Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

seminer afişi

Benzer konular

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Öncelikle; Sanırım konunuz yanlış yerde...Afiş bölümü burası değil

Akabinde;

-Dünya içinde kullandığınız fotoğraf ile 2. karedeki fotoğraf neden aynı? Bence değişmeli...

-Alttaki ilk fotoğraf çarpıcı değil, ve üstünde adres kalmış(www) ...

-2. Fotoğraf dünya basınında yer etmiş güzel bir kare ancak net değil(yüksek çözünürlükte fotoğraf kullanmalısınız,böylelikle afişinizin kalitesi artar)İnternetten bulduğunz ilk görseli eklemekten kaçının, biraz araştırma yapın derim...

-En sondan bir önceki fotoğrafı koyuş amacınız güzel ancak gereksiz ve anlamsız durmuş...Konsepti bozuyor.

-Dünya'nın sağındaki ve solundaki desenlerde olmamış, daha sade bir düzen olabilirdi...

-Bütün olarak içerdiği mesaj güzel ancak uygulamadaki eksikliklerinin gölgesinde kalmış...

Şahsi düşüncelerim bu yönde...
İyi bir hafta diliyorum...

Saygılar...

soldier_159

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşlar mahhellede küçük öğrenci arkadaşlar bana bu resimleri getirdi abi bize bunlardan bi afiş hazırlarmısın dedi bende hemen yaptım çünkü okula yetişeceklerdi. belki 15 dk sürmüştür.

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
İşte ben bunu anlamıyorum, 15 dk yeterli bir süre değil...(çok çok profesyonel olsanız bile)
Hatalarını kapatmak için zaman küçümsemesi yaptığınız bu çalışmayı neden buraya ekliyorsunuz ozaman?
Daha ciddi ve özen gösterdiğiniz(ki önem vermedim diyorsunuz) çalışmalarınızı ekleyin ozaman.
Gördüğünüz üzere çalışmaları ciddiye alıp yorumluyoruz( 10 dakikam gitti bile...Neden? 15 dakikalık öylesine bir afiş için...yapanın bile önemsemediği bir afiş için)...

Birşeye katkıda bulunacaksak onu ciddiye alacaz...Emek harcayınız...Başka türlü bu iş olmaz.

Umarım daha ciddi ve emek harcanmış çalışmalarla tekrar gelirsiniz...

Ve ek olarak...Dikkat çektiğim noktaların hiçbiri hakkında yorum yapmamışsınız?

soldier_159

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşım galiba ben anlatamadım galiba ben bunu dakika küçsemekle felan bi alakası yok yani sabah çocuklar okula giderken geldiler ve hemen alıp gittiler yani sizin dediğiniz değişiklikler için çok geç olduğunu söyledim

sLyman

🏆Pro Tasarımcı🏆
arkadaşm yosa kelimesi kelimesine haklı lütfen siteye üzerinde düşündüğünüz ve çekinmeden ben yaptım diyeceğiniz işlerinizi yükleyin

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com
Bence bu tip sunular vakit kaybı... Yapana da sunulana da bir katkısı yok... İyi bir altyapı ve sıkı bir çalışmayla üretilen eserler birilerine fayda sağlayabilir...

Saygılarımla