

melike41

🌱Yeni Üye🌱
zaten köpekleri hep sevmişimdir sizde tüm güzelligiyle yansıtmıssınız emeğinize sağlık

grafibsn

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Fotografiniz kompozisyon olarak cok iyi dusunulmus fakat renk sorunu var gibi geldi, sanirim biraz kontrast ayariniz dusuk olmus..

Ayrica Kadrajlamada da biraz sorun var, catiyi tam ucundan kesmissiniz, tabi ki o anki pozisyonunuz nedir bilemiyorum ama biraz dah ageri cekilip catiyi biraz daha kadraja dahil edebilirdiniz.

Ayrica kopegin fotograftaki pozisyonu arkadaki kapinin gorselligini ve butunlugunu bozmus, kopek biraz daha solda olabilirdi.. Ama onun disinda dedigim gibi kompozisyon olarak cok iyi dusunulmus... Obur fotograsflarinizi da gormek isteriz... Tesekkurler...

Değerlendirme için teşekkürederim orjinali renkli aslında SB sonradan çevirdim biraz da renk verdim.Kontras fazla vermedim belkide gerekliydi :) kadrajı sonradan fark ettim evt istemeden kırpmışım çatıyı odak noktam köpekti dikkat etmemişim bidaki sefere kısmetse:)

Kadrajda ve ışıkta biraz sorun gözüküyor..Uzun pozlama ile daha iyi bir kare çıkabilirdi...Fakat bu haliyle bile çok iyi bir kare olmuş.Konu ve kompozisyon çok başarılı, tebrik ederim.

Deklanşörünüze sağlık.
Işıgınız bol olsun...

yorumunuz için teşekkürler. Uzun pozlama belki kopeği daha az pasif kılardı denemeden aslında pek bişi demek istemiyorum aklımda:) bidaki sefere

zaten köpekleri hep sevmişimdir sizde tüm güzelligiyle yansıtmıssınız emeğinize sağlık

saol melike:)

teşekkürler efem:smile:

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
canım çalışmaları yeni gördüm:)
Köpekten korktuğumu biliyorsun :D
çok hoş bir kara canım
devamını bekliyorum:)

DogalGaz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bende köpek fobisi var bakınca çok hoş ama o anda orda olsam bırak fotoğraflamayı yolumu değiştiririm:) fakat çok güzel bir çalışma çıkartmışsın ortaya haline acıdım hayvanın...

grafibsn

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bende köpek fobisi var bakınca çok hoş ama o anda orda olsam bırak fotoğraflamayı yolumu değiştiririm:) fakat çok güzel bir çalışma çıkartmışsın ortaya haline acıdım hayvanın...

:rofl:
nesine acıdın ki?