Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Şaşkın Tavşan Ve Aydede Çocuk Kitabı

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
karakterlerin hepsi ayrı ayrı çizimler arka planlardan faln.. aslında onun o şekilde ve dış knturlu olmasının sebebi birazda tarattıgım zaman sıtınkı çekmemekti.. Arka planla bir olsaydı dediğiniz dogruydu aslında biraz bi kaç yuz parti ugraşmim bide böyle yaılmış bir çalışma sanırım :) ama yinede teşekkrüler..

demekki bazı yerlerde sıkıntı çekmemek adına kolayına kaçıldı :)

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
demekki bazı yerlerde sıkıntı çekmemek adına kolayına kaçıldı :)

evetttt =) taavşanlarda bıle 5 kere tarattım.. ama oluyordum artık şu odevı yapana kadar.. vize teslim oldguu için birde caip acaleye geldi.. tek tek ozenli ugraşamıyosun böyle olunca.. nasıl yapsam daha kolay hallolur diye düşündüm açıkcası :)

gani

🌱Yeni Üye🌱
Ellerine sağlık gayet güzel olmuş:)

gulum352

🏆Pro Tasarımcı🏆
guzel olmus arkadasım bızde guvaj boyayla yapmıstık bende calısmalarımı eklemek ıstıom hata verıo nedense beceremedım su sıteye calısmalarımı koymayı guzel olmus basarılar canım....

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
guzel olmus arkadasım bızde guvaj boyayla yapmıstık bende calısmalarımı eklemek ıstıom hata verıo nedense beceremedım su sıteye calısmalarımı koymayı guzel olmus basarılar canım....

Çalışma sayfaların büyükse bu yüzden eklenmiyo olabilir.. Küçültüp dene yani link alamada sorun yaşıyorsan.. Ama eğer linkten değiş siteye yukleyemiyorsan yukarıda sondan 4. yu açık direk linki oraya yapıştırmayı dene.. ;)

Merti

🌱Yeni Üye🌱
Mükkemmel olmuş gerçekten,uğraştığınıza değmiş diye düşünüyorum ben.