Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Shampoo

Nüket HOTALI

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.hotali.com.tr
Ah şu karakalem çizimi bir öğrensem nal toplatıcam nal! :)

Bütün samiyetimle, ayni söktere hizmet veriyoruz, burasıda bir paylaşım ortamı candanlıgını gösterdim. Fakat sizin tarzınız, sanal yaşamda kaldıgımız için, benim tarafından ters anlaşılıyor olabilir. Ben bir nikin arkasında degilim. Bütün varlıgımla bulundugum her yerde varım. Şahsınıza, karşılaştığım her türlü mecrada, yaptınız iş gerekği saygı duyacağım. Doğrularımız, çalışma teknigimiz, kişiligimiz arasında keskin uçlar var. Sizinle sanal iletişim problemi yaşıyorum. Ben sizinle grafikerler.net çercevesinde geçen bütün diologlarımızın genelinden bahsetme birlikte "nal toplatacağım" lafini kaba buldugumu belirterek, çalısan herkez çizebilir, bu ögrenilebilir birşey, yeni gelen ardaşlara bunun temelerini verelim dilegindeyim. Başlama noktasının bu olduğunu öğretmekle başlayabiliriz...
Sevgiler...
Nüket Hotalı

elinize sağlık,
bu tarz tasarımların günler süren çalışmalar ile ortaya çıkacağını çok iyi anlatmışsınız.

saygılarımla

Çok mersi, çalismalara başlıyalı 6 oldu... Tabi hergün oturup bunları çizmedim. Müsteri diologu gel gitler düzeltmeler vs. iki ay gibi toplayabiliriz. Halende bitmiş bir iş degil. Son rutuşlardayım.

fotofiker

🌱Yeni Üye🌱
Bilgilerinin deneyimlerini paylaşmak ne güzel bir incelik. Tabi seni burada görmekte...
Sevgiyle kal...

gonca göçmen

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
çok güzel çalışmalar demek yeterli mi bilmiyorum inş ben de bir gün böyle çalışmalar yapabilirim

pacp10

🌟Usta Tasarımcı🌟
çok güzel, harika ama o alttaki şampuanların neli oldugunu gösteren meyveler karanlıkta kalmasaydı...

Nüket HOTALI

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.hotali.com.tr
Düşenceler için tesekkürederim.
Meyveler karanlıkta degil. Üç boyutlu hale getirken ifadeyi verebilmek için abarttım :)

SHGİPTAR

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bencede çok güzel çalışmalar
Elinize sağlık:)

QuepeR

🌱Yeni Üye🌱
gercekten cok gusel olmus benmde bi kaç tane calısmalrım war onları nasıl buraya koyabilirim...yardmlarınızı bekliorm...:D

ozge.erman

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ya gerçekten süper çalışmalar ve ben çok kıskandım sanırım :) nucat arkadaşım, emeğine sağlık... Gerçek emek bunlar olsa gerek.. Hayran kaldım inan bana :)

Guwencin

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
güzel çalışmalar... söylecen biş yok. ellerine sağlık...

fukidesign

🏅Acemi Tasarımcı🏅
buna nası ışık veriyorsun sölersen çok sevinirim yada anlatırsan

Nüket HOTALI

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.hotali.com.tr
Isık olmasi gereken yere, path ile alan çiziyorum.Yeni bir layerda beyaz ile dolduruyorum. Transparlık degerini ayarliyorum. Gerekili yerlerde degrede ile eritiyorum...

Bilgilerinin deneyimlerini paylaşmak ne güzel bir incelik. Tabi seni burada görmekte...
Sevgiyle kal...

gonca göçmen

Bu mesaji yeni farketim :( Teseküredederim Goncacım...

Moderatör tarafında düzenlendi:

Ressam Halil ŞİKAR

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Desen ve karakalem !.... Yıllar sonra ne kadar büyük bir eksiklik olduğunu farkettiğim bir beceri,bir uzmanlık,artı sanat dalı. desen çalışmak bir müzik aleti çalmak gibidir bir süre yapmazsak unutmaya başlıyoruz değilmi. Devamlı pratik yapmak lazım galiba.Bisiklete binmek gibi değil.Nucat hanım çok sağlam çizgileriniz var ve mükemmel gözlemliyorsunuz.topiğinizi görünce hakikaten acaba şimdi ne yaptı diye merak ediyorum.
kutlarım harika işler çıkarıyorsunuz. bizlerle paylaşmanızsa ayrı bir güzellik. devamını görmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz.

elkor84

🏆Pro Tasarımcı🏆
tek kelimeyle süpersin.ellerine sağlık...

Nüket HOTALI

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.hotali.com.tr
Desen ve karakalem !.... Yıllar sonra ne kadar büyük bir eksiklik olduğunu farkettiğim bir beceri,bir uzmanlık,artı sanat dalı. desen çalışmak bir müzik aleti çalmak gibidir bir süre yapmazsak unutmaya başlıyoruz değilmi. Devamlı pratik yapmak lazım galiba.Bisiklete binmek gibi değil.Nucat hanım çok sağlam çizgileriniz var ve mükemmel gözlemliyorsunuz.topiğinizi görünce hakikaten acaba şimdi ne yaptı diye merak ediyorum.
kutlarım harika işler çıkarıyorsunuz. bizlerle paylaşmanızsa ayrı bir güzellik. devamını görmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz.

Halil bey, zarif görüsleriniz için tesekkürederim.