Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Sema ev yemekleri el ilanı çalışmam...

sema1981

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Eleştrilere açıktır arkadaşlar...
gy4bv.jpg

Benzer konular

saserdar

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ellerinize sağlık güzel olmuş zemin rengi başarılı yazılar güzel sadece ortadaki resimin kesimi gibi koysanız diğer iki resimide daha estetik durur sanırım birde başlık pek dikkat çekici olmamış biraz daha üzerinde çalış derim başarılar

EsPriTüeL

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.esprituel.com
Font ve yine font :)
Fontlar konusunda biraz daha cesur olmalısın sema. Sanki zorla kullandırtmışlar gibi hep aynı fontu kullanma. Bir yemek ilanı için basit bir font. Renklar hoş gibi ama üzerinde birazcık daha çalışılması gerek. Yemeklerde beyaz düz bir çerçeve değilde birazcık böyle mis kokularını andıran kıvrımlar kullan. Ayrıca yazıları o kadar büyük tutma. Eline sağlık.

sema1981

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ellerinize sağlık güzel olmuş zemin rengi başarılı yazılar güzel sadece ortadaki resimin kesimi gibi koysanız diğer iki resimide daha estetik durur sanırım birde başlık pek dikkat çekici olmamış biraz daha üzerinde çalış derim başarılar

Saol arkadaşım aslında bu çalışmamı bende çok beğendim biraz daha çalışmam lazım üstünde sizede başarılar diliyorum...

sema1981

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Font ve yine font :)
Fontlar konusunda biraz daha cesur olmalısın sema. Sanki zorla kullandırtmışlar gibi hep aynı fontu kullanma. Bir yemek ilanı için basit bir font. Renklar hoş gibi ama üzerinde birazcık daha çalışılması gerek. Yemeklerde beyaz düz bir çerçeve değilde birazcık böyle mis kokularını andıran kıvrımlar kullan. Ayrıca yazıları o kadar büyük tutma. Eline sağlık.

Aslında bu fontu ben çok seviyorum:)) Ama bu çalışmada hatalar var dediğniz gibi üzerinde çalışıyorum sölediklerinizi uygulıycam iyi çalışmalar...

LaYeR

🏆Pro Tasarımcı🏆
El ilanı için uygun bir çalışma olmuş fakat çok hoş göründüğünü söyleyemiyeceğim.. Emeğinize sağlık..

bobmarley1910

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hata yok ama posta kutuma devamlı bırakılan klasik broşürler den olmuş... eline sağlık mantı güzel görünüyor:)

Yasin ALTIN

🌱Yeni Üye🌱
Yazı Fontu bence Olmamış Arka Plan Başarılı Olmuş Ama Beyaz Şeritlerin Üzerine Tekraren Resimleri Koyman Olmamış Bence Emeğine Sağlık