Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

seksi kadın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
burda yanlış olan ne peki anlamadm?evt o çalışma üzernden yaptım ben tasarn bana ait die bir iddia etmedm.

graphblues

♾️Grafik Gurusu♾️
Çalışmanız size ait değil ufak tefek değişliği yaptınız ama çok emek hacranmamışsın yani ilk ve sonu çalışmasına ile berabarle yapsaydınız keşke kolay gelsin

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
ciddi çalışma demissin.. Pardon(!) bende ciddiye almısım

hayır çalışma bana ait oluyo he şöyle bir hata yaptım sanırım tasarım bana ait değil not olarak ekleyebilirdm.ciddi anlamda derken ufak tefek obljeler üzerinde çalıştm bunu daha özenle yaptım.he tabi senin niyetin burda laf sokmak o ayrı.yapıcı yorum yapmanı tavsiye ederim.

accurate4

🌱Yeni Üye🌱
herseye ragmen calısman güzel olmus daha ıyısını en kısa zamanda yapıp sıtedekı arkadaslarla paylasmanı rıca ederım :) ellerıne emegıne saglık

:::AmbrosiA:::

♾️Grafik Gurusu♾️
hayır çalışma bana ait oluyo he şöyle bir hata yaptım sanırım tasarım bana ait değil not olarak ekleyebilirdm.ciddi anlamda derken ufak tefek obljeler üzerinde çalıştm bunu daha özenle yaptım.he tabi senin niyetin burda laf sokmak o ayrı.yapıcı yorum yapmanı tavsiye ederim.

burada agresif konuşmalara gerek yok... siz ciddi anlamda ilk ilüstrasyon çalışmam derseniz tamamının size ait olduğunun düşünülmesi kadar doğal ne olabilir ki... ama sonradan öğreniyoruz ki zaten var olan bir çalışmada ufak tefek farklılıklar yaparak sergilemişsiniz çalışmanızı... bence burada hatalı olan sizsiniz ve bu kadar hırçınlaşarak cevap vermeniz hiç doğru bir davranış değil...

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
hırçın davrandığımı düşünmüyorum sadece kullandığım görseli siteye koyarak laf sokucu bir şekilde sanki büyük bir açık yakalamış edasıyla konuşması sinirimi bozuyo yoksa neden kızayım.

:::AmbrosiA:::

♾️Grafik Gurusu♾️
hırçın davrandığımı düşünmüyorum sadece kullandığım görseli siteye koyarak laf sokucu bir şekilde sanki büyük bir açık yakalamış edasıyla konuşması sinirimi bozuyo yoksa neden kızayım.

işte size hatalısınız neden dedim ben? konuyu açarken hadi not düşmediniz... en azından nereden çizdiyseniz orjinalini de ekleyin ki bu tür tatsızlıklar, ithamlar ortaya çıkmasın öyle değil mi? lafı çok uzatmayacağım... sanırım sizde bundan sonra konu açarken daha dikkatli davranırsınız :) yeni çalışmalarınızı bekliyorum ve başarılar diliyorum size... kolay gelsin...

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Ortada ters birşeyler var...

Çalışmanın nekadarının lola'ya ait olduğunu alamanın kolay bir yolu var...

Çalışmaları aynı boyuta getirip üst üste eklemek...Bakarak çizmişse(referans-baz almışsa en basitinden saç kısımları uyuşmayaacktır...)
(saçları bire bir aynı koordinatlarda yapmak imkansız denecek kadar zordur...)

Ben üst üste ekledim...

Bire bir uyuşuyor.(%90 civarı uyuşmalar DNA testlerinde de kesinlik içerir)...(orijinali ile arkadaşımızınki üst üste)

33094825jo2.jpg

Biraz yana kaydırılmış hali...

95763232qt1.jpg

Burdan çıkan sonuç;

Sağı solu(gözlük, etekteki gölge çizgileri) değiştirilmiş,,başkada espirisi yok.

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Sayon AmbrosiA' yta katılmamak elde değil.

Tamam çalışmanızı burda sergilemeniz çok güzel ama en azından altına not olarak tasarımın size ait olmadıgını bunun benzeri veya denemesi oldugunu belirtin.Tamam ilk çalışmanız olabilir birşeylerden esinlenmeniz ve birşeylerin aynısını çizmeye çalışmanız gayet normal fakat "deneme çalışmam " yerine "ciddi anlamda ilk çalışmam " demeniz bence yanlış.Biz bundan artık deneme aşamalarını geçmiş tamamen size özgü bir çalışma oldugunu anlarız.

Yinede benzer ama hoş bir çalışma.İleride daha iyi çalışmalarınızın çıkacağına inanıyorum.=)
Çalışmalarınızın devamını bekliyoruz:)

Emeğinize sağlık.

Kolay gelsin.

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
pardon ama ben yapılmış bir çalışmayı yapmadan siteye takdiye koymuyorm.söylediklerimin hala arkasındaym.ciddi çalışma derken yani programı öğrenmeye başladığımda ufak tefek çizimlerle gölgeler vs uğraşıyodum.evtşu noktada hatalıyım çalışmanın orjinalini söylemeliydm onu kabul ediyorm.hatta koymalıydm.şuda bir gerçekki başka bir çalışma koysam emin olun bukadar yorum almazdı.eminim bu yorumlarn arkası gelicek.ozaman daha yapıcı olun lütfen birilerinin açığını yakalamaya çalışıp ezmeye çalışmayın ben bunun cvbını emin olun size iyi bir çalışma koyarak vericem.

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
pardon ama ben yapılmış bir çalışmayı yapmadan siteye takdiye koymuyorm.söylediklerimin hala arkasındaym.ciddi çalışma derken yani programı öğrenmeye başladığımda ufak tefek çizimlerle gölgeler vs uğraşıyodum.evtşu noktada hatalıyım çalışmanın orjinalini söylemeliydm onu kabul ediyorm.hatta koymalıydm.şuda bir gerçekki başka bir çalışma koysam emin olun bukadar yorum almazdı.eminim bu yorumlarn arkası gelicek.ozaman daha yapıcı olun lütfen birilerinin açığını yakalamaya çalışıp ezmeye çalışmayın ben bunun cvbını emin olun size iyi bir çalışma koyarak vericem.

peki
siz yeni bir çalışma yapın o halde bu konu çok uzadı
ama tavsiyem bu sefer referans alacağınız çalışmada biraz daha güzel olsun
bu örnekte çok kötü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...