Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Şarkılarıyla Yeşilçam - TRT

talsab

🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar,
Aranıza yeni katıldım çalışmalarımı fırsat buldukça yayımlamayı düşünüyorum.Bu afiş TRT Ankara Radyosu için hazırlanmış ve kullanılmış bir afiştir.Beğeninize sunuyorum.

94324952.jpg

Benzer konular

neva

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kırmızı yazılar biraz göze batıyor sanki alakasız kalmış gibi onun harici güzel bir tasarım olmuş emeginize saglık iyi çalışmalar

bkaan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kırmızı yazılar biraz göze batıyor sanki alakasız kalmış gibi onun harici güzel bir tasarım olmuş emeginize saglık iyi çalışmalar

katılıyorum retro havası var ancak ışıltılı kırmızı yazılar biraz ağır olmuş oraya.
elinize sağlık kolaygelsin.

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
yazı kısmına bende katılıyorum. Kırmızı efectler o kadar çok patlamış ki gözü çok alıyor. Ve şahsi fikrim tasarımıda göz hemen onu algıladığı için arka plana atmış. Daha dengeli kullanılabilinirdi.
Kullanma aşaması olduğu için fazla söze gerek duymuyorum. emeğinize sağlık

talsab

🌱Yeni Üye🌱
Öncelikle güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.Kırmızı yazıların çok yoğun görünmesinin sebebini afişin gerçek boyutundan (100cm) küçültülerek buraya konmasına bağlıyorum.Orjinal boyutunda çok yoğun bir göz algısına neden olmuyor.Sizler gibi yetenekli grafikçilerin beğenmesine sevindim.Teşekkürler.

alisalur

♾️Grafik Gurusu♾️
çok hoş olmuş. Emeğine sağlık