Countryman
🏆Pro Tasarımcı🏆
ben burada bir tartışma konusu açmadım.. begendıgım ve etkılı olabılecegını düşündüğüm bir fotoğrafı sizlerle paylaştım. sigara içenlerin ibret alması gerekirken saldırılarına maruz kaldım.. kim ne içerse içsin ama ortak paylaşım alanında buna özendirici cümleler kurmasın lütfen.. yine söylüyorum Sigara Savunulması gereken bir alışkanlık değildir.
Tartışma konusu açmadığınız belli olmuyor ama. Bu sitedeki her çalışma, her paylaşım, her dosya kısacası her bişey paylaşım ve yorum üzerine kuruludur hak vericeğiniz gibi. Söylediğiniz her bir kelime siz istesenizde istemesenizde tartışmaya açıktır. Sigara içenlerin ibret alması gerekirken saldırırlarına maruz kaldım dediniz. Size kimler saldırdı? Siz demişsiniz ki 'kızmayacağımızı sanıyorsan yanılırsın majestik,birazdan imdadıma yetişirler' deyip, yorum yapan arkadaşın imdadınıza yetişen diğer arkadaşlarla birlikte ağzından girip burnundan çıkmanız, size gösterilen saldırgan tepkinin sonucu karşı atağınız olarak mı yorumlamam gerekirdi yoksa!? Kim ne içerse içsin, evet, ama içenleride kül tablasına benzetip, kusan adam smileyleri göndererek, içen arkadaşlarında fikirlerini alaşşağı etmek haksızlık ve saygısızlık olmuyor mu? Neden sigara sevmediğinizi yada tiksindiğinizi elbette söyliyeceksiniz. Ama içenlerinde neden içtiğini duymaya da tahamül etmelisiniz!
Konuyuda uzatmaya gerek yok. Benim tepkim ''sigara hayır'' diyenlere değil, sigara içenlerin gereksiz, tiksindirici, zavallı insanlar edasında eleştirilmesine. Bu yüzden bunları yazıyorum...