Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

serbest çalışma

sentezboyut

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Grafik olarak güzel ama konseptini anlayamadım. Popart çalışmalarda konsepti belli etmek için en azından bir kelime kullanabilirsin. mesela bu çalışmanın bir yerine music, style, fashion gibi veya Türkçe bişeyler yazsan daha iyi olurdu.

voleybolcuboy

🌱Yeni Üye🌱
ilginç ama kötü denemicek bi çalışma ben begendım begenmeyenler biraz daha acık yazarlarsa neden ?

Son düzenleme:

mr.circassian

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bu tip çalışmalar baya fazla ya daha farklı olsun bence ama kesinlikle kötü değil emeğine sağlık

gokhanbartu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kompozisyon çok güzel ama renkler cansız onları değiştirsen çok güzel olur. ve arkadaşın dediği gibi music, life vb. bi yazı eklersen tatlı bi fontla güzel olur.

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
bu çalışmaya yazı yazmam biraz zor ince çizgiler var ve ince bir yazı yazamam kalın yazarsamda kapatıcak zeminli bir çalışma degil ve çok renkli bunda yazının varlıgı nekadar belli olur düşünülür ama deniccem teşekkürler yorumlar için

St.ONe

Uşşaki
🏅Acemi Tasarımcı🏅
çalışman genel hatlarıyla güzel :) dosyanın vektörel olmaması kötü olmuş. Genel hatlarıyla eleştirirsek ;
-Arkadaki barlar şehir havası katmış güzel
-Kadın yanlarındaki şekiller devamlılık içinde ve güzel
-Bu son söledigim iyi olmamış :D Alttakı renki daire ikye bölünmüş ve aceleyle konulmuş gibi düzgün değil ve görünümü ve devamlılığı bozmuş daha devamlılık sağlayan sekillerle desteklenerek vector cizilirse güzel olur eline sağlık

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
eline sağlık güzel çalışma olmuş

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Ben arka planı siyah şekilde görmemiştim, bu şekilde daha güzel gözüküyor yasemin :)
Bence serbest çalışma; herşeyiyle duyguları yansıtıyor, bir kaygı, bir amaca hitap etmiyor; o yüzden güzel çalışmalar çıkıyor.Görüyorum ki bu çalışmada aradan ne kadar zaman geçerse geçsin değerini yitirmeyecek ve senin için ilk ve güzel çalışman olarak kalacak.Bu durumda bize düşen sadece beğenmek, ki beğendim de; gayet güzel olmuş ;),Renkler ve çizgiler çok uyumlu...

Eline sağlık Yasemin'cim.Yeni çalışmalarınıda burada görmek isterim=)

İyi çalışmalar.

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
Ben arka planı siyah şekilde görmemiştim, bu şekilde daha güzel gözüküyor yasemin :)
Bence serbest çalışma; herşeyiyle duyguları yansıtıyor, bir kaygı, bir amaca hitap etmiyor; o yüzden güzel çalışmalar çıkıyor.Görüyorum ki bu çalışmada aradan ne kadar zaman geçerse geçsin değerini yitirmeyecek ve senin için ilk ve güzel çalışman olarak kalacak.Bu durumda bize düşen sadece beğenmek, ki beğendim de; gayet güzel olmuş ;),Renkler ve çizgiler çok uyumlu...

Eline sağlık Yasemin'cim.Yeni çalışmalarınıda burada görmek isterim=)

İyi çalışmalar.

Çok teşekkür ederim denizcim:kiss1:
ne kadar zaman geçerse geçsin değerini yitirmeyecek ve benim için ilk ve özel bir çalışma olarak kalacak
senin beğenmen ve yorumlamanda ayrı bir değer kattı
Tekrar teşekkür ederim:wink::kiss1:

w@rriorhckr

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çalışma güzel ama benim tarzım değil
ama emepğe saygı tabi
:D:D::D:D

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
teşekkürler yorumlar için arkadaşlar :)