shedesign
👑Efsanevi Grafiker👑
bak bende sendenim çocukların yanında ve içmeyenin yanında içilmemeli çünkü pis kokuyo
ya arkadaşlar bi gün hepimiz ölcez niye böyle yapıyonuz siz sigra içmediğiniz için ölmeyeceğinizi mi sanıyonuz ayrıca neden sigara içenlere 2. sınıf insan muamelesi yapılıyo sigara içenler bi toplansa siz içmediğiniz için size git burdan sigara içilmio burda diye dışlasa sigaraya başlarsınız yane insanın kötü bile olsa özgürlük alanını kısıtlamamalısınız şahsen bu acaip tepkiden ben rahatsız oluyorum ki ben bu mereti öğreleden sona kullanan biriyim. beni sakinleştiren tek şey sigara valla içiyorum bi fırt ohh se sinir kalıyo ne stres rahatlıyorum ayrıca seviyorumda böle iki parmanın arasında dudaklarına götürüp içine çekme anı var yaa neyse taşlıcanız galiba beni kaçtım kızmayın sakın düşüncelerim böle
kızmıycagımızı sanıyorsan yanılıyorsun majestık.. bırazdan yetısırler ımdadıma..
bu sekılde acık paylasım alanında kı benım 12 yasındakı kardesımde bu sıtenın uyesı.. cocuklara genclere kötü ornek olacak kotu alıskanlıkları ozendırecek bır yorum yazmıs oldugunuz ıcın sızı kınıyorum.. uke: