Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

simge ayakkabı broşür

Benzer konular

sea.ajans

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ürünlerin resimlerini kim çekti acaba ? Sizce sıralanışı fazla klasik ve iç içe geçmiş karmaşık olmamış mı? Yanlış anlamayın fakat biraz sesli düşündüm.

ThreeDi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ürün fotoğrafları çekimi firmanın kendisine ait. Sıralanışın biraz klasik olduğunun bende farkındayım fakat ürün sayısının çok olması ve fotoğrafların hep aynı şekilde çekilmesi ürün yerleşimini doğrudan etkiledi. Açıkçası böyle bir yorum bekliyordum bende birisinden, teşekkürler..

sea.ajans

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Öncelikle maksadım çalışmanızı tenkid etmek değil, fakat broşüre ilk baktığımda bir ayakkabı alıcısı gözüyle baktığımda broşür oldukça karmaşık geliyor ve gözümü yoruyor ve ayrıca baktığım yada beğendiğim diyelim ayakkabıyı tek yönde değilde öndende duruşunu görmek istiyorum, bilmiyorum anlatabildim mi?..

byhemsinli

🏆Pro Tasarımcı🏆
fiyat etiketlerinin şekli hiç değişmiyor :D elinize sağlık.

ThreeDi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Öncelikle maksadım çalışmanızı tenkid etmek değil, fakat broşüre ilk baktığımda bir ayakkabı alıcısı gözüyle baktığımda broşür oldukça karmaşık geliyor ve gözümü yoruyor ve ayrıca baktığım yada beğendiğim diyelim ayakkabıyı tek yönde değilde öndende duruşunu görmek istiyorum, bilmiyorum anlatabildim mi?..

tabiki eleştiri ve görüşlerinizi almak için çalışmamı paylaştım, zaten fikrinizi dile getirmenizdir burada paylaşılmasındaki amaç, bir sıkıntı yok o yüzden. Teşekkür ediyorum:)

fiyat etiketlerinin şekli hiç değişmiyor :D elinize sağlık.

teşekkürler:)