Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Samsun Çarşı 2008 ''Bir İmsakiye de Benden...''

aiDesign

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
500px.com
bir samsunlu olarak çeske katilebilsem istanbulda ramazanin en güzel duygularla yasandigina, istanbulda ramazan olup olmadigini bile anlayamayoruz. kucük yerlerdeki ramazanin tadi bir başkadir. yaptigimiz hersey bir reklamdir. imsakiye samsunun sa bu samsunun reklamidir bence o kadar güzel bir yerki samsun, limandan cekilmis bir gün batimi karadenizin essiz güzelligi ile birmesince mükemmel bir zemin olurdu. bu ilk aklima gelen, daha çok malzeme cikar samsundan, çeske insanlarin aklina hep istanbulun görünen yüzü gelmese, birde arka sokaklari varki istanbulun hiç görmek istemessiniz.... bulundugumuz yerin degerlerine sahip ciksak ne güzel olurdu.....

Çeşke milliyetçi düşüncelerinizden biraz sıyrılıp anlatılan gerekçelere ortak olmayı deneseydiniz.. Klasik şeylerden pek haz almadığım için bu yolu denedim. Ve bu çalışmamın sonucunda müşterimin müşterilerinden onlara yansıyan " çok güzel ve farklı olmuş, sıradanlığın dışında hoş bir çalışma, vs.. " gibi tebrik ve beğeni sözcüklerini duymalarını sağlayabilmişsem ben kendimi başarılı sayarım ve yaptığım çalışmayı da doğru olarak nitelendiririm.. "Keşke" ler insanların yaptıkları hatanın ardından kullandıkları bir kelimedir ki ben hata yaptığımı düşünmüyorum bu durumda..

Teşekkür ederim yorumlarınız için :wink:

burhandmr

🌟Usta Tasarımcı🌟
Çeşke milliyetçi düşüncelerinizden biraz sıyrılıp anlatılan gerekçelere ortak olmayı deneseydiniz.. Klasik şeylerden pek haz almadığım için bu yolu denedim. Ve bu çalışmamın sonucunda müşterimin müşterilerinden onlara yansıyan " çok güzel ve farklı olmuş, sıradanlığın dışında hoş bir çalışma, vs.. " gibi tebrik ve beğeni sözcüklerini duymalarını sağlayabilmişsem ben kendimi başarılı sayarım ve yaptığım çalışmayı da doğru olarak nitelendiririm.. "Keşke" ler insanların yaptıkları hatanın ardından kullandıkları bir kelimedir ki ben hata yaptığımı düşünmüyorum bu durumda..

Teşekkür ederim yorumlarınız için :wink:

:) milliyetçiligi size anlatmayacagim görünen o ki anlamayacaksiniz. sen yazinin basini sonunu okumussun bana cevap veriyosun, diyosunki herkes isimi begendi hatta tesekkur aldim sen ne diyosun, sen zaten kafadan olumsuz elestirileri kesmek icin yapacagini yapmissin "ben bu isten tesekkur aldim" iste cokta abartilacak bise görmedim ben, kus kondurmamissin yani bir iste ben olaya farkli bakkim farkli oldugunu iddia ederek sen bunu milliyetcilik olarak algiladin sana ben ne diim ki,

aiDesign

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
500px.com
:) milliyetçiligi size anlatmayacagim görünen o ki anlamayacaksiniz. sen yazinin basini sonunu okumussun bana cevap veriyosun, diyosunki herkes isimi begendi hatta tesekkur aldim sen ne diyosun, sen zaten kafadan olumsuz elestirileri kesmek icin yapacagini yapmissin "ben bu isten tesekkur aldim" iste cokta abartilacak bise görmedim ben, kus kondurmamissin yani bir iste ben olaya farkli bakkim farkli oldugunu iddia ederek sen bunu milliyetcilik olarak algiladin sana ben ne diim ki,

iyisi mi birşey deme :wink:

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
:( evet doğru değiştirdim...

Son düzenleme:

aiDesign

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
500px.com
arkadaşlar işi milliyetçiliğige getirecek bişey yok ortada, yanlış anlaşılmalar olmuş bence aranızda...relakx...birbirimizi iyi anlamaya çalışmalıyız bence...arkadaşımız teşekkür almış..ve kendiside yaptığı işten gayet memnun...biz de elbet kendi fikirlerimizi de söylemeliyiz.hepinize kolay gelsin...

aiDesing, insan hayatını her dönemin de keşkeleri yaşar...bu bence yanlış bi kavram değildir...insanın keşkeleri varsa hayattançok şey almış demektir...bunuda dip not olarak düşmek istedim...hadi biraz gülün şimdi:)...bende diyorum ki "keşke hep çocuk olsaydık ve en büyük acımız dizlerimizdeki ufak tefek yaralar olsaydı"

Bir insan hayattan çok şey aldığını düşünüyor ve arkasına dönüp baktığında yaptıkları için KEŞKE kelimesini kullanıyorsa bu var olan hatanın veya pişmanlığın veya istedikleri olmadığı için çaresizlik yaşanmasının ardından söylenen bir kelimedir ki ben hata yapmadığımı düşünmediğim için bu yorumdaki keşke kelimesini gereksiz görüyorum.
Ayrıca bu polemiğe neden 3. kişi olarak girdiğini de anlamış değilim!

firlama35

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İstanbulun bu özelliği yönünden haklısın ama istanbulun simgesi yerine camiler daha iyi olurdu gibi geliyo bana... İnan sadece yorumdu... Çok güzel bi çalışma ellerine sağlık kardeşim..

aiDesign

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
500px.com
İstanbulun bu özelliği yönünden haklısın ama istanbulun simgesi yerine camiler daha iyi olurdu gibi geliyo bana... İnan sadece yorumdu... Çok güzel bi çalışma ellerine sağlık kardeşim..

Teşekkür ederim arkadaşım yorumun ve önerin için... :wink:

kukart

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.kukart.net
Grafik tasarım açısından sorun yok
bende alaka kuramadım
bağlantıda kuramadım
Tasarımda; RAmazanın ruhani büyüsü ile bağdaşan tek öğe İftar vaktinin akşam üzeri gün batımında olması, tasarımda Kızkulesi manzaralı günbatımı (havabiraz bulutlu :) ) ile bir bağdaşma görebiliyoruz....
tebrikler müşterin beğendi, sende paranı aldınsa sorun yok, boşver işi biraz bilen arkadaşların bakma lafına ;)
çArşı Herşeye Karşı

doğaç

🌱Yeni Üye🌱
Çok güel olmuş ellerinize sağlık.Samsunlular bu Ramazan çok şanslı.

erdemirs

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.re-imagination.com
dostum bencede çok güzel olmuş, ellerine sağlık.. kız kulesi olayını çözememiştim ama önceki yorumlarıdnan birinde açıklamışsın zaten ;)

aiDesign

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
500px.com
Yorumlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.. kız kulesi olayı radikal olacak diye düşünmüştüm zaten ama bu kadarını da tahmin etmemiştim açıkçası :D

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Şık ve güzel olmuş canım eline,emeğine sağlık...

sanlıreklam

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar bana acil kız kulesinin vektörel çizimi lazım elinde olan varmı