Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Serin Su etiketi

pcfaresi

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
yeniguc.com
yorumlarınız içiin teşekkürler ve benim şahsi işlerime karışmayınız

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
yorumlarınız içiin teşekkürler ve benim şahsi işlerime karışmayınız
Sanırım karışmayın derken benden bassediyorsunuz;
siz yorum beklemişsiniz bende sizin hatalarınızı görmeniz açısından nerelerde düzeltme yapmanız gerektiğini belirttim madem koydunuz önerilerede açık olmalısınız ki ben kötü yorum yapmadım öneride bulundum buna uymak veya uymamak size kalmış
Forum kurallarına uymayıp arka arkaya mesaj yazmışsınız birde bu konuda uyardım.
Konuyu uzatıp forumda tartışma ortamı yaratmak istemiyorum.
Teşekkürler.
Kolay gelsin.

pcfaresi

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
yeniguc.com
sonuçta ben çalışalarımı sergiliyorum ama siz ukala br tavırla hemde hiçbir yetkiniz olmadan
çok bilmşlik yapıyorsunuz eğer bir yanlış olasaydı yetkililer zaten uyarırdı

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
sonuçta ben çalışalarımı sergiliyorum ama siz ukala br tavırla hemde hiçbir yetkiniz olmadan

Yetkilikler zaten mesajlarınızı flood ettiğiniz için değiştirmiş ve birleştirmiş ben bu forumun üyesi olarak sizi uyardım bunun neresi ukalalık,asıl siz bu yetkiyi nerden buluyorsunuzda bana ukala diyebiliyorsunuz. böyle tavırlar takınmak size yakışmıyor madem koydunuz yorumlarada saygı gösterin.

Son düzenleme:

Cahit GÜLDEN

Eğitimci Grafiker
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.cahitgulden.com
Kimseye ukala diyerek hakaret etme hakkın yok. Yaşının 14 olduğunu söylüyorsun. Grafik tasarım coreldraw veya photoshop kullanmak değildir. Yaşın 14 olduğuna göre ilköğretim 8. sınıf seviyesinde olmalısın, görsel sanatlar dersi öğretmenine ve teknoloji tasarım dersi öğretmenine sor ve öğren. Diğer mesajlarındada, daha nazik ve yaşına uygun davranmanı bekliyorum.

gitar_ist1

🌱Yeni Üye🌱
1-''doğanın serinliklerinden'' sözcüğü yanlış kullanılmış doğanın serinliğinden olmalı.
2-fon bu çalışma için uygun yeşille mavinin çok güzel bir uyum içerisinde olabilmesi muhtemmel ama bu çalışmada uyum için güzel seçilmiş bu iki renk zıt renkler gibi dikkat çekmekte.
3-kimyasal analiz ve buna bağlı olarak da logaları biraz daha ufaltıp yazılar üzerinde çalışman gerekli başarılar dilerim.

zozz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
aslında müşteri için güzel tasarım. logo renginden dolayı ilk planda. ama tasarım olarak bence logo ve zemin daha farklı olabilirdi

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com
ilk çalışma daha başarılı ama logo altındaki yeşil glow olmamış... ayrıca içerik bilgilerinde beyaz yazı ve bu yazıya shadow uygulamışsınız ki bu hiçbir baskı sisteminde çok sağlıklı çıkmaz.. bunları bastırmak için değil keyif için yaptığınızı söylüyorsunuz ama hiç sadece seyretmek için yemek pişirilir mi... o yemek yenilmeyecekse pişirmenin de bir manası yok:) çalışmalar bence kullanışlı olmalı...

saygılarımla

blade27

🌱Yeni Üye🌱
bence ilk çalışma daha mükemmel olmuş...emeğine sağlık

bbmcode

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar yorumlarını yaptı bende yorumlara göz önünde bulunarak daha değişik bir çalışmayla tekrar karşınızdayım:smile:
ggvb4.png

Arkaplandaki Fotoyu Yollayabilirmisin?