Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Shampoo

N/A2

🏆Pro Tasarımcı🏆
ne söylenebilirki.
biz susalım da çalışmalar konuşsun değil mi ...

efsunlu_kizz

🏆Pro Tasarımcı🏆
profesyonelce çalışmak bu olsa gerek emegine sağlık
nette gezerken hakkında bir çok bilgiye rastladım tabi övgüyede :) fazlasıylada mütevazisin :) başarılarını tebrik etmekten başka söze gerek yok :)

Hilall

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Paylaşımınız çok güzel. Benim merak ettiğim bu çalışma photoshop hazırlıyorsunuz. Bu çalışmayı büyük istedikleri zaman 300 dpi olsa bildiğim kadar vektörel olmadığı için fazla büyültemeyeceğimizi biliyorum. Bu durumda nasıl çalıştığınızı merak ettim. Bilgilendirirseniz sevirim.
İyi çalışmalar.

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Bu çalışmaları çok büyültüp napıcaksınızki?

LuNaTiC

🏆Pro Tasarımcı🏆
Nüket, paylaşımın çok güzel, devamını bekliyorum. Gerçekten ilgimi çekti bu konu.

aiDesign

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
500px.com
Başarılı ve profesyonelce olarak nitelendirilebilecek çalışmalar bu şekilde ortaya çıkanlardır bence... işin sıfırdan bitimine kadar geçen süreçte ihtiyaç duyulan tüm materyalleri kendin yapıyorsan ve sonuçta her türlü göreceli zevke sahip insanların beğenisini topluyorsan sen gerçek bir profesyonelsin...
seni saygıyla ayakta alkışlıyorum :alkis:

mfy

🏅Acemi Tasarımcı🏅
eline sağlık güzel çalışmlar

muctas

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok güzel olmuş elinize sağlık
gerçekten insan şaşırıyor çok emek verilmiş çalışmalar.
bu kadar olur:)

hayrullahdeniz

🌱Yeni Üye🌱
inşallah bende sizin kadar bu işte iyi olurum elinize gönlünüze sağlık iyi çalışmalar

efograf

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
harika bunu sürekli deneyerek hem deseni mi hem fhotoshopumu geliştirebilirim gerçekten çok hoş emeğine ellerine sağlık :)

freedesing

🏆Pro Tasarımcı🏆
nüket hanım tebrikler çalışmalarınız raflarda dikkat çekecek müşteriyi ve tüketiicyi tatmin edicek cinste.. başarılı :) ayrıca bizlere ilgilerinizi aktardığınız, anlatımlı olarak sunulduğunuz için ve bu mütevazi tavrınız için teşekkür etmek istiyorum, böyle faydalı olabilmek güzel bi histir sanırım bende paylaşımcı insanların olduğunu görünce mutlu oluyorum :)

biladisli

🌱Yeni Üye🌱
Nuket hanim,

Sitede yeni sayilirim, ancak bu sure zarfinda bazi arkadaslarla birlikte sizin çalismalariniz öne cikiyor.

Gerçekten mükemmel çalismalar site dahilinde gördügüm calismalarin içinde en basarili olarlari. Sizi tebrik etmekten baska bir seçenek birakmamissiniz bize:alkis:
Dogru yoldasiniz. Yolunuzda, bahtinizda açik olsun...

Basarili çalismalariniz daim olsun..

ertiryaki

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
koskocaman teşekkürler, gözümüze çok güzel hitap ettiğiniz için.... elleriniz dert görmesin...