Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

şehir kitabı hazırlanacak...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ehakalmaz

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar bir dernek adına şehri anlatan bir kitap hazırlanacak.
tüm bilgileri word formatında hazır. toplam 280 sayfaya yakın olacak ve bol fotoğraflı olacak. ama şöyle bir sıkıntı var bazı arkadaşlar belki kızabilirler çok az bulabilirler ama dernek tasarım, matbaa, vs. için belirli bütçeler ayarladı. tasarım için belirlenen bütçe 400 tl . yardımcı olabilecek arkadaşların mesajlarını bekliyorum.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
İş Veren ve İş Arayan ilanları hakkında genel hatırlatma:

• Genel forum kuralları, İş arayan ve İşveren bölümleri içersindeki konularda da geçerlidir.
  • Lütfen ilanda istenilen özelliklerde iseniz mesaj yazınız. İlanla alakasız mesajlar haber verilmeksizin silinecektir.
  • İlanlarınıza iletişim bilgilerinizi vermeniz gerekmektedir. İletişim bilgileri paylaşımından doğacak sorunlardan grafikerler.net hiç bir şekilde mesuliyet kabul etmez.
  • Daha önce açılmışbir ilanınız varsa ikinci bir ilan açmayınız.

Grafiker arkadaşlar ya da işverenler:

Sitemiz de iş/çalışan bulma ilanlarınızı bırakabilirsiniz.

Yeteneklerinizi ilk bakışta gösterebilmek için ilanlarınız aşağıda ki örneğe göre yapılırsa daha anlaşılır olursunuz.

İş arayanlar için örnek:

— Yaşadığınız şehir:
— Kullandığınız programları ve seviyeleri:
— İş deneyimi ve içeriği:
— Site sayfalarında sunabileceğiniz bir kaç görsel örnek referanslarınız:
— Kendiniz hakkında açıklama:
— İletişim bilgileriniz:

İşverenler için örnek:

— Firma ismi:
— Çalışma şartları:
— Aranılan kişinin özellikleri:
— İşin mahiyeti:
— İletişim bilgileriniz:

Gösterdiğiniz hassasiyet için teşekkür ederiz.

grafikerler.net yönetimi

seabis

🌟Usta Tasarımcı🌟
Kalıbı 10 TL'den işide Gestetner makinada mı bastıracak? 400 TL dizgi ve tasarıma bütçe ayırdıysa baskı içinde bu olmalı değil mi?:puke:

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Hesabınıza göre sayfa başına 1.5 tl ye yakın bir tutar.Biraz insaflı olmak gerekmez mi?
Ben bu bütçeyi ayırdım,buna riayet edilmesini istiyorum deniyor özetle.
Bu bütçeyle yapacak grafiker bulamazsınız.Haa diyelim ki buldunuz.Yaptırdığınız işin kalitesi de doğal olarak ayırdığınız bütçe değerinde olacaktır.Word de copy paste yapıp kendiniz hazırlayın en iyisi.Maliyeti daha da düşürmek için de güzel bir yazıcıdan renkli çıktısını alın,bir de şeffaf dosya ayarladınız mı işlem tamamdır.

karakayasulo

🌟Usta Tasarımcı🌟
Kitap tasarım işi

Belki arkadaşlar bana kızacaklar ama olsun. Eğer Giresun'a gelmeme gerek yoksa bana kitabın dökümanlarını gönderin. size hazır olarak göndereyim.
karakayasulo@hotmail.com

author

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Şehir rehberi misyon taşıyan bir üründür. İçeriği ve görsel bütünlüğü bu misyona yakışır olmalıdır. Ki; hem hemşehrilerin hem de o şehri ziyaret edecek turistlerin ilgisini çekmeli, değerli bilgileri doğru anlatımla sunmalıdır. Böyle bir, 17.5 formalık çalışmanın bedeli de 2.500-3.000 Tl.'nin altında olmamalıdır. Yani, profesyonel ve freelance çalışan bir tasarımcının isteyeceğin asgari tutar bu miktarlar civarında gezinebilir. "300-400 Tl.'ye yaparım" şeklinde mesaj atan kullanıcıların grafik tasarım disiplininin kurallarından ve dinamiklerinden ne kadar haberdar olduğu soru işaretidir. Bu bütçe ile hazırlanacak bir "şehir rehberinin" diğer rehberlerle rekabet etmesinin imkansızlığı kaçınılmazdır.

nihavend77

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Şehir rehberi misyon taşıyan bir üründür. İçeriği ve görsel bütünlüğü bu misyona yakışır olmalıdır. Ki; hem hemşehrilerin hem de o şehri ziyaret edecek turistlerin ilgisini çekmeli, değerli bilgileri doğru anlatımla sunmalıdır. Böyle bir, 17.5 formalık çalışmanın bedeli de 2.500-3.000 Tl.'nin altında olmamalıdır. Yani, profesyonel ve freelance çalışan bir tasarımcının isteyeceğin asgari tutar bu miktarlar civarında gezinebilir. "300-400 Tl.'ye yaparım" şeklinde mesaj atan kullanıcıların grafik tasarım disiplininin kurallarından ve dinamiklerinden ne kadar haberdar olduğu soru işaretidir. Bu bütçe ile hazırlanacak bir "şehir rehberinin" diğer rehberlerle rekabet etmesinin imkansızlığı kaçınılmazdır.

şiddetle katılıyorum size.
nedir bu ya bırakalım madem biz bu işi hepten ayağa düşürdüler ya. roman dizgisimi yapılacak nedir bu anlamadım 400 lira muhabbeti. eğer profesyonel bi çalışma istiyorsanız en min fiyat 1500 lira olur. oda yarısı peşin yarısı iş bitiminde

ehakalmaz

🌱Yeni Üye🌱
Hesabınıza göre sayfa başına 1.5 tl ye yakın bir tutar.Biraz insaflı olmak gerekmez mi?
Ben bu bütçeyi ayırdım,buna riayet edilmesini istiyorum deniyor özetle.
Bu bütçeyle yapacak grafiker bulamazsınız.Haa diyelim ki buldunuz.Yaptırdığınız işin kalitesi de doğal olarak ayırdığınız bütçe değerinde olacaktır.Word de copy paste yapıp kendiniz hazırlayın en iyisi.Maliyeti daha da düşürmek için de güzel bir yazıcıdan renkli çıktısını alın,bir de şeffaf dosya ayarladınız mı işlem tamamdır.

arkadaşlar Türkiye'de günde basılan kitap miktarından bihabersiniz sanırım. ve kitaplar da sizin dediğiniz gibi yüksek rakamlara tasarlanmıyor. Ankara piyasasında standart bir fiyat vardır yüzlerce yayınevi var ve herkes bu fiyattan tasarım yaptırır. 1.50 tl...
isterseniz size hemen birkaçının telefonunu da verebilirim fakat şu an yoğun olarak test kitabı yapıyorlar ve ekstra iş alamıyorlar. en yakın zaman veren bir ay verdiği için buradan acil bulabilirim diye düşündüm. fiyatı az bulanlar elbette olacaktır çok normal mesajımda da yazdım ama bu fiyata yapabileceklere haksızlık edilmiş olmuyor mu. gayet güzel çalışmalar da çıkıyor. teklif veren arkadaşlarla iletişime geçmeye çalışıyorum..teşekkür ediyorum...

caglayangursel

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İşi kısa sürede teslim edilir....caglayangursel@gmail.com .......iyi günler kolay gelsin

esrarengiz48

🌱Yeni Üye🌱
Ayrılan bütçe ne kadarda bu fiyatı veriyorsun anlamıyorum el broşürü istiyorsan eyvallah. Bu fiyata yapacak birilerini bulablirsin ama iş kalitesi nasıl olur soru işareti zamanına ve emeğine yazık olur benden söylemesi

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
arkadaşlar Türkiye'de günde basılan kitap miktarından bihabersiniz sanırım. ve kitaplar da sizin dediğiniz gibi yüksek rakamlara tasarlanmıyor. Ankara piyasasında standart bir fiyat vardır yüzlerce yayınevi var ve herkes bu fiyattan tasarım yaptırır. 1.50 tl...
isterseniz size hemen birkaçının telefonunu da verebilirim fakat şu an yoğun olarak test kitabı yapıyorlar ve ekstra iş alamıyorlar. en yakın zaman veren bir ay verdiği için buradan acil bulabilirim diye düşündüm. fiyatı az bulanlar elbette olacaktır çok normal mesajımda da yazdım ama bu fiyata yapabileceklere haksızlık edilmiş olmuyor mu. gayet güzel çalışmalar da çıkıyor. teklif veren arkadaşlarla iletişime geçmeye çalışıyorum..teşekkür ediyorum...

17, formaya 400 lira önermek... sen ya saymayı bilmiyosun ya dayak yemedin diye bi fıkra vardı... sözüm meclisten dışarı :) ken rehberi test kitabına benzemez... Ama itiraz etmiyorum. Keza piyasaya "kolpa" işler de lazım

Smoke6

🌟Usta Tasarımcı🌟
test kitabı yada kitap dizgisi :) ne alaka rehberle ben onu anlamadım zaten word'de hazırladım demişsiniz tamam resim istemiyorsanız word dosyalarını gönderin ben size bedavaya baskı halinde montajlıyıp veriyim :) sonuçta ha 400 TL ha'da bedava yapmışım :) hiç olmazsa 400'ü almam hediyem olur :) ne diyim başka bedavaya talibim işte :))))))

tristan78

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.grafiky.com

Ankara piyasasi Turkiye piyasasinin kacta kacidir ki? Ankara ile Anadolu'yu topla Turkiye piyasasinin kacta kaci na tekabul eder bu? Bence %40-%45 falan demek olur.

Bunun yaninda Ankara'da ve Anadolu'da diploma sahibi ya da diplomadan da vazgectim profesyonel (hayatini bu isi yaparak idame ettiren grafik tasarimci sayisi Turkiye genelinin kacta kacidir? Bence yine %40 larda kalir.

Bakiniz sevgili dostum, bulundugumuz yerlerdeki sartlar elbette maliyetlerimizi de etkiliyor, eger boyle olmasaydi dunya daki uretimin yarisindan fazlasi Cin'de yapiliyor olmazdi. Ya da Coca Cola Call Centerini Hindistana kurmazdi. Ancak Ankara'da fiyatlar bu deyip piyasa da boyle olacak diyemezsiniz. Tum faturalarini, yeme, icme, beslenme, barinma - ev kirasi, araba kaskosu, iletisim gibi harcama kalemlerini grafik tasarim yaparak karsilayan bir insan olarak eger bu isi bu fiyata yapacaksam her ay yaklasik 10 tane boyle bir is almam gerekir senin piyasa normlarina gore. Ancak benim uretim normlarima gore mumkun degil.

Ankara piyasasini da orali biri olarak cok iyi bilirim. Cin li ucuz iscilerle karsilastirmak istemiyorum ama bu bakis acisi isi o noktaya goturecektir.

Sonucta bu isi birileri 400 TL ye hatta belki de daha da altina alacak. Alan arkadasa simdiden hayirli isler dilerim. Proje sahibine de kolay gelsin dileklerimi sunuyorum. Bu tip ticaretler maalesef daima gerceklesiyor ve artarak da devam etmekte. Boyle gittigi surece isi bu rakamlara alip anlik mutluluklar yasayan arkadaslar da dahil hic birimiz geklecekte bu islerden para falan kazanamayacagiz.

b_bilge

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
ozturksaliha.blogspot.com
280 sayfa 400tl mi?

hamallık başka bişey değil.. hoş hamallık yapsam daha çok kazanırım herhalde.. spor da yapmış olurum hem :p otur otur kamburum çıktı çıkacak :p

bilgisayar başında oturmak kolay sanıyor bazıları.. açın painti, çok değil 3 saat cin ali çizin bakayım ne hale geliyorsunuz? o da cin ali yani sizden ahım şahım bi tasarım da beklemiyorum.. kafa patlatmanıza, sanat icra etmenize gerek yok yani.. kesintisiz üç saat cin ali, denemesi bedava!

bir dokuma halıyı kaça satıyorlar haberiniz var mı? o göz nuru da bu iş ne?

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
arkadaşlar, ankadarada fiyatlar bu diye bişey yok...

kimi internet cafeler "tez 1 LİRA, Dönem Ödevi 75Kuruş" şeklinde karton asar vitrinlerine... arkadaş onunla karıştırıyor olacak XD

sayfası 1.5 liraya yapacak matbaada muhtemelen " ben dizer geçerim abi" ya da "bu fiyata anca boş vakitlerde çalışırız" demiştir...

hiç aklınız alıyormu iş alamayacak matbaa, hemde koca Ankarada... hemde bu krizde...

bahane uydurmanın da kendine göre bi mantığı olur :)

yoksa, ankarayı geçtim mozambikte bile böyle bi mantık güdüldüğünü zannetmiyorum...

ayrıca,

bu ilanı açan kişinin soyadının "Hakalmaz" olması da başka bir ironi

hehe...

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...