Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Simdi Photoshoptan Cıktı :)

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Fikirlerim hala aynı doğrultudadır beyler :wink:

Kimin ne kadar özgün olduğu beni ilgilendirmez lakin bu meslekte özgün olmak demir baş kullardandır :wink:
Bilginize...

Size keyifli çalışmalar, ufku geniş arkadaşlarım.. :wink:

graphicer25

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Fikirlerim hala aynı doğrultudadır beyler :wink:

Kimin ne kadar özgün olduğu beni ilgilendirmez lakin bu meslekte özgün olmak demir baş kullardandır :wink:
Bilginize...

Size keyifli çalışmalar, ufku geniş arkadaşlarım.. :wink:

Katılıyorum ve destekliyorum. Tnrhbk37 isimli arkdaş: sitene baktıgımda en az 2-3 tane alıntı olan logo gördum ve eminimki benim bilmediğim ama alıntı olan bır kac tane daha logo vardır.. bir cogu alıntı kımısı revıze edılmıs kımısı oldugu gıbı uygulanmış

tnrhbk37

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.thgrafik.com
Katılıyorum ve destekliyorum. Tnrhbk37 isimli arkdaş: sitene baktıgımda en az 2-3 tane alıntı olan logo gördum ve eminimki benim bilmediğim ama alıntı olan bır kac tane daha logo vardır.. bir cogu alıntı kımısı revıze edılmıs kımısı oldugu gıbı uygulanmış

Tamam dostum hep calıntı zaten bütün logolarım iyi günler sana hadi bb.

graphicer25

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Minik itirafın için teşekkür ederim

Arkadaşım neden senin çalışmaların hep patlak veriyor?
Açıkcası çalışmalarının özgün olmadığını düşünüyorum..

DJ-s_Mood_Logo.jpg

yeni mooda olsa gerek.:rofl:

Çok güzel olmus ellerinize sağlık öğrencilere destek olmak çok güzel birşeydir.

Güzel olmuş elinize sağlık...

başarılı olmuş tebrikler :)

M ve d arasındaki orantısızlık benimde dikkatimi çekti. Onun dışında beğendim.

Tamam dostum hep calıntı zaten bütün logolarım iyi günler sana hadi bb.

itirafın ıcın tesekkur ederım Dostum;)

BU KADARINI BULABILDIM AMA ALINTI OLDUGUNA EMIN OLDUGUM 3-4 TANE DAHA CALISMAN VAR. ADIM GIBI EMINIM!

BUDA Bahsettıgı yarısmada arkadastan once gonderılmıs bır calısma

ÖZELLİKLE BU

:wink::wink::emo1::emo1:

tnrhbk37

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.thgrafik.com
itirafın ıcın tesekkur ederım Dostum;)

BU KADARINI BULABILDIM AMA ALINTI OLDUGUNA EMIN OLDUGUM 3-4 TANE DAHA CALISMAN VAR. ADIM GIBI EMINIM!

BUDA Bahsettıgı yarısmada arkadastan once gonderılmıs bır calısma

ÖZELLİKLE BU

:wink::wink::emo1::emo1:

Şu anda diyecek hic bişey bulamıyorum size okadar sinirliyim . 2 tane oyu yanyana getiripte bir kulaklık yapmak evet cakma + internetteki epsleri kullanmak evet cakma + vede herkez zaten orjinaliyle eliyle cizip yapıyor tabikide aralarında sende varsın tamam ben cakmacıyım kardeş hic birisi orjinal degil . *** sanal artisligi yapma bana tamammı dostum. Bu forum sitesinden sürekli yemedigim laf kalmadı. Allah şait işte sizin gibileri gösteriyorki nasıl insanların oldugunu anlıyorum sımdı iyi günler sana.Ayrıca efeshostun logosu bana ait degildir bunuda belirtiyim.AKILLILIK YAPTIN SANDIN AMA NEDİYİM.

graphicer25

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Şu anda diyecek hic bişey bulamıyorum size okadar sinirliyim . 2 tane oyu yanyana getiripte bir kulaklık yapmak evet cakma + internetteki epsleri kullanmak evet cakma + vede herkez zaten orjinaliyle eliyle cizip yapıyor tabikide aralarında sende varsın tamam ben cakmacıyım kardeş hic birisi orjinal degil . *** sanal artisligi yapma bana tamammı dostum. Bu forum sitesinden sürekli yemedigim laf kalmadı. Allah şait işte sizin gibileri gösteriyorki nasıl insanların oldugunu anlıyorum sımdı iyi günler sana.Ayrıca efeshostun logosu bana ait degildir bunuda belirtiyim.AKILLILIK YAPTIN SANDIN AMA NEDİYİM.

