Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

::Sessizliğe dönüş::

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
Severim bu tür çalışmaları Emeğine sağlık Miray Başarılı bir çalışma :)

Son düzenleme:

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
güzel bir çalışma,emeğine sağlık Miray'cım

immortale

🌟Usta Tasarımcı🌟
Çok güzel bir çalışma emeğinize sağlık

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bitmiş halini görmek güzel. Emeğine sağlık canım.
Kırmızı alanın fazlalığı nedense gözümü yordu. Şahis fikrim yukarıdaki mavi yada pembe tonlarında kullanırsan o alanı daha hoş görüneceği kanaatindeyim.
Sıradakini alalım :):)

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
Severim bu tür çalışmaları Emeğine sağlık Miray Başarılı bir çalışma :)

Teşekkürler Lovies...:smile:

güzel bir çalışma,emeğine sağlık Miray'cım

Teşekkürler Aslıcım...:)

Çok güzel bir çalışma emeğinize sağlık

Teşekkürler immortale...

Bitmiş halini görmek güzel. Emeğine sağlık canım.
Kırmızı alanın fazlalığı nedense gözümü yordu. Şahis fikrim yukarıdaki mavi yada pembe tonlarında kullanırsan o alanı daha hoş görüneceği kanaatindeyim.
Sıradakini alalım :):)

Vala iroşum bittmiş halini görmek insanı sevindiriyor...
Pembe ve mavi tonlar çalışmayı kapatıyor çok monotonlaştırıyor çalışmayı denedim bir çok renk ama en iyi bu oldu ilk etapta baktıgımda bende öle düşündüm mavi yada pembe iyi olabilir ama uygulamadaki sonuçta öle olmadıgını kanatına vardım:D:D:D

Yorumun için teşekkür ettim kuzucum...:kiss1:
Sıradaki yakın sayılır gelicek inşallah durmak yok yeni başladım kuzucum...

a.g.s.l

👑Efsanevi Grafiker👑
Güzel ve başarılı bir çalışma olmuş
canım emeğine saglık:)

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
güzel iş olmuş eline sağlık

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
Miray'cım..Tipografi çalışması yapmayan biri olarak hem grafiker hemde dışardan bir göz olarak baktığımda her çalışmanda bir basamak daha ilerliyorsun:) ve şimdiye kadarki çalışmalar içinde en beğendiğim diyebilirim..Sol tarafa daha fazla emek harcamışsındır eminim ama sağ taraf sadeliği ile daha çok hoşuma gitti..Ellerine sağlık canım...

sLyman

🏆Pro Tasarımcı🏆
ilk bakışta anlam taşıyan ve kendini gösteren bir çalışma sessizliğe dönüş bir anlamın bir mesajın taşıdığı bir tipografi bu tarz bir çalışma görmeyi düşlemiştim hep sanatçının düşüncelerini tamamen yansıttığı bir çalışma olmuş çok güzel. yazıda bir problemmi var benmi yalnış çeviriyorum? konu başlığıyla uyuşmuyor ?

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
Güzel ve başarılı bir çalışma olmuş
canım emeğine saglık:)

Teşekkürler Sinemcim güzel yorumun için...

güzel iş olmuş eline sağlık

Teşekkürler mawi06...

Miray'cım..Tipografi çalışması yapmayan biri olarak hem grafiker hemde dışardan bir göz olarak baktığımda her çalışmanda bir basamak daha ilerliyorsun:) ve şimdiye kadarki çalışmalar içinde en beğendiğim diyebilirim..Sol tarafa daha fazla emek harcamışsındır eminim ama sağ taraf sadeliği ile daha çok hoşuma gitti..Ellerine sağlık canım...

Teşekkürler eminecim İnşalalh her gecen gün ilerliyorumdur dedigin gibi umudum o tipografi'de ilerlemek....
Sağ tarafın hoşuna gitmesini sevindim benimde orası çok içimesindi güzel yorumun için teşekkür ediyorum kuzucum....

ilk bakışta anlam taşıyan ve kendini gösteren bir çalışma sessizliğe dönüş bir anlamın bir mesajın taşıdığı bir tipografi bu tarz bir çalışma görmeyi düşlemiştim hep sanatçının düşüncelerini tamamen yansıttığı bir çalışma olmuş çok güzel. yazıda bir problemmi var benmi yalnış çeviriyorum? konu başlığıyla uyuşmuyor ?

Yazılarda bir problem yok '' Slyman '' kendi yorumumu katarak çalışıyorum tipolarda ve turn back to silence - sessizliğe dönüştür tipo içerisinde de bakış açımla dile getirdim teşekkürler yorumunuz için...

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Miray' cım...ilk çalışmaların, ama güzel gidiyorsun. Zamanla zaten kendi hatalarını yinileyerek daha da güzel şeyler çıkaracaksın.
Ellerine ve emeğine sağlık, güzel bir çalışma olmuş.

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
Miray' cım...ilk çalışmaların, ama güzel gidiyorsun. Zamanla zaten kendi hatalarını yinileyerek daha da güzel şeyler çıkaracaksın.
Ellerine ve emeğine sağlık, güzel bir çalışma olmuş.

Teşekkür ederim denizcim...
Hatalarım olabilir yeni başladım onları dediğin gibi zaman çerçevesi içerisinde düzelticeme inanıyorum...:smile:

mhmt şhn

🏆Pro Tasarımcı🏆
güzel bir çalışma emeğinize sağlık miray

Yunus PARLAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.evdetasarim.net
Tipografi öyle birşey ki; başlayan için büyük bir ufuk, başlamaya tırsan ( yani ben ) için bakmaya doyulyaman bir görsel şölen... :) Ellerine sağlık Miray. Güzel bir başlangıç... :)

grafikçe_

♾️Grafik Gurusu♾️
emeğinize sağlık güzel bir çalışma olmuş o dönme etkisi da çok hoş olmuş:)

Zynopsis

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.bormat.net
verdiği espiri okunmadaki kolaylık.. işte sevdiğim typo çalışmalarından biri emeğinize sağlık...
başarılar miray daha güzelleride çıkacak eminim..

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Eline sağlık miray..Güzel bir çalışma..Şahsi fikrim Silence altındaki kırmızının bütün olması pek iyi durmamış..Flu bir geçiş olabilirdi..
Ama selimle beraber tipografik çalışmalarını takip ediyorum..Merakınıza ve çıkan işlere gerçekten tebrikler..

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
güzel bir çalışma emeğinize sağlık miray

Teşekkürler mhmt şhn...

Tipografi öyle birşey ki; başlayan için büyük bir ufuk, başlamaya tırsan ( yani ben ) için bakmaya doyulyaman bir görsel şölen... :) Ellerine sağlık Miray. Güzel bir başlangıç... :)

Teşekkürler yunus evet başlaya bilmek bile bir adım aslında ben ilk başta çok izledim gözlemledim gözlemlemek artık yetmemeye başladı başlasam nasıl olur diye düşündün ve başladım senide görmek isteriz.:)

Yorumun İÇin teşekkürler Yunus...

emeğinize sağlık güzel bir çalışma olmuş o dönme etkisi da çok hoş olmuş:)

grafikçe_ teşekkürler yorumun için:)

verdiği espiri okunmadaki kolaylık.. işte sevdiğim typo çalışmalarından biri emeğinize sağlık...
başarılar miray daha güzelleride çıkacak eminim..

Teşekkürler yiğit begenmene sevindim...

Eline sağlık miray..Güzel bir çalışma..Şahsi fikrim Silence altındaki kırmızının bütün olması pek iyi durmamış..Flu bir geçiş olabilirdi..
Ama selimle beraber tipografik çalışmalarını takip ediyorum..Merakınıza ve çıkan işlere gerçekten tebrikler..

Ulaş gerçekten benimde çelişkiye düştügüm noktaya deginmişsin rengi konusunda büyüklüğü küçüklüğü vs vs vs bende orda çok aşırı takılıdm kaldım haklısın flu olabilirdi:sadsmile:....

Teşekkürler Ulaş yorumun için....

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
Etkileyici :) ve çarpıcı bir havası var sağdaki boş kısım harika