Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Sare restaurant menü

Benzer konular

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Fotoğraflarda dekupe hataları ve kırılmalar mevcut. Tamamen yok demek olmaz tabi ki ama çalışmada çok fazla emek yok. Hazır vektörel zemine birer fotoğraf yerleştirilip ürün yazıları yazılmış. Ürünler ile zemin rengi arasında uyumsuzluk var. Tabir yerinde ise çalışma ben hazır olarak kullanıldım diye bas bas bağırıyor.

filafi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
fotoğraflarda dekupe hataları yok - capture görüntü netliği kaybı yaratıyor
diğerlerine açıklama yapmayacağım
teşekkürler

evinamin33

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.emirgrafik.com
arkadaşlar dekube hatası yok haksızlık etmeyin.... hazır vektörel zemin kullanılmasın da ne varki. herkesin arşivinde yokmu bunlar. kullanıp kullanılmaması kişinin kendi tercihi. bana sorarsanız bu piyasaya bunlar bile çok.

asongur

🏅Acemi Tasarımcı🏅
fiyatlar ucuzmuş nerde bu resturant :)

Semih Taneri

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çalışma sahibine haksızlık yapıldığı kanaatindeyim. Emeğe saygı gösterelim.

Çalışmaya gelince; ürünlerin alttaki ornament bandın altında kaybolması olmamış bence. Ürünü fazla kapatmış. Bir de siyah ve tonlarının bu tarz çalışmalarda genelde kullanılmaması taraftarıyım. Çalışmanız vasatın üstünde. Emeğinize sağlık. Kolay gelsin.

iboefe

🏅Acemi Tasarımcı🏅
resımler bozmuş.bence resımlerı boyle siyah beyaz yapsaydın daha ıyı

femu_3010

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar bu kadar agır yorum bencede yersiz daha iyisini yapan varsa atsın ozaman

vulturemess

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.gurkanweb.com
Bilmiyorum renkler ve zevkler herkes için bir olamaz tabi ama, hangi gözle baktıklarını çok merak ediyorum, bu çalışmaya "basit, vasatın altında olmuş" demeleleri ; neye göre kime göre? Sanırım bu yorumları yapanlar; "Bir kaç kişi olumsuz yorum yapınca bu yorumlardan esinlenipte ona göre yorum yapanlardır." Bence çalışma gayet iyi , renk uyumları kullanılan objeler gayet iyi. Ben çok beğendim, illaki ufak tefek hatalar var ama gayet iyi kardeşim, eline sağlık.

shedesign

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.asigazetesi.com
süsleme mantığına bakacak olursan şık bir tasarım için adım atılmış gibi görünebilir, özellikle müşteriler bu tarz tasarımlara pek rağbet eder durumda. Ancak biz görsel tasarımcılar açısından bakıldığı zaman işin içinde olanlar da bana hak verecektir siyah kullanımı bu kadar çok vektörün olduğu bir tasarımda yanlış tercih diye düşünüyorum. Eğer İllaki siyah ve tonları istenmişse iki capture arası Yani alt ve üst bordürler arasında kalan zemine vektör uygulanmamış olsa çalışma çok daha sade ve şık duracaktı. Oldukça büyük kullanılan fotoğraflar da vektörün arasında kaybolmamış olacaktı. Fotoğraf kesimleri konusunda sıkıntı göremedim bazı arkadaşlar sanırım ekranda büyük önizleme yapmadan karar vermişler. kaldı ki önizlemeyi büyütmedikçe vektörler ve yazılar da kırık görünüyor.yazılara gelince başlıklar biraz daha süslü bir font seçilmiş ve yazı aralarındaki çizgiler konulmamış olsaydı ve yazılar üst ve alttaki altın bordürlerin renginde olsaydı zeminde de vektör olmadan tabiki çok daha farklı olabilirdi. bunlar elbette ki şahsi düşüncelerim. emeğinize sağlık..

iboefe

🏅Acemi Tasarımcı🏅
adam bir çorba içecek.adamın içini kararttınız ssiyah arka bannerler???

Kuzeyajans

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar dekube hatası yok haksızlık etmeyin.... hazır vektörel zemin kullanılmasın da ne varki. herkesin arşivinde yokmu bunlar. kullanıp kullanılmaması kişinin kendi tercihi. bana sorarsanız bu piyasaya bunlar bile çok.

Bende sana katılıyorum... Emeğine sağlık