Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben sadece bir şeye takıldım.Beni aydınlatırsanız sevinirim.Secret Paradise yazısının altındak duvar sağ alttaki bloklarla bağlantılı mı değil mi?Eğer ordaki duvar bloklarla bir bütün olarak onlara ait ise çok orantısız olmuş.Çünkü duvarların her bir taşı neredeyse bir bina büyüklüğünde.Yok onlarla herhangi bir bağı yok ise kusursuz bir çalışma olmuş.Emeğinize sağlık.
başarılı bir çalışma emeğinize sağlık fakat sağ üst köşede kullanmış olduğunuz martının çizgileri çok keskin daha yumuşak olsaydı işin havasını bozmazdı sanki biraz aitsizlik olayı katmış bazen ince detaylar başarısız çalışmayı çok başarılı gözterir ama dikkatsiz olduğumuzda başarılı çalışmamız bile başaısız gibi görünebilir beni mazur görün... tebrikler...
Emeğine sağlık. Birkaç gördüğüm eksiği paylaşmak istiyorum. Kırılmaca gücenmece olmasın lütfen. Bodrumda martı mı? ne alaka? Konsept olarak kullandığın resimleri ters yerleştirmişsin. Begonvilleri kenarlarda kullanabilirdin. Neticede bodrumun floral simgesi onlar. Ayrıca Gizli Cennet için çizgilerin çok sert olmuş. Daha soft kullanabilirdin.
başarılı bir çalışma emeğinize sağlık fakat sağ üst köşede kullanmış olduğunuz martının çizgileri çok keskin daha yumuşak olsaydı işin havasını bozmazdı sanki biraz aitsizlik olayı katmış bazen ince detaylar başarısız çalışmayı çok başarılı gözterir ama dikkatsiz olduğumuzda başarılı çalışmamız bile başaısız gibi görünebilir beni mazur görün... tebrikler...