Güzel bir çalışma:) emeğine sağlık canım.Tebrik ederim... teşekkür ederim canımcım :)
Pınar Bozdemir 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 9 May 2008 Mesajlar 2,305 Tepkime puanı 98 15 Ağu 2009 #21 a.g.s.l' Alıntı: Güzel bir çalışma emeğine sağlık canım.Tebrik ederim... Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim canımcım
a.g.s.l' Alıntı: Güzel bir çalışma emeğine sağlık canım.Tebrik ederim... Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim canımcım
burcmm 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 2 Ağu 2009 Mesajlar 4 Tepkime puanı 0 18 Ağu 2009 #22 yüzde olan ısık gölgeyı de verırsen süper olacak tatlım yuzu bembeyaz duruor
harun_asa ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 10 Mar 2008 Mesajlar 220 Tepkime puanı 8 19 Ağu 2009 #23 Ben karakalem çizmek isterim, arada da denerim ama sanırım pek sabırlı değilim.Çizimin gerçekten başarılı. Emeğine sağlık, tebrik ederim.
Ben karakalem çizmek isterim, arada da denerim ama sanırım pek sabırlı değilim.Çizimin gerçekten başarılı. Emeğine sağlık, tebrik ederim.
Pınar Bozdemir 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 9 May 2008 Mesajlar 2,305 Tepkime puanı 98 19 Ağu 2009 #24 burcmm' Alıntı: yüzde olan ısık gölgeyı de verırsen süper olacak tatlım yuzu bembeyaz duruor Genişletmek için tıkla ... yüz gölgelendirmede haklısın çok bembeyaz oldu harun_asa' Alıntı: Ben karakalem çizmek isterim, arada da denerim ama sanırım pek sabırlı değilim.Çizimin gerçekten başarılı. Emeğine sağlık, tebrik ederim. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim :wink:
burcmm' Alıntı: yüzde olan ısık gölgeyı de verırsen süper olacak tatlım yuzu bembeyaz duruor Genişletmek için tıkla ... yüz gölgelendirmede haklısın çok bembeyaz oldu harun_asa' Alıntı: Ben karakalem çizmek isterim, arada da denerim ama sanırım pek sabırlı değilim.Çizimin gerçekten başarılı. Emeğine sağlık, tebrik ederim. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim :wink: