Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Şaşkın Tavşan Ve Aydede Çocuk Kitabı

mhmt şhn

🏆Pro Tasarımcı🏆
eğelneceli bişekilde okudum :) teşekkürler paylaşımınaa

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net

mhmt şhn

🏆Pro Tasarımcı🏆
sen yaptıysan çok başarılı o zaman tebrikler;)

mhmt şhn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Hayyıır... ilk ve son olsun istiyorum .. :D Deli işi bu ya! :) yapmam bidaha deyip büyük konuşmimda :D yapmam yani :D

dur bakalım daha yeni atılmışsın bu mesleğe daha neler çıkıcak karşına bu yaptığını mumla arıyacağın günlerde var yakında benden söylemesi;)

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
dur bakalım daha yeni atılmışsın bu mesleğe daha neler çıkıcak karşına bu yaptığını mumla arıyacağın günlerde var yakında benden söylemesi;)

yok yok sen ne dersen de işin karakter yaratma kısmı eziyet :D .. yaratabilenlere büyün saygım var valla ben yapamıyorum .. :D o yüzden en iyisi daha fazla zorlamamak :)

darth_cygan

🌟Usta Tasarımcı🌟
"aydede" ve "aslan" çizimleri, diğer hayvanlara göre daha özensiz çalışılmış duruyor. bir de bu çizimleri genel olarak photoshop kullanarak bir iki filtre uygulansaydı, sanırım daha hoş gözükürdü. ama yine de güzel ve çok emek harcanmış bir çalışma.

iyi çalışmalar

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
"aydede" ve "aslan" çizimleri, diğer hayvanlara göre daha özensiz çalışılmış duruyor. bir de bu çizimleri genel olarak photoshop kullanarak bir iki filtre uygulansaydı, sanırım daha hoş gözükürdü. ama yine de güzel ve çok emek harcanmış bir çalışma.

iyi çalışmalar

O kadar farklı çizim varki .. her hayvan her backgrand birbirinden farklı oldugu için phoshopta hepsinde tek tek aynı sonucu alamayınca o işten vazgeçmiştim.. Ama gerçekten çok uğraşmıştım.. :) Teşekkürler

Berk Ymn

🌱Yeni Üye🌱
Bunu ne zaman yaptın ya :) Ben neden hiç görmedim! Bastırtalım bunu ilk ticari çalışman olur :)

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
Emeğinize sağlık fakat aslan ve aydede çizimleri pek hoş görünmüyor aslan çizimlerinizdede yeleleri sanki korkak çizgilerle çizilmiş, köşeli sınırlı yele hissini vermedi.Karakterler sizemi ait ? referans olarak aldığınız bir kaynak varmı ?

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Emeğinize sağlık fakat aslan ve aydede çizimleri pek hoş görünmüyor aslan çizimlerinizdede yeleleri sanki korkak çizgilerle çizilmiş, köşeli sınırlı yele hissini vermedi.Karakterler sizemi ait ? referans olarak aldığınız bir kaynak varmı ?

Çizimler referans alınmadan hayeli bir şekilde çizilmişlerdir.. Çizgilerin korkak gelmesinin sebebi sanırım tek bir sıra halinde değilde karmakarış ve dogal boyanmış olmaları ben özellik olarak öle yapmıştım.. Yorumunuz için teşekkürlerrrr

erhan bey

🌱Yeni Üye🌱
sanki boyama kitabındn yapılmış gibi.ama genede güzel olmuş.herşey zamanla dahada iyi olur.sıkma canını.ellerine sağlık

ahmetyarar

🌱Yeni Üye🌱
Gerçekten karqa çok çekici olmakla beraber, karqamızın üstünde değişik bir hava var...Nasıl desem böyle sanki karga tiki mi desem v.i.p. mi desem bilmiyorum ama gerçekten özel bir çalışma olmuş..

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Gerçekten karqa çok çekici olmakla beraber, karqamızın üstünde değişik bir hava var...Nasıl desem böyle sanki karga tiki mi desem v.i.p. mi desem bilmiyorum ama gerçekten özel bir çalışma olmuş..

Kargaları ve tavşanları seviyorum sanırım ikiside torpilli oldu bırazcık xD

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
Çizimler referans alınmadan hayeli bir şekilde çizilmişlerdir.. Çizgilerin korkak gelmesinin sebebi sanırım tek bir sıra halinde değilde karmakarış ve dogal boyanmış olmaları ben özellik olarak öle yapmıştım.. Yorumunuz için teşekkürlerrrr

dssdd.jpg

Korkak derken kendinizi bir çizginin dışına çıkmamak için zorlamışsınız gibi, mesela koşan bir aslanın yeleleri bu sekilde duracağını zannetmiyorum,özelliklede hareket halinde ise, yani şaç,tüy benzeri çizimleri çok keskin yuvarlak bir çerçeve içine almışsınız sanki başına bişey bağlamış gibi görüntü verdi bana.Anatomidede bazı sorunlar var .Ama uğraş verilmiş bir çalışma karga ve tavşan karakterleri güzel olmuş.emeğinize sağlık.

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
dssdd.jpg

Korkak derken kendinizi bir çizginin dışına çıkmamak için zorlamışsınız gibi, mesela koşan bir aslanın yeleleri bu sekilde duracağını zannetmiyorum,özelliklede hareket halinde ise, yani şaç,tüy benzeri çizimleri çok keskin yuvarlak bir çerçeve içine almışsınız sanki başına bişey bağlamış gibi görüntü verdi bana.Anatomidede bazı sorunlar var .Ama uğraş verilmiş bir çalışma karga ve tavşan karakterleri güzel olmuş.emeğinize sağlık.

karakterlerin hepsi ayrı ayrı çizimler arka planlardan faln.. aslında onun o şekilde ve dış knturlu olmasının sebebi birazda tarattıgım zaman sıtınkı çekmemekti.. Arka planla bir olsaydı dediğiniz dogruydu aslında biraz bi kaç yuz parti ugraşmim bide böyle yaılmış bir çalışma sanırım :) ama yinede teşekkrüler..