Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Shutterstock'tan İstekleriniz Buraya..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Popular Demand

🌟Usta Tasarımcı🌟
3 çeşit motife ihtiyaç duydum müsait bir zamanında ve günlük limitin dolmadıysa indirebilirsen sevinirm kardeşim

60465778
2978026
73193971

Daha öncede belirtmiştim kardeşim, farklı insanların ihtiyaçlarını karşılayalım biraz da.. Nette bulamayıp mecbur kalanlara yardımcı olalım.

Sınırsız limitim olsa üşenmem gönderirdim inan.

Son düzenleme:

gulli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
vk.com
Popular Demand Kardeşim Eski bir Uploder Olarak Acizane Tavsiyem Eğer Arşiv Upload Edeceksen Önce Link Silinme Derdi Az Olan Site Seçmen
Sonra Arşivini Katagoriye Ayırıp 200-300 Mb Part,larla Yüklemen (Eğer net hızın Düşükse)
Bu Yöntem Hem Sağlam Hemde insanı Sıkmaz Üstelik Free Kullanıcılara Kolay olur
Eğer Yükleme Yapacağın Sitenin Upload Proğramı Yoksa FTP Proğramı Kulan (FTP Kullanmanı Tavsiye Ederim) Tarayıcıyla Asla Yükleme Yapma (Büyük Dosyalar İçin) Kopma Kasma vs olduğunda Emek boşa gider.Site olarakta "DepositFiles" Öneririm Türkçe Dil desteğide Eklediler. Bunlar Sadece Bir öneri kardeşim. Selametle..

Popular Demand

🌟Usta Tasarımcı🌟
Popular Demand Kardeşim Eski bir Uploder Olarak Acizane Tavsiyem Eğer Arşiv Upload Edeceksen Önce Link Silinme Derdi Az Olan Site Seçmen
Sonra Arşivini Katagoriye Ayırıp 200-300 Mb Part,larla Yüklemen (Eğer net hızın Düşükse)
Bu Yöntem Hem Sağlam Hemde insanı Sıkmaz Üstelik Free Kullanıcılara Kolay olur
Eğer Yükleme Yapacağın Sitenin Upload Proğramı Yoksa FTP Proğramı Kulan (FTP Kullanmanı Tavsiye Ederim) Tarayıcıyla Asla Yükleme Yapma (Büyük Dosyalar İçin) Kopma Kasma vs olduğunda Emek boşa gider.Site olarakta "DepositFiles" Öneririm Türkçe Dil desteğide Eklediler. Bunlar Sadece Bir öneri kardeşim. Selametle..

Tavsiyelerin için teşekkür ederim üstad :smile:

Ama ben daha ziyade kargo düşünmeye başladım bu aralar.
Upload zor bela yapıldı diyelim;

1- Yükleyene de indirene de işkence olucak
2- Linkler bikaç ay sonra silinecek ama bu konu 3-4 yıl sonra da görüntülenecek ve ölü link insanların canını sıkacak.

En iyisi ödemesi alıcıya ait kargo sistemi. 15 günde 1 toplarım talep edenlerin adreslerini ve gönderirim. Bence bu yöntem daha mantıklı :wink:

gulli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
vk.com

2- Linkler bikaç ay sonra silinecek ama bu konu 3-4 yıl sonra da görüntülenecek ve ölü link insanların canını sıkacak.

En iyisi ödemesi alıcıya ait kargo sistemi. 15 günde 1 toplarım talep edenlerin adreslerini ve gönderirim. Bence bu yöntem daha mantıklı :wink:
Buda Güzel Fikir "Canlı upload":) Hadi kolay gelsin:wink:

Olsinwe

🌟Usta Tasarımcı🌟

Hacım benimde hoşuma gitti kargo olayı :) ciddi ciddi düşünüyorsan sanırım ilk sıraya benim adresimi yazmak zorunda kalcaksın :) Emeğin Sağlık şimdiden. . .

Popular Demand

🌟Usta Tasarımcı🌟
Hacım benimde hoşuma gitti kargo olayı :) ciddi ciddi düşünüyorsan sanırım ilk sıraya benim adresimi yazmak zorunda kalcaksın :) Emeğin Sağlık şimdiden. . .

Tabii ki kardeşim :)
19 gün daha var shutter'ın bitmesine. Onlarıda arşive ekledikten sonra talepleri mail ile toplarım..

gelbundrot

🌱Yeni Üye🌱

Biz yurtdisindakileri düsünen yok. :sadsmile:
Kardesim valla ben karpuzdan vazgectim. :rofl:
Yeter ki su dillere destan arsivden bizde faydalanalim :crying::crying:

Popular Demand

🌟Usta Tasarımcı🌟
Biz yurtdisindakileri düsünen yok. :sadsmile:
Kardesim valla ben karpuzdan vazgectim. :rofl:
Yeter ki su dillere destan arsivden bizde faydalanalim :crying::crying:

Eyvallah da, az buz bişey değil ki hacım. Olmazsa senin için sadece ilgilndiğin kategoriyi upload ederiz :)

gelbundrot

🌱Yeni Üye🌱
Sagolasin. Ben sana Istanbulda bir adres verebilirim. Oraya gönderebilirsen, bir sekilde buraya getirttiririm ben onu. Benim icin özel Upload yapmana gerek yok. Kem bu sekilde arsivin tamamini edinebilirim ;)
Hatta cogaltip Almanyada ihtiyaci olanlarada ben gönderirim buradan( ilgilenen olursa tabii). Almanya suben anlayacagin. :)
Birde Kuzey Amerika'da bir temsilci bulsan bu is tamamdir. :p

Popular Demand

🌟Usta Tasarımcı🌟
Sagolasin. Ben sana Istanbulda bir adres verebilirim. Oraya gönderebilirsen, bir sekilde buraya getirttiririm ben onu. Benim icin özel Upload yapmana gerek yok. Kem bu sekilde arsivin tamamini edinebilirim ;)
Hatta cogaltip Almanyada ihtiyaci olanlarada ben gönderirim buradan( ilgilenen olursa tabii). Almanya suben anlayacagin. :)
Birde Kuzey Amerika'da bir temsilci bulsan bu is tamamdir. :p

Naptın hocam ya sen tedarik et yeterli :) Gönderirim vereceğin adrese.
1-2 ay sonra bütün vektör sitelerine de düşer gfxfuture falan.. :)

hatice3882

🌱Yeni Üye🌱
burada herkes bı arsıvın pesıne dusmuss saolun ya yardımlarınız içinn:/

Toggy

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hocam paylasımınız için teşekkür ediyorum. fakat linkler ne hikmetse çok çabuk bitiyor. Hiç birini indiremedim =/

Popular Demand

🌟Usta Tasarımcı🌟

Ya hocam bu kadar link gönderilir mi Allahaşkına? :surprised:

Kusura bakma ama acil ihtiyacı olana 1-2 tane göndermek için açıldı bu konu.
Free vector sitesi değil en nihayetinde.

İyi çalışmalar.

ismoz

🌱Yeni Üye🌱
merhabalar, bana bunları indirebilirmisiniz?
Stock Photo ID: 61390720
Stock Photo ID: 122604787
tşkr edrm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...