Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Serbest Muhasebeci Kartvizit Çalışması

namecem

🌱Yeni Üye🌱
Baskıdan çıkmış halini gören herkes çok beğendi Hasan... ikinci partide o "M" ye baskı kurarsak :D çok daha can alıcı olacak... Eline sağlık kardeşim...

karadumanyeliz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
tebrik ederim hasan, yine başarılı muhasebeciye uygun bi kart...
Ben senin kadar mütevazi olamıyorum çok klişe çok acemice çok amatör güzel olmamış vs. yorumlar yazan arkadaşlar neresi klişe sonuçta adamlar muhasebeci rengarenk bişi yapamazzsın ki acemice nedemek profile girip bakmışlarmı bütün işlerine yada güsel olmamış derken??? göreceli bi kavram bu ben bu yüzden tasarımlarımı yüklemek istemiyorum işte yorumlara kayıtsız kalamayacağım için...

Hasan ÇELİK

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ben senin kadar mütevazi olamıyorum çok klişe çok acemice çok amatör güzel olmamış vs. yorumlar yazan arkadaşlar neresi klişe sonuçta adamlar muhasebeci rengarenk bişi yapamazzsın ki acemice nedemek profile girip bakmışlarmı bütün işlerine yada güsel olmamış derken??? göreceli bi kavram bu ben bu yüzden tasarımlarımı yüklemek istemiyorum işte yorumlara kayıtsız kalamayacağım için...

Bir yorumumda sanırım aynı kişiye demiştim . Görüşler ve zevkler çok göreceli bir kavram. Bizim işimizde beğenmek olayı çok ince bir nokta, bunu herkese beğendirmeye çalışırsak halimiz harap olurdu :) Tabi ki işimizi çok iyi yapmak zorundayız, sıkıcı klişelerden, aynı şeylerden kurtarmak bizim işimiz..

Sen tasarımlarını yükle, her zaman olumlu eleştiri alamazsın, ama herzaman yıkıcı yorumdan daha çok yapıcı yorumlara odaklan, diğerleri egolarını tatmin etmek için yorumlara saklanan kişilerdir. :angel:

Bu arada teşekkürler güzel yorumun için :)

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️

"klişe" kelimesini kullanan tek kişi benim

!!!

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
Teşekkürler.

arixira senin yorumunda ki klişe anlamının nereye gittiği belli, sana söylendiğini sanmıyorum :angel:

umarım yorumumun tamamını okumuştur. yüzeysel geçip gitmiş ise beni yanlış anlamıştır ve bu laf tahminimce bana geldi zira yineliyorum klişe kelimesini konu içinde kullanan tek kişi benim

ersenuzun

🌱Yeni Üye🌱
Selamlar,

Öğrenmek istediğim bir şey var ve bu başlığı okurken aklıma geldi. Bilgilerinize;

mali müşavir ve muhasebecilerin, reklam yapamamak, broşür ilan kartvizit vs bastıramamak gibi bir takım yasal sınırlılıklara tabi olduğunu duymuştum.

bu doğru mudur?

teşekkürler.

Hasan ÇELİK

🏆Pro Tasarımcı🏆
Selamlar,

Öğrenmek istediğim bir şey var ve bu başlığı okurken aklıma geldi. Bilgilerinize;

mali müşavir ve muhasebecilerin, reklam yapamamak, broşür ilan kartvizit vs bastıramamak gibi bir takım yasal sınırlılıklara tabi olduğunu duymuştum.

bu doğru mudur?

teşekkürler.

Reklam, broşür gibi konularda çok bilgim olmasa da, Asıl olay Kartvizit'e yasal sınır gelmesi saçma olmaz mıydı sizce? Sanmıyorum böyle birşey olduğunu hatta araştırdım ; :)

Madde 44 - Meslek mensupları iş elde etmek için reklam sayılabilecek faaliyetlerde bulunamazlar.

Tabela veya basılı kâğıtlarında ruhsatname ile belirlenen meslekî ünvanları dışında başka sıfat kullanamazlar.