Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

sigara odası..

shedesign

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.asigazetesi.com
bak bende sendenim çocukların yanında ve içmeyenin yanında içilmemeli çünkü pis kokuyo :D

ya arkadaşlar bi gün hepimiz ölcez niye böyle yapıyonuz siz sigra içmediğiniz için ölmeyeceğinizi mi sanıyonuz ayrıca neden sigara içenlere 2. sınıf insan muamelesi yapılıyo sigara içenler bi toplansa siz içmediğiniz için size git burdan sigara içilmio burda diye dışlasa sigaraya başlarsınız yane :D insanın kötü bile olsa özgürlük alanını kısıtlamamalısınız şahsen bu acaip tepkiden ben rahatsız oluyorum ki ben bu mereti öğreleden sona kullanan biriyim. beni sakinleştiren tek şey sigara valla içiyorum bi fırt ohh se sinir kalıyo ne stres :D rahatlıyorum ayrıca seviyorumda böle iki parmanın arasında dudaklarına götürüp içine çekme anı var yaa :D:D:D:D neyse taşlıcanız galiba beni kaçtım kızmayın sakın düşüncelerim böle :D:D

kızmıycagımızı sanıyorsan yanılıyorsun majestık.. bırazdan yetısırler ımdadıma..
bu sekılde acık paylasım alanında kı benım 12 yasındakı kardesımde bu sıtenın uyesı.. cocuklara genclere kötü ornek olacak kotu alıskanlıkları ozendırecek bır yorum yazmıs oldugunuz ıcın sızı kınıyorum.. :puke:

aiDesign

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
500px.com
bak bende sendenim çocukların yanında ve içmeyenin yanında içilmemeli çünkü pis kokuyo :D

ya arkadaşlar bi gün hepimiz ölcez niye böyle yapıyonuz siz sigra içmediğiniz için ölmeyeceğinizi mi sanıyonuz ayrıca neden sigara içenlere 2. sınıf insan muamelesi yapılıyo sigara içenler bi toplansa siz içmediğiniz için size git burdan sigara içilmio burda diye dışlasa sigaraya başlarsınız yane :D insanın kötü bile olsa özgürlük alanını kısıtlamamalısınız şahsen bu acaip tepkiden ben rahatsız oluyorum ki ben bu mereti öğreleden sona kullanan biriyim. beni sakinleştiren tek şey sigara valla içiyorum bi fırt ohh se sinir kalıyo ne stres :D rahatlıyorum ayrıca seviyorumda böle iki parmanın arasında dudaklarına götürüp içine çekme anı var yaa :D:D:D:D neyse taşlıcanız galiba beni kaçtım kızmayın sakın düşüncelerim böle :D:D

kendini zehirlemek sana çok eğlenceli gelebilir ama o dumanın kokusu dahi burnuma geldiğinde tiksiniyorum.. bu yüzden sizlerin kısıtlanması çoook iyi.. sigara herşeyiyle iğrenç bişi ya :S Iyykk
hattaa :puke:

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️

ben sigara kullanan biri olarak bu dediğin kendince özendirici yorumuna katılmıyorum...başaldığım günden beri bırakma isteğim var hep...ara arada bıraktığım dönemler oldu...arkadaşlarımın da yardımı ve desteğiyle azalttığım zamanlar da oldu...nitekim bırakamadım ama içmediğim dönemlerde gördüm ki aslında içmeyenler çok sıkıntı çekiyo...tabiki sigara içiyorum diye suçlu olduğumu düşünmüyorum...sirarayı içmeyip nefret ettiğini söyleyen ama nargilenin başından ayrılmayan onu bi keyif gibi gören arkadaşlara da kızmıyor değilim...sadece içinde aroması var diye tütün tütünlüğünü kaybetmiyo...hemde en saf ve en zehirli haliyle...sonrada nargile kültürü deniliyo...tek farkı evlerde yapılmaması...sonuçta bizlerde rahatsız olan arkadaşların eşin dostun yanında içmiyoruz...sigarayı da aromalı yaptılarda bizmi almadık...sorun kokuysa...neyse sadete gelelim...geleceğimizi karartmamak adına bırakmak en doğrusu ama bırakamıyorum diyen arkadaşlarıda yadırgamıyorum...

ama bu resmi görüp etkilenmemek elde değil...she güzel paylaşım arkadaşım...

fehimuk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
doğru söze ne denir. sonumuz aynen resimdeki gibi valla :D

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
She ben de seviyorum sigarayı vallahi... Aslında kendini tutabilip günde 2-3 tane içenlerdenim. Ama biri bırak derse inat mıdır, bırakamama psikolojisi midir nedir bir anda 10-20 oluyor. İçmediğiniz için sizin yadırgamanız çok doğal. Ancak bunlar hissedilenler. İçmeyen 12 yaşındaki taze ciğerlere bak bunlar akılsızlar kardeşim diye gösterebileceğin kötü örnekleriz sadece :D

shedesign

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.asigazetesi.com
ben sigara kullanan biri olarak bu dediğin kendince özendirici yorumuna katılmıyorum...başaldığım günden beri bırakma isteğim var hep...ara arada bıraktığım dönemler oldu...arkadaşlarımın da yardımı ve desteğiyle azalttığım zamanlar da oldu...nitekim bırakamadım ama içmediğim dönemlerde gördüm ki aslında içmeyenler çok sıkıntı çekiyo...tabiki sigara içiyorum diye suçlu olduğumu düşünmüyorum...sirarayı içmeyip nefret ettiğini söyleyen ama nargilenin başından ayrılmayan onu bi keyif gibi gören arkadaşlara da kızmıyor değilim...sadece içinde aroması var diye tütün tütünlüğünü kaybetmiyo...hemde en saf ve en zehirli haliyle...sonrada nargile kültürü deniliyo...tek farkı evlerde yapılmaması...sonuçta bizlerde rahatsız olan arkadaşların eşin dostun yanında içmiyoruz...sigarayı da aromalı yaptılarda bizmi almadık...sorun kokuysa...neyse sadete gelelim...geleceğimizi karartmamak adına bırakmak en doğrusu ama bırakamıyorum diyen arkadaşlarıda yadırgamıyorum...

ama bu resmi görüp etkilenmemek elde değil...she güzel paylaşım arkadaşım...

tesekkur ederım zucker dusuncen ve yorumun ıcın..sagol arkadasım.

She ben de seviyorum sigarayı vallahi... Aslında kendini tutabilip günde 2-3 tane içenlerdenim. Ama biri bırak derse inat mıdır, bırakamama psikolojisi midir nedir bir anda 10-20 oluyor. İçmediğiniz için sizin yadırgamanız çok doğal. Ancak bunlar hissedilenler. İçmeyen 12 yaşındaki taze ciğerlere bak bunlar akılsızlar kardeşim diye gösterebileceğin kötü örnekleriz sadece :D

efoja dılerım bır gun sende bırakanlardan olursun.. en azından majestık gıbı kotu ornek olabılecek mesajlar yazmadıgınız ıcın sıze tesekkur ederım

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
majestık gıbı kotu ornek olabılecek mesajlar yazmadıgınız ıcın sıze tesekkur ederım

benim dediğimi daha içten cümlelerle ifade etmiş bence majezik. Bence amacı özendirmek değil. büyütmeyin bu kadar :D

shedesign

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.asigazetesi.com
amacı ne olursa olsun.. yası kucuk olan bırı sıgaranın guzel bırsey oldugunu ınsanı mutlu eden bırsey oldugunu dusunebılır bu mesajla..

LuNaTiC

🏆Pro Tasarımcı🏆
Açıkçası eskiden sigara içenlere üzülürdüm hasta olacaklar yazıık diye... Ama artık uğraşmaktan vazgeçtim ne haliniz varsa görün:) Ancaaaaak... Sigara içmeyenler, içenlerin yanında onlar kadar zarar görüyor. Sigara içmeyen birinin yanında sigara içmek bencilliktir, onu düşünmüyordur, sevmiyordur... Sevdiklerinize hediye almayın, onlar için sigarayı bırakın...

Majestic

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ngrafik.com
vay be ben buraya yazdığımı bile unutmuşum bu arada ben yazmıyorum diyede bayya bi ağır ithamlara tutulmuşum valla burda benim mesajımı okuyup sigaraya başlayan birinin olduğunu sanmıyorum amacım özendirmek değil efojenin dediği gibi sevdiğim bişeyi ifade etmekti ayrıca shedesing bana bu kadar tepki duyma kardeşine yada insanlara bunun yanlış olduğunu ancak anlatabilirsin kimsenin hayatına müdahale edip böyle yapıcaksın diyemezsin ve insanları doğru yada yanlış(göreceli kavramlardır) tercihlerinden ötürü kınayamazsın bu mesajıda şundan ötürü yazıyorum mesajlarınız kırıcı nitelikte günah keçiniz ben değilim...

Countryman

🏆Pro Tasarımcı🏆
kızmıycagımızı sanıyorsan yanılıyorsun majestık.. bırazdan yetısırler ımdadıma..
bu sekılde acık paylasım alanında kı benım 12 yasındakı kardesımde bu sıtenın uyesı.. cocuklara genclere kötü ornek olacak kotu alıskanlıkları ozendırecek bır yorum yazmıs oldugunuz ıcın sızı kınıyorum.. :puke:

Özendiren ne? Sigara içmenin ona verdiği hazın (yada nefretin) tabiri mi? Dünyada milyarlarca insan sigara içiyo.Eminim kardeşin bunu biliyordur.Ve neredeyse tüm ülkelerde sigara satışı devlet tarafından yasal olarak uygulanan bir madde. Sakın kardeşin, ''devlet bizim için var, madem sigara denen şeyin satışını serbest bırakmışlar, heralde güzel bişey.Bende içeyim bakıyım'' demesin!! Bence dünyadaki tüm insanlar ayaklanıp, hükümetleri devirmeli, gerekirse rejimi değiştirmeli. Bu devlet tüm çocuklarımızı sigaraya özendiriyor. (''sigaradan zevk alıyorum!'' '' Bu yorum hiç olmamış, çocukları özendiriyor!! '' E çocuk olmuş mu!!'') Sen fikrini söyledin, sigara zararlı, bırakın, sigaraya hayır dedin.Bu cümleleri grafikerler.net in tartışmaya açık bir alanında söyledin. Tek insan tipi siz değilsiniz arkadaşlar.Sen anlamsız gereksiz zararlı bulabilirsin.Başkasıda her nekadar kendini tasvip etmesede aldığı zevki dile getiriyor.Bunu kınamanız saçmalık değil mi?!

kendini zehirlemek sana çok eğlenceli gelebilir ama o dumanın kokusu dahi burnuma geldiğinde tiksiniyorum.. bu yüzden sizlerin kısıtlanması çoook iyi.. sigara herşeyiyle iğrenç bişi ya :S Iyykk
hattaa :puke:

Sizin hayatta yaptığınız tüm şeyler, yediğiniz, içtiğiniz, yaptığınız herşey, herkes tarafından zevk alınabilecek şeyler mi olduğunu düşünüyorsunuz acaba?

amacı ne olursa olsun.. yası kucuk olan bırı sıgaranın guzel bırsey oldugunu ınsanı mutlu eden bırsey oldugunu dusunebılır bu mesajla..

Ve bu şekilde de kestirip atamazsınız. Madem tartışma konusu açtınız, insanlar filirlerini söyler, sizin tek diyebileceğiniz şey 'sana katılmıyorum' dan başka bişey olamaz. Güzel olan, insanı mutlu eden şeyler tek tip değildir.Sen zevk almazsın,başkası alır, başkası zevk alır, sen nefret edersin.

Son olarak arkadaşlar, sigara teorik anlamda öldürür. Tüm hayatı boyunca sigara içip 100 üne dayanmış insanlarda var. Sigara içmeyip bilmem ne kanserine yakalanıp 30 unda 40 ın ölen insanlarda var. Evet sigara zararlı, ama SİGARA ÖLDÜRÜR! KAÇARIN YOK! diye bişey yok.

Kaso

Acemi Tasarımcı
sigara içen birisi olarak
gayet başarılı bir çalışma

yalnız papaz yerine imam olsaydı, en fazla sigara içen bir toplum olan türk toplumuna daha uygun olur muydu acaba!..

selin güzel

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
SİGARAYA HAYIR ! Sigara içmediğim için kendimi şanslı hissediyorum.
Paylaşımınız için teşekkürler

Ayl@

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sigaraya HAYIRRRRRRRRRRRRR

ozge.erman

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşlar tüm sigara içenleri "Sigarayla Savaşanlarla Savaşanlar Derneğine" çağırıyorum...:rofl:

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Sigaraya HAYIR !!! diyelim bizde...

shedesign

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.asigazetesi.com
ben burada bir tartışma konusu açmadım.. begendıgım ve etkılı olabılecegını düşündüğüm bir fotoğrafı sizlerle paylaştım. sigara içenlerin ibret alması gerekirken saldırılarına maruz kaldım.. kim ne içerse içsin ama ortak paylaşım alanında buna özendirici cümleler kurmasın lütfen.. yine söylüyorum Sigara Savunulması gereken bir alışkanlık değildir.