Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

şehir illüstrasyonu - Türkiye Geneli

madc

🌱Yeni Üye🌱
şehir illüstrasyonu

Aranan Şehir: Türkiye Geneli

Program/Seviye: adobe illustrator veya corel çok iyi ...

Çalışma Şartları: Serbest çalışan (Freelancer)

İşle ilgili açıklama: merhaba, özellikle turistik şehirler, beldeler ile ilgili o yörenin ruhunu yansıtan çizimler yapabilecek freelancer çalışan Türkiye genelinde grafiker arıyorum proje bazlı çalışılacaktır ilgilenen arkadaşların varsa önceden yaptıkları veya ilanı gördükten sonra örnek olarak hazırlayacakları çalışmaları eposta olarak yollamalarını rica ediyorum daha detaylı bilgi iletişime geçen arkadaşlara verilecektir teşekkürler...

E-posta: cagdasce@yahoo.com

Hezarfen

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

İlanları - ya da da takip edebilirsiniz.

Alıntı Mesajın faydası! | E-ticaret nedir? |
thread_lock_new.gif
İlan kapatmak!

Önemli Hatırlatma:
Grafikerler.net forumlarında yayınlanan ilanların onaylanması kurallar açısından yapılır ve içeriği ile ilgili denetim yapılmamaktadır. Siteden faydalanarak yapılan anlaşmalarda grafikerler.net hiç bir mesuliyet kabul etmez.

ilhnklv

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.facebook.com
şehir illüstrasyonu

Aranan Şehir: Türkiye Geneli

Program/Seviye: adobe illustrator veya corel çok iyi ...

Çalışma Şartları: Serbest çalışan (Freelancer)

İşle ilgili açıklama: merhaba, özellikle turistik şehirler, beldeler ile ilgili o yörenin ruhunu yansıtan çizimler yapabilecek freelancer çalışan Türkiye genelinde grafiker arıyorum proje bazlı çalışılacaktır ilgilenen arkadaşların varsa önceden yaptıkları veya ilanı gördükten sonra örnek olarak hazırlayacakları çalışmaları eposta olarak yollamalarını rica ediyorum daha detaylı bilgi iletişime geçen arkadaşlara verilecektir teşekkürler...

E-posta: cagdasce@yahoo.com

Bu ilanı veren kişi yaptığınız çalışmalara neredeyse 1 gün sonra cevap veriyor ve projede çok geride kaldım diyip sizinle çalışamayacağız diyor (sanki bu grafikerden kaynaklanan bir olumsuzlukmuş gibi).Ayrıca atılan çalışmaya uzun süre zaman aşımından sonra cevap vermesinden ziyade yaptığınız çalışmayı neredeyse sıfırdan size yaptırıyor ufak tefek değişikliklerde değil.Freelancer arkadaşların zamandan kaybetmelerini göz önünde bulundurarak bu ilanı bir kez daha düşünmelerini isterim ve çalışmaya kesin gözüyle bakıyorsanız eğer fiyat konusunda benim verdiğimden aşşağı teklif vermeyiniz fiyat bilgilerini benden alabilirsiniz.

madc

🌱Yeni Üye🌱
sayın ilhan bey sizinle yürütmeye çalıştığımız iş ilişkisi maalesef başarılı bir sonuca ulaşmadı sizinle iki projeyi tamamladık bunun karşılığında talep ettiğiniz ücreti de size ödedim 3. projeyi sizinle yapmamak benim tercihimdi memnuniyetsizliğiniz var idiyse bunu belirtip siz sonlandırabilirdiniz bundan sonrasında size hayatınızda başarılar diliyorum ayrıca ben grafiker değilim tabii ki çalışmalar sıfırdan başlayacak ben sadece istediğim hususları belirtirim, çalıştığımız fiyatı söyleme hususunda ben size olan saygımdan bunu söylemeyi düşünmüyordum ancak madem siz açıklamada sorun görmüyorsunuz benimle çalışmak isteyen arkadaşlara bunun bilgisini benden alabilirler, isteyen altında isteyen üzerinde fiyat verir son olarak iş yaptığınız ücretini aldığınız bir işveren hakkında bu tarz yorumlar yapmanızı bundan sonra sizinle çalışacak işverenlerin dikkatine sunuyorum, sizinle bu platformda polemiğe girmek istemiyorum mail adresim sizde mevcut oradan benimle iletişime geçebilirsiniz iyi günler...

ilhnklv

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.facebook.com
Sizin mail adresinizdende size ulaştım hatta en son ki gözden kaçan detayıda düzeltip size mail attım iki mailede cevap gelmedi,mail adresim sizde mevcut diyorsunuz birde.

madc

🌱Yeni Üye🌱
size son mailimde çalışmalarınız için teşekkür ettim ve bundan sonraki çalışmalarda sizinle çalışmak istemedeğimi belirttim sizde son çalışmayla ilgili düzeltmeleri gönderip yeni grafiker arayışıma saygı duyduğunuzu belirttiniz ve iyi günler dilediniz bunun üzerine size neden mail atmam gerekiyor ki benim önceki mesajda yazdığım burada polemik yaşamak istemediğim mail adresimin sizde mevcut olduğu bu platformu meşgul etmemek için isterseniz oraya mail atarak varsa bir sorununuz benimle iletişime geçebileceğinizdir. Ben sizinle proje bazlı çalıştım ve anlaştığımız ücreti size ödedim ve bundan sonra kendimce haklı sebeplerle sizinle çalışmak istemediğimi belirttim sizin hakkınızda olumsuz konuşmamaya da gayret ediyorum bu konuyu neden burada uzatmaya çalışıyorsunuz onu da anlamıyorum size hayatınızda başarılar diliyorum iyi günler...

ilhnklv

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.facebook.com
Evet bu konunun burada uzaması bence de iyi değil.Benim diğer freelancer arkadaşlara nacizane bir uyarımdı bu sadece.Size mail attım bakarsınız sayın ''madc''.

madc

🌱Yeni Üye🌱
ilanın geçerliliği bitmiştir...