Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

serbest calısma (corelde cizdim)

samirasu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Canım bence çok güzel çizmişsin ben inceledim fakat çiziminde bir hata kusur göremedim. Corelde çizmişsin birde, ne sabırla ne yürekle seni tebrik ederim. renklerini de çok iyi ayarlamışsın. Ne olur sanki benim elimde biriken logolarıda çizsen :) ablana yardımcı olsan haa olmaz mı???

elifcik

🌟Usta Tasarımcı🌟
sağ ol samirasu abla teşekkürler

Sahadagiy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
sahadagiy.net
hayır bunu demek istemiyorum sanırım beni yalnış anladın sadece corelde çizmiş olduğum resmi attım sonuçta belki mizah yorumluda olsada bi çalışma var ortada bu şekilde yorum yapman garip geldi neyse ağzına sağlık arkdaşım

yanlış anlam hani şablonda var o şekilde tabii kırmak istemem sonunda ama güzel fikir dedim değilmi lütfen mizahi açıdan fikir ii

Sahadagiy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
sahadagiy.net
bakın arkadaşla ben anladığım kadarıyla kendi eleştrim,i yaparım sizide insanları güzel olmadığı halde güzel diye pof pof lamayın ki eleştrinbki hırs yapsın biz vicdansız değiliz yani beni böle yaptılar ustalrım hala daha beğendiremem ama uğraşırım 8 senedir debeğenmediler amaben bir gün olur diye uğraşıyorum onlar eleştirdikçe ben hırs yapıyorum kapiş

elifcik

🌟Usta Tasarımcı🌟
kapiş anladım kızmadım zatenki kızmamda sadece graip geldi neyse zamanla daha iyilerini çıkartıcam herkese teşekkürler

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Şimdi şunu anlayayım. Şu karakterleride sen mi çizdin? Yoksa sadece Kalp mi sana ait?

elifcik

🌟Usta Tasarımcı🌟
ya hepsini ben çizdim sadece kalbi çizmiş olsam neden atayım

Majestic

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ngrafik.com
ağır kaçmadımı ?
bunu bi erkek kullanıcı yazsa kıyamet kopardı

gerçekten çok kaba bi tabir hem benim bildiğim bişe var iğrenç diye bişe yoktur kötü tasarım vardır :eek: bunu hocalarım söylüyor...

al işte kuyuya taş atılır akıllılar orataya çıkar size noluyo ki şimdi ben elifi kışkırtacak yada kırıcak yanlış yönlendircek birşey sölyemedim elifle olan samimiyetime dayanark böyleyazdım oda anladı sanıyorum.. tasarım olarak anlamsız ve gereksiz haa corelde çizim yapmayı öğrnmek için uyguladıysa tamam zaten ona biş deedim maşallah pek güzel çizmiş ama marifet çizmekte diil ortaya çıkan üründedir hadi saygılar efem

elifcik

🌟Usta Tasarımcı🌟
ya karışçak bişiy yok resim halindeydi bunlar bende aldım corelde pen toolla üstünden çizidim renklerdirdim bu yani

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
ya karışçak bişiy yok resim halindeydi bunlar bende aldım corelde pen toolla üstünden çizidim renklerdirdim bu yani

İyide insan bir şeyler daha yapar. Bi haraket getirir bir şeyler çizer kendisinden bir şeyler katar. Şimdiben ne diyim. Desen ki corel ile daha önce olan bir resmi vektorel çizime örnek onu anlarım. Ama buna şimdi tasarım demeyede dilim varmıyor.

elifcik

🌟Usta Tasarımcı🌟
tamam hocam haklısınız daha dikkatli olucam budan sonra

Androit

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
walla ya ne sabırlı kızsın böle sabırlı gördügüm 2. kıs :D

elifcik

🌟Usta Tasarımcı🌟
sağ ol nerden bu sonuca vardın peki

Androit

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
:D nerden olsun herkes bişe sölüyo sen teşekkur ediyon ordan vardim yanlış mıyım :S yanlıdım mı yoksam :p

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Ben Grafikerler.net in kurallarına uyacağım diye ilk girişte sorulan soruları okudum ve onaylıyorum u işaretleyip üye oldum bu siteye.
Peki ya siz ? . Lütfen kurallara uyalım uymayanlarıda uyaralım. =)
Muhabbet edilcekse lütfen graficafe ye gitmek için tıklayınız...