Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

sen hiç o şişenin içinde olmadın ki:)

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Böyle hikayeleri kim uyduruyor acaba? buna oturup, ciddi ciddi mesai harcayıp hikayeler yaratıyorlar... Farklı bir alan..

Emeğe saygılar......................

grafikçe_

♾️Grafik Gurusu♾️
haha mükemmeldii

Paylaşım için teşekkür ederim arkadaşım:)

ilginç paylaşım teşekkürler :)

doğru söze ne gerek:d

He he hee :D
Bu hikayeyi bana eşim anlatmıştı daha önce :)
Güzel old tekrar okumak :)
Teşekkürler

:):):):) bi kere daha teşekkür et de 3 olsun :D:D

güzel paylaşım ;)

Böyle hikayeleri kim uyduruyor acaba? buna oturup, ciddi ciddi mesai harcayıp hikayeler yaratıyorlar... Farklı bir alan..

Emeğe saygılar......................

ben teşekkür ederim arkadaşlar:)

Kadir Kara

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.kadirkara.com.tr
O kadarda güzel değildi, size tavsiyem İsmail Türüt'ün "Oflu ile Şeytan" şarkısını bir dinleyin ondan sonra karar verin. :)

basilic

Memento mori !
👑Efsanevi Grafiker👑
evet benzetme çok yapılır kadınla şeytan arasında.daha önce duymuştum bunu.haksızda sayılmazlar.kadınların benzetilme nedeni istedileri ner ne olursa olsun elde etmeleridir.tabi hepsi için aynı şeyi söylemek mümkün değil.dediklerim yanlış anlaşılmasın.paylaşım için teşekkürler.bikere daha nasıl olduğumuzu görmemizi sağlıyor:D:D:D

grafikçe_

♾️Grafik Gurusu♾️
evet benzetme çok yapılır kadınla şeytan arasında.daha önce duymuştum bunu.haksızda sayılmazlar.kadınların benzetilme nedeni istedileri ner ne olursa olsun elde etmeleridir.tabi hepsi için aynı şeyi söylemek mümkün değil.dediklerim yanlış anlaşılmasın.paylaşım için teşekkürler.bikere daha nasıl olduğumuzu görmemizi sağlıyor:D:D:D

ahh ahh.. nasıl olduğumuzu görmemizi sağlıyo derken, keşke öle deil de, bu kadınlar çok akıllı yaratıklar şeklinde olsaymışmış:D

basilic

Memento mori !
👑Efsanevi Grafiker👑
ahh ahh.. nasıl olduğumuzu görmemizi sağlıyo derken, keşke öle deil de, bu kadınlar çok akıllı yaratıklar şeklinde olsaymışmış:D

ama konu gereği kadının bile şeytana papucunu ters giydirdiği anlatılıyo.bi bayan olarakta çok akılı olduğumuz ama konu çok farklı yönlere çekilmesin diye fazla açıklama yapmadım:rofl::rofl:

vatandas2009

🌟Usta Tasarımcı🌟
TANRIM,
MADEM KADINI YARATACAKTIN, O ZAMAN BENİ NEDEN YARATTIN?
cevap burada gizli. Şeytanın her zaman insanı baştan çıkarıcı bir özelliği olduğunu düşünecek olursak.Kadının cazibesi bence şeytanın baştan çıkarıcılığından daha baskın geldiği için 5 dk da şişeye sokmuş.Erkekte o baştan çıkarıcılık olsaydı 40 sene uğraşmazdı:rofl: