Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

sigara odası..

Countryman

🏆Pro Tasarımcı🏆
ben burada bir tartışma konusu açmadım.. begendıgım ve etkılı olabılecegını düşündüğüm bir fotoğrafı sizlerle paylaştım. sigara içenlerin ibret alması gerekirken saldırılarına maruz kaldım.. kim ne içerse içsin ama ortak paylaşım alanında buna özendirici cümleler kurmasın lütfen.. yine söylüyorum Sigara Savunulması gereken bir alışkanlık değildir.

Tartışma konusu açmadığınız belli olmuyor ama. Bu sitedeki her çalışma, her paylaşım, her dosya kısacası her bişey paylaşım ve yorum üzerine kuruludur hak vericeğiniz gibi. Söylediğiniz her bir kelime siz istesenizde istemesenizde tartışmaya açıktır. Sigara içenlerin ibret alması gerekirken saldırırlarına maruz kaldım dediniz. Size kimler saldırdı? Siz demişsiniz ki 'kızmayacağımızı sanıyorsan yanılırsın majestik,birazdan imdadıma yetişirler' deyip, yorum yapan arkadaşın imdadınıza yetişen diğer arkadaşlarla birlikte ağzından girip burnundan çıkmanız, size gösterilen saldırgan tepkinin sonucu karşı atağınız olarak mı yorumlamam gerekirdi yoksa!? Kim ne içerse içsin, evet, ama içenleride kül tablasına benzetip, kusan adam smileyleri göndererek, içen arkadaşlarında fikirlerini alaşşağı etmek haksızlık ve saygısızlık olmuyor mu? Neden sigara sevmediğinizi yada tiksindiğinizi elbette söyliyeceksiniz. Ama içenlerinde neden içtiğini duymaya da tahamül etmelisiniz!
Konuyuda uzatmaya gerek yok. Benim tepkim ''sigara hayır'' diyenlere değil, sigara içenlerin gereksiz, tiksindirici, zavallı insanlar edasında eleştirilmesine. Bu yüzden bunları yazıyorum...

Majestic

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ngrafik.com
Tartışma konusu açmadığınız belli olmuyor ama. Bu sitedeki her çalışma, her paylaşım, her dosya kısacası her bişey paylaşım ve yorum üzerine kuruludur hak vericeğiniz gibi. Söylediğiniz her bir kelime siz istesenizde istemesenizde tartışmaya açıktır. Sigara içenlerin ibret alması gerekirken saldırırlarına maruz kaldım dediniz. Size kimler saldırdı? Siz demişsiniz ki 'kızmayacağımızı sanıyorsan yanılırsın majestik,birazdan imdadıma yetişirler' deyip, yorum yapan arkadaşın imdadınıza yetişen diğer arkadaşlarla birlikte ağzından girip burnundan çıkmanız, size gösterilen saldırgan tepkinin sonucu karşı atağınız olarak mı yorumlamam gerekirdi yoksa!? Kim ne içerse içsin, evet, ama içenleride kül tablasına benzetip, kusan adam smileyleri göndererek, içen arkadaşlarında fikirlerini alaşşağı etmek haksızlık ve saygısızlık olmuyor mu? Neden sigara sevmediğinizi yada tiksindiğinizi elbette söyliyeceksiniz. Ama içenlerinde neden içtiğini duymaya da tahamül etmelisiniz!
Konuyuda uzatmaya gerek yok. Benim tepkim ''sigara hayır'' diyenlere değil, sigara içenlerin gereksiz, tiksindirici, zavallı insanlar edasında eleştirilmesine. Bu yüzden bunları yazıyorum...

teşekkür ederim countyman mesajları okurkenki düşüncelerime tercüman olmuşsuun..

her neyse konuyu farklı boyutlara taşımanın bi anlamı yok. anlamlı bi çalışma ama sigara içen biri olarak paylaşımınız beni sigara bırakmaya özendirecek kadar etkili değil :D keşke sizde benim yazdığım mesaj kadar etkili derecede özendirici bir de yorum ekleseydiniz ;)

çalışmayı maniplasyonun etkileyiciliği bazında değerlendirecek olursak
sigara içenler mezarda yada yer altındaki bi odada gösterilerek havasız ortam iyi dercede aktarılmış ama içmeyenlerin bulunduğu ortamda ise hava kapalı ve kurumuş bi ağaç var buda ayrı bir tezatı getiriyor içenle içmeyenin bulunduğu her iki ortamda sağlıklı değil bence buradaki gökyüzü ve ağaç manüplesi yani insanların arka planındaki zemin daha canlı ve örnek veriyorum ormanlık bi alan yada günlük güneşlik bi hava olsaydı sanırım daha başarılı bir foto manüple olurdu.

Saygılar

Mehmet NAS

♾️Grafik Gurusu♾️
konuyu, ilgili bölüme taşıdım,
teşekkürler, shedesign

thematrix

♾️Grafik Gurusu♾️
yalnız burada bir tezat var Kapalı alanlarda sigara içmek yasak değilmi? bence içenlerle içmeyenlerin yer değiştirilmesi lazım :D, malesef bende sigara kullanıyorum, umarım herkez bırakır,

Son düzenleme:

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
kesinlikle katılıyorum kasım hocam

neye katılıyorsunuz?
her işin içinde bi çapanoğlu varmış gibi davranmayın
bu çalışma yabancı birisi tarafından yapılmış
elin hristiyanı bu çalışma bi gün Türkiye'de yayınlanır dur bide imam koyayım mı diyecekti?
yada imam olsa şu an sigarayı bırakıcakmıydınız

shedesign

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.asigazetesi.com
neye katılıyorsunuz?
her işin içinde bi çapanoğlu varmış gibi davranmayın
bu çalışma yabancı birisi tarafından yapılmış
elin hristiyanı bu öalışma bi gün Türkiye'de yayınlanır dur bide imam koyayım mı diyecekti?
yada imam olsa şu an sigarayı bırakıcakmıydınız

:alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis: