@dreamsantana,
Yorumun için teşekkür ediyorum, verdigim ikinci resimim ilk çalışmamdır, altdaki olan yani, ilk çalışmam oldugu için biraz afalladım tam olarak kavrayamadım belki işin temelini, cok fazla renk ve fazla aşırı dereçede blending options kastıgımdanda olabilir bu karışıklık, tanışın kısmını göze getirmek için mavi tonlarında yaptım, daha doğrusu afiş sahibi arkadaşım belirgin olmasını istemişti o türde yaptım onunda hoşuna gitti kaldı öyle, altdaki resimde yani ilk çalışmamda, acıkcası yer belirtme konusunda sıgdıramadım ve tam ortaya yazdım aslında oradaki layerlerı biraz daha kücültüp adres için ufak bi foother kısmı yaratabilirdim, zaten hemen hemen 2 çalışmayıda 1-5 saat içerisinde felan hazırladım bilgisayar donmalarını felan sayarsak 2,5 saati bulur arıza bu aralar pc, 5 dk'da bir donuyor
, bi nevi amatör kısımlar açeleye geldi diyebilirim, tasarımları tamamen ben yaptım 2. bi kişi tabiki yok
ben ve photoshop'um
, ayrıça ilk afiş çalışmam söyledigim gibi ve ilk afiş paylaşımım, düşüncelerini paylaşmanı isterim tabi, teşekkür ederim.
-
@nihatbaysal,
Yorumun için teşekkür ediyorum, ilk çalışmalarım oldugu için fazla kasma geregi duymadım ve acele lazımdı arkadaşa elimden gelenin en iyisini yapıp arkadaşıma sundum ve nitekim arkadaşım cok begendi, disco'da sadece afişi konuşmuşlar
-
@immortale,
Yorumun için teşekkür ediyorum, ilk resim yukarda söyledigim gibi ikinçi tasarladıgım afiştir, arkadaşım diğer tasarımı atma, university meet party'de buna giydiririz desede, hayır diyip daha farklı bir çalışma yapmak istedim, sade ve güzel bir tasarım cıkarmış oldum, ikinci söylediginiz gibi sonradan bakınca baya bi karışık oldugu ortada
saygılarımla..