Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Şık ve Sade Bir Menü

tawsancik

🏅Acemi Tasarımcı🏅
keyifmenu.jpg

keyifmenu1.jpg

keyifmenu2.jpg

keyifmenu3.jpg

keyifmenu4.jpg

keyifmenu5.jpg

keyifmenu6.jpg

keyifmenu7.jpg

yorumlarınızı alalım arkadaşlar...

Benzer konular

tawsancik

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Pastel Renklerle Çalışmasını Seviyorum RdWn (CW) Ama Xerox Baskıda Muhteşem Oldu Anlatamam... :) Tamamı El Emeği Göz Nuru...

tawsancik

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Tarayıcı Çıktısıdır Arkadaşım Evet Buraya Benimmiş Gibi Koydum Özür Dilerim

Soner DİLEK

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sonerdilek.net
gibisi fazla! ne amacla buraya koydunuz o zaman başkalarının emeğini.. bizlere yorum yapmamızı söylemişsiniz başka insanların çalışmaları içinmi yorum yapcaz mantık nedir... bu durum sizin için bizlerin gözünde güven olayını sarsar ve ben diğer paylaştıgınız tasarımlarında size ait olmadıgını düşünürüm. yapmayın böyle şeyler, bilmiyosanız yeteneginiz yoksa yapmayın bu işi emek hırsızlıgı kadar kötü bişey yoktur..ayıptır, yazıktır, günahtır.

alptekinenes

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
gibisi fazla! ne amacla buraya koydunuz o zaman başkalarının emeğini.. bizlere yorum yapmamızı söylemişsiniz başka insanların çalışmaları içinmi yorum yapcaz mantık nedir... bu durum sizin için bizlerin gözünde güven olayını sarsar ve ben diğer paylaştıgınız tasarımlarında size ait olmadıgını düşünürüm. yapmayın böyle şeyler, bilmiyosanız yeteneginiz yoksa yapmayın bu işi emek hırsızlıgı kadar kötü bişey yoktur..ayıptır, yazıktır, günahtır.

insanların canı sıkılıyor arkadaşım.. bi şeyler yapmak istiyorsan kendin yap bilen arkadaşlar yardımcı olsun yani..:wink:

tawsancik

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bu çalışma başkasına aittir. Adımı kullanarak paylaşım yapmıştır. Profilin ceza almasını ve bütün çalışmalarının silinmesini istiyorum...

FotoYS

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.oneoreklam.com
arkadaşlar bilmeniz gereken sadece bu çalışmada değil ekledigi bi kaç çalışmada ve şahsım adına yaptığım çalışmalardır bu arkadaş kendi yapmış gibi başkalarının çalışmalarını yayınlamaktadır bunu ve bunun gibilerin sistem tarafından atılmasını rica ediyorum