Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

şeffaf menü kabı için yardımmm

eraksa

🌟Usta Tasarımcı🌟
Arkadaşlar Merhaba

Bir müşterimize menü hazırladık, menünün kapağını şeffaf istiyor yani kapak üzerine bir şefaf kapak daha istiyor koruyucu gibi bunun adına ne derler yada nerden yaptırtmalıyız bir fikri olan varsa paylaşırsanız sevinirim. Örnek olarak defterler vardır yani sprialli onların üzerine şefffaf buzlu gbi kap yaparlar bu tarzda bişey olacak. Yardımlarınızı bekliyorum.

Benzer konular

Nur

👑Efsanevi Grafiker👑
benim anladığım kadarıyla bahsettiğiniz şey asetat olabilir. o şekilde aratırsanız belki yardımı olur.

eraksa

🌟Usta Tasarımcı🌟
şeffaf pvc cilt olarak baktım netten ama :S şuan kesin bişey yok

istakozzz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
300 gr aydıngere baskı yapıp dış kıısmda kullanabilirsin üzerinde sadece doku vea logo benzeri bir çalışma yapabilirsin veya üzerina lak çalışması yapıp sade kalabilir... buda buzlu bir görüntü verip sık durur veya aydınger üzerine rekli baskı yaptırırsan oda hoş olabilir..

tarzan45

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bence ince pvc kaplatıp eğer bir kaç sayfalı bir şeyse ilnce bir spiral veya normal dosya delgeci ile delip yaprakları birbirine tasrıma uyacak renkte bir kurdela ile tutturursun. Şık durabilir...

eraksa

🌟Usta Tasarımcı🌟
yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar çiçekçilerin kutularında ki ince pvc den kullanıp menünün dış kapağına koruyucu kap yaptık yan kısımlara perçem çaktırdık :)