badreligion
🏅Acemi Tasarımcı🏅
silinsin
Son düzenleme:
| Benzer konular | Forum | Tarih | |||
|---|---|---|---|---|---|
| | ozur lutfen link silinsin sayin yoneticiler baska bi baslik actim saygilar.... | Flash | 5 | 994 |
Arkadaşlar merhaba. Az çok çizim yeteneğim var. Bu sıralar dijital illustrasyonlara merak sarmış bulunuyorum. Kara kalemlerim de var çizimi seven birisiyim
Şimdi sorunuma gelirsek resimde görünen çalışma ikinci çalışmamdır. Dün başladım. toplamda 10-11 saatte bu kadar gelebildim. Gerçekten çok moralim bozuldu. Dün 5, bugün de 5 ya da 6 saat uğraştım sanırım ama gelinen nokta çok yavaş daha çok yolu var. Tabletim de yok mousela çiziyorum. Tablet alsam bi hızlanma görür müyüm.
Diğer bi sorum da böyle bi illustrasyonun ne kadar zamanda bitirilmesi gerekir. teşekkürler
![]()
Mouse ile çizdim diyene kadar normal gördüm durumu ama bu cümleden sonra saygı duydumMouse ile bu kadarını yapıyorsanız tabletle çok daha iyilerini yapabilirsiniz daha kısa sürede. Tabletle çizdiğiniz zaman basınç hassasiyeti olduğu için 10 saatte yaptığınız bu çalışmayı 5-6 saatte belki daha kısa sürede bitirirsiniz. Ayrıca süre size kalmış birşey, bu aşamaya 4 saatte de gelinir 10 saatte de. Bu sizin programa, tablete, renk ve doku bilgisine ne kadar hakim olduğunuzla alakalı bir durum. Umarım yardımcı olabildim.