Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Saat Logosu

icten_cagri

🌟Usta Tasarımcı🌟
Eleştirilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar

binbirsaatlogo.jpg

Benzer konular

saserdar

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ellerine sağlık binbir ve saat fontların tercihi güzel olmuş renkleriyle biraz daha oynarsa daha hoş olabilir kırmızı ve gri çalışmayı dene mesela daha hoş durur sanırım

emremutu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tasarım güzel bence tek sorun i harflerinde .

icten_cagri

🌟Usta Tasarımcı🌟
ellerine sağlık binbir ve saat fontların tercihi güzel olmuş renkleriyle biraz daha oynarsa daha hoş olabilir kırmızı ve gri çalışmayı dene mesela daha hoş durur sanırım

biliyorum öyle de denedim ama renkleri böyle kendi kullandıkları renkler o yüzden elimden bi şey gelmiyo :S

tasarım güzel bence tek sorun i harflerinde .

teşekkür ederim, İ harflerinde nasıl bi sorun acaba ?

Moderatör tarafında düzenlendi:

Furkan EKMEN

♾️Grafik Gurusu♾️
Fontunuz türkçe değil herhaldeki i harflerini küçük yazmışsınız.

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

lisiaa

🌟Usta Tasarımcı🌟
başarılı olmuş her yerde harfin büyük kullanılması gerekmez küçükde gayet güzel duruyor ellerine sağlık...

emremutu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
başarılı olmuş her yerde harfin büyük kullanılması gerekmez küçükde gayet güzel duruyor ellerine sağlık...

Bu bir logo afiş değil ki harfler istenildiği gibi büyük veya küçük yapılsın,uyum içerisinde olmalı ki burada kullanılan fonttan dolayı alttaki yazının i harflerinin hatalı olduğunu düşünüyorum.Eğer kasıtlı yapıldıysa da hiç hoş durmuyor.Bu benim görüşüm tabiki.

lisiaa

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bu bir logo afiş değil ki harfler istenildiği gibi büyük veya küçük yapılsın,uyum içerisinde olmalı ki burada kullanılan fonttan dolayı alttaki yazının i harflerinin hatalı olduğunu düşünüyorum.Eğer kasıtlı yapıldıysa da hiç hoş durmuyor.Bu benim görüşüm tabiki.

ben yukardaki için sölemiştim binbir saat yazısı için... Lütfen arkadaşım birbirimizi sölediklerine değil yağılan işlerin yorumunu yapalım iyi günler.

icten_cagri

🌟Usta Tasarımcı🌟
Fontunuz türkçe değil herhaldeki i harflerini küçük yazmışsınız.

"i" harflerini bilinçli olarak öyle yaptım, gazete dizgilerinde de öyle kullanıyorum, farkettiysen ulusal gazetelerdeki haber başlıklarının çoğunda "i" "ü" vb harfler küçük yazılıyo ve bir çok yerde de küçük yzılıyo

Flood yapıyorsunuz. Flood ( peş peşe aynı içerik olsun olmasın mesaj tekrarı) kurallara aykırıdır.

alıntılardan mı bassediyosunuz :S

teşekkür ederim :D "i" harflerinde bi sıkıntı yok sana katılıyorum çünkü ben böyle olmasını istedim

Moderatör tarafında düzenlendi:

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
"i" harflerini bilinçli olarak öyle yaptım, gazete dizgilerinde de öyle kullanıyorum, farkettiysen ulusal gazetelerdeki haber başlıklarının çoğunda "i" "ü" vb harfler küçük yazılıyo ve bir çok yerde de küçük yzılıyo

alıntılardan mı bassediyosunuz :S

teşekkür ederim :D "i" harflerinde bi sıkıntı yok sana katılıyorum çünkü ben böyle olmasını istedim

Alıntılardan bahsetmiyorum şu anki gibi kural ihlallerinden bahsediyorum.
Peş peşe mesaj yazmak forum kurallarına aykırıdır.
Daha önce de aynı hatayı yaptınız ben mesajlarınızı birleştirdim.
Lütfen forum kurallarını tekrar gözden geçirin.

Furkan EKMEN

♾️Grafik Gurusu♾️

O konuda hem haklsınız hem haksızsınız bana göre orda harfler küçük yazılmıyor. Diğer harflerin üst snırını geçmeyecek kadar harfler içeri çekiliyor. Örnek:

iste-tusiadin-yeni-logosu--44856.jpg

Fakat sizin tasarımınızda harfler küçük yazılmış ve bu belli oluyor. Yanlışım olduğunu düşünen lütfen düzeltsin.

icten_cagri

🌟Usta Tasarımcı🌟
Alıntılardan bahsetmiyorum şu anki gibi kural ihlallerinden bahsediyorum.
Peş peşe mesaj yazmak forum kurallarına aykırıdır.
Daha önce de aynı hatayı yaptınız ben mesajlarınızı birleştirdim.
Lütfen forum kurallarını tekrar gözden geçirin.

peki öyle olsun kontrol ederiz:S

O konuda hem haklsınız hem haksızsınız bana göre orda harfler küçük yazılmıyor. Diğer harflerin üst snırını geçmeyecek kadar harfler içeri çekiliyor. Örnek:

iste-tusiadin-yeni-logosu--44856.jpg

Fakat sizin tasarımınızda harfler küçük yazılmış ve bu belli oluyor. Yanlışım olduğunu düşünen lütfen düzeltsin.

ee tamm iişte ne farkeder ki ikiside aynı yere geliyo sonuçta, benim fikrim bu, siz o şekilde düşünebilirisiniz