Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

sıktı eseri bi logo :)

dethroned

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaslar bi amaç uğruna yapılmıs calışma degildir erin bi arkadasın ismi ona yaptım ondan dolayı adı erin. erin nedir diye sormanıza gerek yok :)

eriny.jpg

Şehr-i Udvan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Logo değilki bu wallpaper... hazır zaten herşey..

dethroned

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Logo değilki bu wallpaper... hazır zaten herşey..

hazır derken ne demek istedin ?

ilaki brush kullanırsın önemli olan brushları nasıl kullanacagın + brushlarıda oldugu gıbı atmamamk gerekır bence hazır demek yanlıs olur

melores

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.tekvirreklam.com

ilaki brush kullanırsın önemli olan brushları nasıl kullanacagın + brushlarıda oldugu gıbı atmamamk gerekır bence hazır demek yanlıs olur

katılıyorum...

çalışma hoş olmuş bence onu da artı olarak ekleyeyim... logo da değil afişte ama güzel işte...

dethroned

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
katılıyorum...

çalışma hoş olmuş bence onu da artı olarak ekleyeyim... logo da değil afişte ama güzel işte...

ya aslında logo olarak sunmam yanlıs dogru dıyorsunuz o konuda öyle free takıldım işte bi katagorisi yok belki fantastic digital art denilebilir

Şehr-i Udvan

🏅Acemi Tasarımcı🏅

o anlamda hazır yani bir yaratılıcılığı bir esprisi yok yani demek istedim... Yani logo diyebileceğimiz biz çalışma değil görsel olarak güzel olabilir ama...

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Öncelikle ellerinize sağlık :)
Güzel bir "wallpaper" olmuş :wink:
Hazır brushların kullanılması beni hiç rahatsız etmedi; hem zaten sonuçta bu bir deneme çalışması ve dediğiniz gibi güzel çalışılmış :)
ben sadece aşağıya doğru sarkan siyah damlaları beğenmedim.
Yani bence alakasız olmuş; yıldızlar ve renk son derece canlı ve güzel; sanki siyah kan gibi ne gerek var onu anlamadım :S Konseptine ters olmuş bence
Emeklerinize sağlık
Saygılar

MagiC_She58

🏆Pro Tasarımcı🏆
bence cok egzotik bişe cıkmış ortaya:) ben şahsen cok begendim..ve tasarım arka plan felan tamamen sana aitse gercekten baaşrılısın diebilrm=)renk uyumları fln süper..eline saglık:angel:

tommy89

🏅Acemi Tasarımcı🏅
herşey hazır olduğu için iyi bir kolaj diyebilirim.

dethroned

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yorumlarınız için teşekkür ederim brushlarla yapılmıs bır calışma oldugu için yadırgayan arkadaslar var bence hala yanlıs dusunduklerını dusunuyorum brushları kullanmayacagız dıye bırsey yok brushları bız kullanalım dıye yapıyorlar zaten önemlı olan o brushları en iyi ve en uyumlu sekılde nasıl kullanabılecegimizdir ve brushlarda o kadar zor cizilebilecek brushlar degıl ama elimde hazır varken farklı birşeyini neden çizeyimki kafamda canlandırdıgım sahne buydu tabiki brushlar hazır oldugu için birazdan brushların akısına dogru gittim ama bu brushlar tek tek yapıştırılıyor çalısmaya yani bu calısmayı cıkartabılmek ıcın sadece brushlar degıl yaratıcılıkda gerektigini dusunuyorum ben tekrar tskrler

o anlamda hazır yani bir yaratılıcılığı bir esprisi yok yani demek istedim... Yani logo diyebileceğimiz biz çalışma değil görsel olarak güzel olabilir ama...

yukarda yaptıgım yorumu okursan ne demek istedigimi anlarsin

yanı 750 kişi bakmıs 6 kisimi yorum yapıyor ne kadar yazık