Öncelikle ne kadar terbiyesizleştiğinizin farkında değilsiniz sanırım! Şahsıma hakaret içeren sözler yazmıştınız şimdi değiştirmişsiniz görmedim sanmayın! Site yetkililerine bildirdim umarım en kısa zamanda sizinle ilgilenirler!!!!

Ayrıca efeshost size ait değil tamam. bilmiyordum uyardınız, teşekkürler. Diğer çalışmalar ortada;) ve ben kimseye artislik falan yapmadım yapmamda tarzım değil! Ben sizin askerlik arkadaşınız yada lise sıra arkadaşınızda değilim sözlerinize dikkat edin lütfen

tnrhbk37

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.thgrafik.com
Öncelikle ne kadar terbiyesizleştiğinizin farkında değilsiniz sanırım! Şahsıma hakaret içeren sözler yazmıştınız şimdi değiştirmişsiniz görmedim sanmayın! Site yetkililerine bildirdim umarım en kısa zamanda sizinle ilgilenirler!!!!

Ayrıca efeshost size ait değil tamam. bilmiyordum uyardınız, teşekkürler. Diğer çalışmalar ortada;) ve ben kimseye artislik falan yapmadım yapmamda tarzım değil! Ben sizin askerlik arkadaşınız yada lise sıra arkadaşınızda değilim sözlerinize dikkat edin lütfen

https://www.grafikerler.net/abdi-ibrahim-logosu-t125805.html

https://www.grafikerler.net/malatya-kitap-fuari-t131389.html

https://www.grafikerler.net/hangi-logo-calinti-acaba-t128155.html

https://www.grafikerler.net/dunyadan-calinti-logo-ornekleri-t69671.html

https://www.grafikerler.net/sizce-benzerlik-varmi-bilgem-koleji-ve-gunduzalp-koleji-t94230.html

Eğer halen konuşmaya devam ediyorsan ben bişey demiyorum. Dahada eklerim bu benzer tasarımlara.
Ayrıca şahsınıza hakaret etmişim k.bakmayın. Bir saatir hırsızlığımdan bahsedip durdunuz evet hırsızım benzer tasarımlar yapmak hırsızlık.

graphicer25

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Eğer halen konuşmaya devam ediyorsan ben bişey demiyorum. Dahada eklerim bu benzer tasarımlara.
Ayrıca şahsınıza hakaret etmişim k.bakmayın. Bir saatir hırsızlığımdan bahsedip durdunuz evet hırsızım benzer tasarımlar yapmak hırsızlık.

Biz burada kimseye hırsız demedik sadece alıntı olduğunu söyledik; ama siz olayı başka yerlere çekip neredeyse tasarımların telif hakkı bendedir diyecektiniz.

Dünyada sadece siz alıntı yapıyorsunuz demedik; yaptığınız logolar alıntı dedik. Yani başkaları yapıyor diye sizinde bunu yapıp arkasına saklanmnız sizi haklı yapmıyor maalesef.

tnrhbk37

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.thgrafik.com
Anladım sizde hırsız olduğunuzu kabul ediyorsunuz yani...

Sadece siz alıntı yapıyorsunuz demedik; yaptığınız logolar alıntı dedik. Yani başkaları yapıyor diye sizinde bunu yapıp arkasına saklanmnız sizi haklı yapmıyor maalesef.

Arkadaşım attıgın logolar benziyor aynısı degil anlatabildimmi her tasarım birbirine benzer bunu unutma ve devamıda gelır benzetmelerin.Hadi iyi günler sana.

graphicer25

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşım attıgın logolar benziyor aynısı degil anlatabildimmi her tasarım birbirine benzer bunu unutma ve devamıda gelır benzetmelerin.Hadi iyi günler sana.

Yüzde yüz benzerliğini de sadece sizde gördük nedense(!)

İyi günler iyi çalışmalar hocam:handshake:

bekod123

🌱Yeni Üye🌱
2. Logo Tam Arka Planlık Oldu , Ellerine Sağlık Süper İş Çıkarmışsın :D