Nüket HOTALI
♾️Grafik Gurusu♾️
Ah şu karakalem çizimi bir öğrensem nal toplatıcam nal!
Bütün samiyetimle, ayni söktere hizmet veriyoruz, burasıda bir paylaşım ortamı candanlıgını gösterdim. Fakat sizin tarzınız, sanal yaşamda kaldıgımız için, benim tarafından ters anlaşılıyor olabilir. Ben bir nikin arkasında degilim. Bütün varlıgımla bulundugum her yerde varım. Şahsınıza, karşılaştığım her türlü mecrada, yaptınız iş gerekği saygı duyacağım. Doğrularımız, çalışma teknigimiz, kişiligimiz arasında keskin uçlar var. Sizinle sanal iletişim problemi yaşıyorum. Ben sizinle grafikerler.net çercevesinde geçen bütün diologlarımızın genelinden bahsetme birlikte "nal toplatacağım" lafini kaba buldugumu belirterek, çalısan herkez çizebilir, bu ögrenilebilir birşey, yeni gelen ardaşlara bunun temelerini verelim dilegindeyim. Başlama noktasının bu olduğunu öğretmekle başlayabiliriz...
Sevgiler...
Nüket Hotalı
elinize sağlık,
bu tarz tasarımların günler süren çalışmalar ile ortaya çıkacağını çok iyi anlatmışsınız.
saygılarımla
Çok mersi, çalismalara başlıyalı 6 oldu... Tabi hergün oturup bunları çizmedim. Müsteri diologu gel gitler düzeltmeler vs. iki ay gibi toplayabiliriz. Halende bitmiş bir iş degil. Son rutuşlardayım.