Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Shutterstock'tan İstekleriniz Buraya..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Popular Demand

🌟Usta Tasarımcı🌟

gelbundrot

🌱Yeni Üye🌱
Paylasimlarin icin binlerce tesekkür. Fakat yinede bir sorum olacak. Upload'lari Rapid üzerinden yapabilir misin. Turbobit üyelik istiyor :(

Popular Demand

🌟Usta Tasarımcı🌟
Paylasimlarin icin binlerce tesekkür. Fakat yinede bir sorum olacak. Upload'lari Rapid üzerinden yapabilir misin. Turbobit üyelik istiyor :(

Turbobit free seçeneği var. Ayrıca turbobit için 2 tane link çevirme sitesi var premium indirmeye izin veren.

Zaten rapidshare paylaşıyordum ama bende görünen link başkasında hata verince turbobite yüklemeye başladım..

gelbundrot

🌱Yeni Üye🌱
Turbobit free seçeneği var. Ayrıca turbobit için 2 tane link çevirme sitesi var premium indirmeye izin veren.

Zaten rapidshare paylaşıyordum ama bende görünen link başkasında hata verince turbobite yüklemeye başladım..

Cevabin icin tesekkürler, fakat ben yurtdisinda oldugumdan midir nedir, Turbobit Free Download seceneginde benden Cep Nr.si istiyor. Verdigim numaraya bir aktiflesme kodu gönderiyor. Sadece aktiflestirme kodunu verince "Free Download" yapabiliyorum. Ama aktiflestirme kodunu verdigim anda otomatikman ayda 3 Euroya aboneligi imzalamis oluyorum :(

Bütün bunlar demek degilki, benim yüzümden sistemini boz. Yaptigin emekler karsiliginda senden birde bunu istemek haksizlik olur. Sen kafana göre takil, dert etme... :) Yok eger tamam onuda yaparim dersen, yüzsüzlügü iyice elimize aliriz ki; bu isin sonu " Son olarak ortaya bir karpuz getiriver" demeye kadar varir :p :p

Popular Demand

🌟Usta Tasarımcı🌟
Cevabin icin tesekkürler, fakat ben yurtdisinda oldugumdan midir nedir, Turbobit Free Download seceneginde benden Cep Nr.si istiyor. Verdigim numaraya bir aktiflesme kodu gönderiyor. Sadece aktiflestirme kodunu verince "Free Download" yapabiliyorum. Ama aktiflestirme kodunu verdigim anda otomatikman ayda 3 Euroya aboneligi imzalamis oluyorum :(

Bütün bunlar demek degilki, benim yüzümden sistemini boz. Yaptigin emekler karsiliginda senden birde bunu istemek haksizlik olur. Sen kafana göre takil, dert etme... :) Yok eger tamam onuda yaparim dersen, yüzsüzlügü iyice elimize aliriz ki; bu isin sonu " Son olarak ortaya bir karpuz getiriver" demeye kadar varir :p :p

Heheh :) estağfurullah da, rapidshare'ı sevdiğim halde yeni yüklediğim dosyalarda link mevcut değildir hatası veriyor. Olmazsa bidaha denerim oraya yüklemeyi napalım..

wierri

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ben 5. kez yenileim paketi. Günlük 25 limitli, aylık fiyatı 249$
Bizimkiside 6 kez almaya denk geldi ama direk senin paketi alsaydım 30 resim yerine 750 resim indirecektim neyse vardır bundada bir hayır diyelim. Herkese hayırlı hafta sonları.

Olsinwe

🌟Usta Tasarımcı🌟
3 çeşit motife ihtiyaç duydum müsait bir zamanında ve günlük limitin dolmadıysa indirebilirsen sevinirm kardeşim

60465778
2978026
73193971

erdem1993

🌱Yeni Üye🌱
Arkadasım bana dreamwıwer kodları gerekıyor htlm yardımcı olursan sevınırım

mehmet1221

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.bingoldijitaltasarim.com
ben hiç bir özel istekte bulunmadım ama yinede sabırla herkese yetişmeye çalışmanı takdir ettim Allah razı olsun eğer o bahs ettiğin arşivi yüklersen inşallah bizde faydalanırız.
selametle

hatice3882

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar bana acıl kedı stıckerı lasım yenı arge urunu dolap ıcın yardımcı olabılırmısnız?? guzel bır fıkrınız varsa onuda alabılırm?? dolap resmını yukleyemıorum buraya:(

Popular Demand

🌟Usta Tasarımcı🌟
ben hiç bir özel istekte bulunmadım ama yinede sabırla herkese yetişmeye çalışmanı takdir ettim Allah razı olsun eğer o bahs ettiğin arşivi yüklersen inşallah bizde faydalanırız.
selametle

Teşekkür ederim olumlu görüşleriniz için :)
Şimdiden düşünüyorum nasıl olucak o boyutta dosyanın upload'ı.. Kitlenicek net uzun süre ama paylaşıcam. Herkesin işine yarayacak kategori olucaktır kesinlikle..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...