Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

sessiz çığlık

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
portreilstrasyonsonfq5.jpg

Benzer konular

Mehmet Utku DİLER

🌟Usta Tasarımcı🌟
Güzel çalışma emek var ama resimdeki kadının kenarları biraz daha soft olabilirdi...

korkuu

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
güzel calışma
keske sarısın olsaydı :D

ozkanozel16

🏆Pro Tasarımcı🏆
ben niye insan figürü yapamıyorum :((

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Hımmm...

-Kadın kolyesini koparmış, bir sebebi vardır kesin, ancak ben kadının yüzüne baktığımda sebebe ilişkin bir tahminde bulunamıyorum çünkü duygusu eksik kalmış :)

Hani şey gibi; "Abla tam kolyeni koparırken bir fotoğrafını çekeyim mi? , Olur!"

Sanki istek üzerine koparmış gibi...

-Saten elbise güzel...

-Küpelerle kolyenin uyum içinde olması güzel ancak sanki kopan kolye boncukları oraya fırlamış gibi...

-Kolyedeki boncuların Bevel and emboss ayarı fazla kaçmış...Sırıtıyor...

-Duvardaki çatlakların çatlak değilde kurumuş toprak gibi durduğundan da bahsetmem gerekecek :) (ki sanırım susuzluktan kurumuş toprak brush ı kullandınız)

Gördüğüm ve şahsi olan düşüncelerim bunlar...

Tebrik ederim..Başarılar...:)

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
Hımmm...

-Kadın kolyesini koparmış, bir sebebi vardır kesin, ancak ben kadının yüzüne baktığımda sebebe ilişkin bir tahminde bulunamıyorum çünkü duygusu eksik kalmış :)

Hani şey gibi; "Abla tam kolyeni koparırken bir fotoğrafını çekeyim mi? , Olur!"

Sanki istek üzerine koparmış gibi...

-Saten elbise güzel...

-Küpelerle kolyenin uyum içinde olması güzel ancak sanki kopan kolye boncukları oraya fırlamış gibi...

-Kolyedeki boncuların Bevel and emboss ayarı fazla kaçmış...Sırıtıyor...

-Duvardaki çatlakların çatlak değilde kurumuş toprak gibi durduğundan da bahsetmem gerekecek :) (ki sanırım susuzluktan kurumuş toprak brush ı kullandınız)

Gördüğüm ve şahsi olan düşüncelerim bunlar...

Tebrik ederim..Başarılar...:)

Yorumun için ve zaman ayırdığın için teşekkürler Yosa.Evet muhakkak hatalar var ama çalışmalarım aşama aşama iyiye gidiyor gibi geliyor:wink: olucak sonunda güzel bişeyler:D

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Tabiki daha iyiye gidiyor :) Ben ilk çalışmalarınızıda incelemiştim...Gelişim ortada zaten...Yüz hatlarındaki gerçekçilik gittikçe gerçeğe yaklaşıyor...

61656485ab8.jpg

portreilstrasyonsonfq5.jpg

Tekrar tebrikler...

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Keskin kenarlardan kaçının :) İfadeleri nasıl gerçekçi hale getirebilirsiniz? Çizim yaparken arada bir aynada yüzünüze bakın :) Ellerinize sağlık.

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
2'nci çalışmanda model daha güzel olmuş Filiz :) 3'üncü çalışman daha güzel olucaktır buna eminim.Baya ilerletmissin :) detaylar üzerinde pratiğin artıkça ve mesh tool 'u daha aktif kullandıkça güzel çalışmalar görücez senden belli :)
Eline sağlık Filiz Demirtaş :)

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
2'nci çalışmanda model daha güzel olmuş Filiz :) 3'üncü çalışman daha güzel olucaktır buna eminim.Baya ilerletmissin :) detaylar üzerinde pratiğin artıkça ve mesh tool 'u daha aktif kullandıkça güzel çalışmalar görücez senden belli :)
Eline sağlık Filiz Demirtaş :)

Teşekkürler mercano :) Umarım dediğin gibi olur :angel: