Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

serbest calısma (corelde cizdim)

elifcik

🌟Usta Tasarımcı🌟
sonuçta yaşım o kadarda küçük değil ve belki görmediğim çok şey yada bilmediğim çok şey var ama kör cahilde değilim bazı şeylere sabretmek gerekiyoki bu yorumlar benim iyiliğim için çocuklar gibi yada başarızsızlığı hazmedemeyen insanlar gibi tavır takınmam hiç bir zaman saygı duyacaksınki sanada saygı duysunlar emeklemeden yürünmüyo

sadecedize

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yani ressimler çalıntı sen çizmedin! o zaman ortada sana dair ne kalıyo ben bunu anlamadım! bi kalp le bi yazımı?

Özkan TÜRK

🏆Pro Tasarımcı🏆
yani ressimler çalıntı sen çizmedin! o zaman ortada sana dair ne kalıyo ben bunu anlamadım! bi kalp le bi yazımı?

düşünce onun olmaya bilir bi yere bakarakta yapmış olsa sonuçta daha 19 yaşında ve öğrenmesi gereken çok şey var ilk zamanlar çalarak demeyelimde benzerlerini yaparak proğramını geliştirmesi çok normaldir şevkini kırmamak lazım..ayriyeten elifin tasarımlarınıda biliriz çok güzel tasarımlarıda var elifin henuz bu işte yeni sayılmasına rağmen :) Elifcim devam et çalışmaların güzel ellerinize sağlık

Bu arada sadecedize kardeşim sizinde çalışmalarınız güzel takdir ederiz elifinde sizinde bu forumda olmanız biizmle tasarımlarınızı paylaşmanız bizi çok mutlu ediyor

paylaşımlarınızın devamını beklerim :)

sadecedize

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
düşünce onun olmaya bilir bi yere bakarakta yapmış olsa sonuçta daha 19 yaşında ve öğrenmesi gereken çok şey var ilk zamanlar çalarak demeyelimde benzerlerini yaparak proğramını geliştirmesi çok normaldir şevkini kırmamak lazım..ayriyeten elifin tasarımlarınıda biliriz çok güzel tasarımlarıda var elifin henuz bu işte yeni sayılmasına rağmen :) Elifcim devam et çalışmaların güzel ellerinize sağlık

Bu arada sadecedize kardeşim sizinde çalışmalarınız güzel takdir ederiz elifinde sizinde bu forumda olmanız biizmle tasarımlarınızı paylaşmanız bizi çok mutlu ediyor

paylaşımlarınızın devamını beklerim :)

özkan! bi elifden mesaj gelseydide o bi beni cevaplasaydı ne vardı! hani en sonda yazdıgn cümle 'elif tasarımların cok güzel sen devam et' ben elif sen bu işi bırak gibi bir şey demişim havası katıyo:) keşke elif bi cevaplasaydı yazdıgımı!
amacım onu ezmek yada buna benzer bi tavır takınmak değildi! ben sadece ilk başta yazmıs' ressimler çalıntı diye' onun için sormustum! hani bütün yazılanları okumak istemedim! yani gerçekten öyleyse ona göre yazacaktım değilse ona göre!ona görede yorumumu bekletmiştim:) teşekkür ederim! mutlaka devam etmeli! tasarım yapmak kadar güzel bir şey varmı?

Özkan TÜRK

🏆Pro Tasarımcı🏆
neyse boşver :) kusurumuza bakma bilmeyerek balıklamamı yaptık :)

elifcik

🌟Usta Tasarımcı🌟
arkadaşlar ben kırılmam gerçekten yorumlarınıza eleştirilerinide onlar benim için çok önemli + her türlü yoruma açığım sadecedize sanada kırılmadım herkese çok teşekkürler