Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

sessiz çığlık

omerayar

🌟Usta Tasarımcı🌟
çalışmanızda gölge yok.gözler sanki yapıstırma gibi.göz çukurları diye bişey var ama siz bunları hiç görememişsiniz sadece gözlerde değil dudak altında boyun bağlantısında...gelişi güzel sadece açık bir ten rengiyle boyamışsınız.

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com

grafikeriso

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
güzel bir çalışma olmuş tebrik ederim

mavi gül

🌟Usta Tasarımcı🌟
çok hoş olmuş emeğine sağlık. paylaşımın için teşekkürler.

Ali KASAPOĞLU

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alikasapoglu.com
Emek harcanmış,tebrik ederim..

Canlı figürü çizmek çok zahmetli bir iştir.Bu bağlamda figür çalışmaları uzun sürdüğü zaman hesapta olmayan bazı kaymaları ve hataları insan gözü algılayamaz.Ara sıra flip canvas ile çalışmayı ters döndürüp yolunda gitmeyen bazı şeyleri anında fark edebiliriz.

Örnek olarak açıklamak gerekirse;

Çalışmanıza flip ekran ile baktığımızda yüzdeki kaymaları ve bundan dolayı yanaktaki genişleme kendini hissettirmeye başlıyor.Bu çok normaldir ve zaman içerisinde rahatlıkla üstesinden gelinebilecek bir durumdur.

Bir de,
İnsan yüzü düz bir yapıda olmadığı için ışığa vereceği tepkide farklı olur.Yani alın,elmacık kemikleri ve çene daha fazla ışık alır.Ten rengi tek bir renk olmayıp atmosfere göre farklı renklerinde yansımasıyla derinlik hissi verilebilir.

Üzerinde daha fazla durulduğunda realiteyi yakalamak kaçınılmaz olur.

Çalışmalarının devamını dilerim,kolay gelsin..

Son düzenleme:

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
Emek harcanmış,tebrik ederim..

Canlı figürü çizmek çok zahmetli bir iştir.Bu bağlamda figür çalışmaları uzun sürdüğü zaman hesapta olmayan bazı kaymaları ve hataları insan gözü algılayamaz.Ara sıra flip canvas ile çalışmayı ters döndürüp yolunda gitmeyen bazı şeyleri anında fark edebiliriz.

Örnek olarak açıklamak gerekirse;

Çalışmanıza flip ekran ile baktığımızda yüzdeki kaymaları ve bundan dolayı yanaktaki genişleme kendini hissettirmeye başlıyor.Bu çok normaldir ve zaman içerisinde rahatlıkla üstesinden gelinebilecek bir durumdur.

Bir de,
İnsan yüzü düz bir yapıda olmadığı için ışığa vereceği tepkide farklı olur.Yani alın,elmacık kemikleri ve çene daha fazla ışık alır.Ten rengi tek bir renk olmayıp atmosfere göre farklı renklerinde yansımasıyla derinlik hissi verilebilir.

Üzerinde daha fazla durulduğunda realiteyi yakalamak kaçınılmaz olur.

Çalışmalarının devamını dilerim,kolay gelsin..

Yorum ,verdiğiniz bilgiler ve zaman ayırdığınız için teşekkürler ...:)

çok hoş olmuş emeğine sağlık. paylaşımın için
teşekkürler.

teşekkürler mavi gül :)

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
İnanmıyorummm; ben bu çalışmayı daha önce görmemiştim :D Tekrar gündeme çıkarttığım için özür dilerim canım :p :utann: Ama bu büyük gelişimi herkes görmeli...:)
İlk çalışmalarındandı sanırım, azim ve tabiki yetenekle nelerin olabileceğinin kanıtı...:)
Bence arkaplan dışında gayet iyi duruyor...İlk de bile kumaş çizimindeki başarını görebiliyoruZ :p :)

İLKler;
Tabiki daha iyiye gidiyor :) Ben ilk çalışmalarınızıda incelemiştim...Gelişim ortada zaten...Yüz hatlarındaki gerçekçilik gittikçe gerçeğe yaklaşıyor...

61656485ab8.jpg

portreilstrasyonsonfq5.jpg

Tekrar tebrikler...

YoSa'cım; daha büyük bir gelişme var :) Fark ortada :alkis:

SON:

ugurbcegifilizdemirtas.jpg

Biliyorum ki son olmayacak ve bu konuda daha ne sonlar konuşulacak...:) Ellerine ve emeğine; en önemlisi... o güzel yüreğine sağlık canım =)
Bol çizimler...

grafikçe_

♾️Grafik Gurusu♾️
özellikle arkadaki duvar ve elbisenin şeffaflık etkisi çok güzel olmuş:)
yüz ve koldaki gölgelemeler biraz fazla koyuya kaçmış..emeğine sağlık..

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
öncellikle ellerine sağlık keşke kadının yüzüne bir endişe ifadesi verebilseydin

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
İnanmıyorummm; ben bu çalışmayı daha önce görmemiştim :D Tekrar gündeme çıkarttığım için özür dilerim canım :p :utann: Ama bu büyük gelişimi herkes görmeli...:)
İlk çalışmalarındandı sanırım, azim ve tabiki yetenekle nelerin olabileceğinin kanıtı...:)
Bence arkaplan dışında gayet iyi duruyor...İlk de bile kumaş çizimindeki başarını görebiliyoruZ :p :)

İLKler;

YoSa'cım; daha büyük bir gelişme var :) Fark ortada :alkis:

Biliyorum ki son olmayacak ve bu konuda daha ne sonlar konuşulacak...:) Ellerine ve emeğine; en önemlisi... o güzel yüreğine sağlık canım =)
Bol çizimler...

Sen varya sen Denizcim :D gelirsin sen buralara :D canım benim şaka bir yana teşekkürler nostalji oldu ,önemsemeden sadece iş olsun diye acaba photoshopta böyle çalışmalar yapılıyormu dediğim bir anda çıkan ilk çalışmaydı :)

özellikle arkadaki duvar ve elbisenin şeffaflık etkisi çok güzel olmuş:)
yüz ve koldaki gölgelemeler biraz fazla koyuya kaçmış..emeğine sağlık..

teşekkür ederim grafikçe :)

öncellikle ellerine sağlık keşke kadının yüzüne bir endişe ifadesi verebilseydin

Teşekkür ederim mavi :)

qüzell bi çalışma olmuş :D

Teşekkürler melankolik :)