Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

şenlik afişi

met78

🌱Yeni Üye🌱

aslında henüz daha bitmedi.şenlik programı tam olarak belli değil.sizce nasıl olmuş.

Benzer konular

met78

🌱Yeni Üye🌱

birde böyle bir şey çalıştım.

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
resmi çok buyuk yüklemişsiniz :D
Çok ufak birşey görünmüyor arkadaşım.

neva

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
öncelikle o binalar bahar şenligiyle gercekten cok alakasız kalmış sanırım özel bir okulun etkinliği çalışmada yer almasının sebebide onun içindr diye tahmin ediyorum ama iş verenin şartı deilse eger bence o binaları kaldırın bahar şenliği yazısınıda daha cıvıl cıvıl yazsanız cok daha iyi olacak calışmanızı bir kez daha gözden gecirip biraz renk katarsanız iyi bir çalışma olacak emeğinze sağlık ii çalışmalar

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
şenlik neşeli eğlenceli bir şeydir.. çalışmanızsa bunun tam tersine çok soguk renklerle süslenmiş.. çok soguk binalarla dengelenmeye çalışılmış.. açıkcası şu afişe bakınca mutlu olmuyor insanı.. o kadar cıvıl cıvıl renkler kullanmalısınız ki insanın bakınca suratı gülmeli diye düşünüyorum ?

met78

🌱Yeni Üye🌱
çok teşekkürler arkadaşlar.işveren aynı zamanda müdürüm. afişteki bina çalıştığım okul .bu sene açıldı ve tanıtım açısından resminin bulunmasını istiyorlar.burada resim öğretmeni olarak görv yapıyorum.ilk şenliğimiz olacak ve bende güzel bir afiş olsun istiyorum.bilboardlara da asılacak.eleştirileriniz doğrultusunda çalışacam. teşekkürler.