Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

sigara...

ay.tunca

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sizi yanıltmasın...
golgeli1.jpg
sgaraoldurur.jpg

Son düzenleme:

_ysm_

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşım tekrar yükleme yaparmısın resmin gözükmüyor

ay.tunca

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yukledım ama sorun hala devam edıyormu?... ala ala:)

_ysm_

🏅Acemi Tasarımcı🏅
siyah olan afişte kültabağı tam gözükmüyor kaybolmuş sanki biraz. Düşünce güzel bence ama uygulama ilk afişte daha güzel bide ilk afişteki yazı karakteriyle biraz oynarsan güzel olur başarılarının devamını beklioruz.

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
2. afiş diğerine göre daha iyi elinize sağlık

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑

Buna yorum diyebilir miyiz ? Henüz forumda bir msjınız var bir çalışmanızı göremedim bu nedenle neye dayanarak cümle kurdugunuzu merak ediyorum .Cümle diyorm çünkü ben buna yorum diyemiyorum...

Amatör olma nedenini yada kötü oluşunu açıklamanız gereklidir msj yazmak için yazmayınız... Bu tarz msjların hiç bir faydası yoktur aksine görüş açısından paylaşan kişiye değil size zararı olur...

Çalışmalara gelince :)

Sigaradan çöp adam , kibrittende olabilirdi ucu yanan bir kibrit :) Ama fotoğraf çekimleri sana aitse dahada bir özel tabi ayşecikim :)

Sade olmuş bu iyi ama font değişebilir:)

Başarılarrrr :party:

ay.tunca

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yawrum benım... valla benım yazamadıklarımı sen yazmısın:) hanı ben yeniyim ya burda:) foto çekimleri hersey bana ait kuzu hatta sen gormedın mı cekerken...

herkesede teskkurler...

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
hatırladım :) senin ağzının izi var kenarlarında :D

Sigara içen birinini böylesine çabalaması :D tebrikler ::clapping:

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
İlk afişi sevdim ben... Yalnız biraz daha uğraşı istiyor olabilir... mesala kollar ve ayaklar vücuduyla bütünleşebilir; çarpık bacaklar düzelebilir :) ayaklar öne doğru bakabilir ve bacaklar düz olabilir. Çok şey istemiş olabilirim ama, az daha gerçek bir adam gibi yapar bu onu. "Sizi yanıltmasın" çok güzel olmuş dost gibi sırıta sırıta geliyor çünkü :D

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
çok basit gözüküyor ya.. fotograflarla daha fazla oynıyarak arka plana yedirebilirsen hop yapıştırıldım ben burayadan çıkar belki.. ama fikir güzel üstünde biraz daha çalışırsan daha iyi olabilir diye düşünüyorum

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
İlk afişi sevdim ben... Yalnız biraz daha uğraşı istiyor olabilir... mesala kollar ve ayaklar vücuduyla bütünleşebilir; çarpık bacaklar düzelebilir :) ayaklar öne doğru bakabilir ve bacaklar düz olabilir. Çok şey istemiş olabilirim ama, az daha gerçek bir adam gibi yapar bu onu. "Sizi yanıltmasın" çok güzel olmuş dost gibi sırıta sırıta geliyor çünkü :D

Çalışmayı yapan kişininde amacı bu olsa gerek, sigaraya aşık birisi olarak herkes içsin istiyor olabilir :D

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
:D birinci çalışmadan bahsetmek istiyorum açtım ve ilk gözüme çarpan gölgelendirme oldu :D çok hoşuma gitti çünkü olmamış :D medeni cesaretınden dolayı senı kutluyorum Çok amatörce duruyor üstten ipler uzanmasını beklerdım kukla misali :) Bu arada kessınlıkle kızma espirili yaklaşıyorum emeğine sağlık başarılarının devamını diliyorum Saygılarımla

taymur

🌱Yeni Üye🌱
sigara

Herkese merhaba öncelikle,
Burada belki ilk mesajım ama....Arkadaşı kutlarım.Amatörce olabilir ama, yaptığı çalışmalarını cesaretlice buraya ilave etmiş.Şu bir gerçek herkes ilk bilgisayarın başına oturduğunda çok güzel işler çıkaramaz herkes aynı yollardan geçiyor.
tebrik ederim çalışmalarının devamını dilerim.

ugurkurt

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.catworks.net
öncelikle merhaba forumdaki ilk mesajım.

fikir olarak vasatın üzerinde diyebilirim ama her insan vermek istediğin mesajı alamaz daha iyi bir manuplasyon yapabilirdin. fotoları senin çekmiş olman çok güzel ama bunu yapabilmek için iyi bir fotoğraf bilgisine sahip olman gerektiğini unutmamalısın. fotoğraf açı ve ışık bakımından çok amatör. zemin rengi olarak 1.çalışmada gri degrade iyi bir seçim fakat çok boş kalmış. (bu arada sakın doldurcam diye anlamsız desenlerle doldurma. belirli bütünlük olmalı) tipografi üzerinde biraz daha çalışabilirsin. kolay gelsin...