değişik bir fikir yorum için teşekkürler...fontları biraz daha vurguluyabilirsiniz yada kullanıcı bannerin üzerine gelince şehirler çıksa o şekildede hoş olurdu.
teşekkür ederim canım ama bu sene yanlız bir sevgililer günü beni bekliyorçok güzel olmuş damlacım emeğine sağlıkiyi bir sevgililer günü geçirmeni diliyorum:
![]()
teşekkürlergüzel bi banner olmuş emeğine sağlık canım.
evet bu seneki çalışmamda bu eleştirileri göz önunde bulundurucam teşekkürler...Gayet hoş bir çalışma olmuş fontlar özellikle! emeğine sağlık ama nacizane birkaç şey söylemek isterim kırmızı çok hoş bir renk ama ben olsam kırmızıyı canlı renklerle denerdim birde yazıların çok sert ve hızlı geliyo gidiyo elinin altında flash gibi bi program varken bu çok daha efektim olabilirdi sanki mesela kalp kala bilir sürekli orda yazı alttan opacitesi artarak gelebilir sonra yukarı doğur opacitesi azalarak kaybolup diğeri gelebilir veya aynı şekilde kalbin arkasından gelebilirdi bence.) yinede hoş bi çalışma olmuş emeğine sağlık.
teşekkürler:wink:gsL oLmuss
Teşekkür ederim umarım kısa sürede öğrenirsiniz :wink:elinize sağlık ...
flash: bir ara bende öğrenirim![]()
Üzgünüm :wink:eline sağlık damla...versen bizde sitemizde kullansak)
Teşekkürler canım...canım ellerine sağlık güzel bir çalışma olmuş başarılarının devamını diliyorum
payaşım için teşekkürler ellerine emeğine sağlık canım:kiss1::kiss1:
Teşekkürler canım beğenmene sevindim...sevgi dolu sımsıcak bir banner olmuş damla emeğine sağlık![]()
Öncelikle beğenmemenize saygı duyuyorum beğeni göreceli bir kavramdır.Zaten bu çalışma zahmet edip okusaydınız belirtmiştim ilk flash çalışmamdı.bence buda cok kötü ne grafik olarak nede animasyonda bir çalısma yok oradaki kalplerin olmadigini varsayin, koca bir hiç goruceksiniz ya neye dayanilarak bole adı koyamadigim isleri yaptim diyolar pes dogrusu.
yıkıcı olmasınında bir avantajı olacaktır umarim senincin sende keske zahmet edip flash derslere bir baka bilseydin neler yaptıgımı gore bilridin ama anlayacağını sanmam