Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
evet benzetme çok yapılır kadınla şeytan arasında.daha önce duymuştum bunu.haksızda sayılmazlar.kadınların benzetilme nedeni istedileri ner ne olursa olsun elde etmeleridir.tabi hepsi için aynı şeyi söylemek mümkün değil.dediklerim yanlış anlaşılmasın.paylaşım için teşekkürler.bikere daha nasıl olduğumuzu görmemizi sağlıyor
evet benzetme çok yapılır kadınla şeytan arasında.daha önce duymuştum bunu.haksızda sayılmazlar.kadınların benzetilme nedeni istedileri ner ne olursa olsun elde etmeleridir.tabi hepsi için aynı şeyi söylemek mümkün değil.dediklerim yanlış anlaşılmasın.paylaşım için teşekkürler.bikere daha nasıl olduğumuzu görmemizi sağlıyor
ama konu gereği kadının bile şeytana papucunu ters giydirdiği anlatılıyo.bi bayan olarakta çok akılı olduğumuz ama konu çok farklı yönlere çekilmesin diye fazla açıklama yapmadım:rofl::rofl:
TANRIM, MADEM KADINI YARATACAKTIN, O ZAMAN BENİ NEDEN YARATTIN? cevap burada gizli. Şeytanın her zaman insanı baştan çıkarıcı bir özelliği olduğunu düşünecek olursak.Kadının cazibesi bence şeytanın baştan çıkarıcılığından daha baskın geldiği için 5 dk da şişeye sokmuş.Erkekte o baştan çıkarıcılık olsaydı 40 sene uğraşmazdı:rofl:
ama konu gereği kadının bile şeytana papucunu ters giydirdiği anlatılıyo.bi bayan olarakta çok akılı olduğumuz ama konu çok farklı yönlere çekilmesin diye fazla açıklama yapmadım:rofl::rofl: