bir samsunlu olarak çeske katilebilsem istanbulda ramazanin en güzel duygularla yasandigina, istanbulda ramazan olup olmadigini bile anlayamayoruz. kucük yerlerdeki ramazanin tadi bir başkadir. yaptigimiz hersey bir reklamdir. imsakiye samsunun sa bu samsunun reklamidir bence o kadar güzel bir yerki samsun, limandan cekilmis bir gün batimi karadenizin essiz güzelligi ile birmesince mükemmel bir zemin olurdu. bu ilk aklima gelen, daha çok malzeme cikar samsundan, çeske insanlarin aklina hep istanbulun görünen yüzü gelmese, birde arka sokaklari varki istanbulun hiç görmek istemessiniz.... bulundugumuz yerin degerlerine sahip ciksak ne güzel olurdu.....
Çeşke milliyetçi düşüncelerinizden biraz sıyrılıp anlatılan gerekçelere ortak olmayı deneseydiniz.. Klasik şeylerden pek haz almadığım için bu yolu denedim. Ve bu çalışmamın sonucunda müşterimin müşterilerinden onlara yansıyan " çok güzel ve farklı olmuş, sıradanlığın dışında hoş bir çalışma, vs.. " gibi tebrik ve beğeni sözcüklerini duymalarını sağlayabilmişsem ben kendimi başarılı sayarım ve yaptığım çalışmayı da doğru olarak nitelendiririm.. "Keşke" ler insanların yaptıkları hatanın ardından kullandıkları bir kelimedir ki ben hata yaptığımı düşünmüyorum bu durumda..
Teşekkür ederim yorumlarınız için :wink: